МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 103 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Олелеле, при тая беднотия как си плащаш нета?! Не съм съдник ноо.......май по-добре да замълча......
Ти бре, чудо, откъде изскочи? Какво шпионираш хората и се заяждаш? А и какво търсиш в темата за многодетни майки?
Прочетох ти и другите публикации - нещо яко те тресе нерва и завист, та си намерила отдушник по форумите...
И да, не си съдник, замълчи си!!!

eleonor4e_85, много съжалявам за ситуацията, в която сте изпаднали!
Надявам се да си върнете малката кукличка скоро и мъжът ти да намери работа  Hug

На колко години са децата ти - лентичката е объркваща и оставя впечатление за близнаци...

Исках да пиша и още на другите мами, да ги поздравя с успехите на дечицата, ама госпожата, дето влезе тука без лична причина ми "сговняса" настроението...

Mr. Green я ме осветли на кое точно завиждам в случая  newsm78 и кой точно шпионирам? newsm78 тебе ли?? айде стига бе  Joy и какво откри в другите ми постове newsm78 че детето ми е заченато инвитро сигурно newsm78 мммда. така е Peace писала съм основно в проблемно забременяване и там всички ревем за деца. и как трябва да приема факта че някои си ги оставят в дом.....оффф не ми се пише сега. но пак ще намина Wink

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 16:21 от tida flyr

# 616
Малко я пообърках лентичката.А относно репликите -не искам да коментирам.Всеки има право на собствено мнение.А малката ми кукла ще си я върна ако ще да е последното нещо което ще направя през живота си.Не виждам никъде да съм писала че имам нужда от някаква помощ освен от съвет как се справят многодетните майки,за да знам и аз как да се справя.Например с ревността на другите деца.Защото синът ми който е на 3 годинки е много ревнив.Просто споделих в какво състояние се намирам и ако има и други мами като мен да ми даддът съвет как те се справят.Не съм тръгнала да рева на държавата или на някой ,,дайте ми пари,защото съм родила три деца и някой е длъжен да ги издържа вместо мен,,.Каквото имам съм доволна.Не сме останали гладни или жадни за сега.На 24 години съм,млада права и здрава,и благодаря на Бога че ми е дал най-голямото богатство-децата.Аз не можах да се порадвам на семейство като дете,но ще направя всичко възможно да осигуря на моите едно нормално детство.А това че някой не приема че едно дете е в дом-нека не приказва предварително,защото не знае утре каква вихрушка може да го завее.Не бъдете съдници на никого,ако не му знаете положението.Аз съм една нормална майка,и повярвайте ми че като се наложи да я вземат ми откъснаха половината сърце.Ако съм била безотговорна още първото си дете щях да дам.А не да я родя на 16 и да си променя живота завинаги.Никога няма да съжалявам.

# 617
Такааааа ,аз май избързах newsm78 от първия пост не се разбира, че са ти я взели. Точно обратно- че ти доброволно и съзнателно си го оставила в дом.  Съжалявам за това което те е сполетяло.наистина. От както съм майка мога да разбера как се чувстваш. Само не разбирам защо мъжа ти толкоз време не може да си намери каквато и да е работа newsm78  Дано си вземеш детето по-скоро Praynig Ама пък от друга страна си мисля че в БГ могат да ти вземат детето в много краен случай... newsm78 какво ли трябва да е станало за да се стигне до там  newsm78 ох... жал ми е за детето.......  и това за съседката newsm78 сигурно ти е много близка  Mr. Green

# 618
Днес (да, де - вчера...) празнуваха КаНиМа и Хела... нищо не разбрахме от почерпката, но им желая здраве, сбъднати мечти и любов!
Вчера Изпепелена трябваше да празнува 3-я рожден ден на Капчица, миличка ( с тебе сме свързани от друга тема), но не съм забравила твоето слънчице - Бог да пази душичката му!

Елеонорче, прощавай за недоверието, тук ще намериш утеха и дружеско рамо. Защо, кой и как ти е взел детенцето? Като гледаш малкия, няма ли възможност да гледаш и "най желаната" си принцеса? Разкажи по подробно за неволята - може пък и да успеем с нещо да помогнем...

# 619
Благодаря Пешеходке че не си забравила моята Капчица
весели празници на всички

# 620
  • София

Една скромна почерпка по случай РД  Simple Smile

# 621
Весела Коледа!!!
Бъдете щастливи, обичайте се и дарявайте обич!!!
Нека късмета и здравето са ваши спътници от тук нататък!!!

# 622
Момичета,не ми остава време да седна и да пиша,затова влизам само да ви пожелая Честито Рождество Христово!Дано роденият тази нощ Спасител даде светлина в нашето ежедневие,сила за справяне с трудностите и вяра,че с Негова помощ,всичко е постижимо!  Hug
Целувам ви горещо,прегръщам вас и малките ви съкровища и обещавам тържествено да вляза и да ви изчета при първа възможност! Peace

# 623
Една Коледа - за много желания.
Една нова година - за много мечти!
Една цяла година - за много успехи!
Весели празници!

# 624
За добрите моменти - Благодарност.
За лошите, много Надежда.
За всеки ден - по една Мечта.
И винаги ,винаги Щастие.

Това е ,което искам да ви пожелая!

# 625
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!!! ДАРЯВАЙТЕ ОБИЧ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!!!

# 626
Честито Рождество  Христово!!!

На Вас, на Големите ви семейства и на близките ви приятели желая:
крепко здраве,
спокоен сън,
заразителен смях
и радост от живота!

# 627
  • София
Честито Рождество!
Светлина в душите ви и любов в сърцата ви !
Здраве и усмивки  за всички!

# 628
                                               ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Мили майчета, поздравявам ви по случай прекрасния празник Рождество Христово! Нека и тази нощ Исус да се роди отново в сърцата ни и да ги изпълни с мир, обич и радост!

# 629
Честита Коледа, мили момичета!

Светлина в живота ви, топлина и уют в домовете ви, простор за душите ви!

Общи условия

Активация на акаунт