МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 103 590
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Нека светлината на Витлеемската звезда осветява пътя ви,
нека топлината от огнището сгрява сърцата ви,
нека магията на Коледа бъде с вас през цялата година.
Бъдете благословени!

# 631
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  Честито Рождество Христово!
Най-искрени благопожелания за
здраве и сили;
за ползотворни дела;
за топлота и доброта – дарявани и получавани;
за дни на радост
с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти!

Весели и пъстри предстоящи новогодишни празници!           http://vbox7.com/play:9f95daa7

# 632
  • София
Честито Рождество Христово, мили приятелки! Бъдете благословени с много здраве у дома, радости от децата и любов от съпрузите!
Бог да пази семействата на всички ни!
  Praynig

Специални поздрави за всички празнували и не поздравени от мен!   bouquet

# 633
  • Пловдив
Честито Рождество Христово!!!

Поздрави за Айла и всички останали, които са имали празник!

# 634
Весела Коледа на всички!
Вчера в дома на Луция е имало два празника - да и е честита рожденничката!
Днес празнуват Деси и Ларива - да са им живи и здрави порасналите дечица!

# 635
  • Не съм от тук и съм за малко
Мили момичета, Честито Рождество Христово!
Мир и любов в сърцата и домовете ви! И много, много радост!
Весели празници и щастлива нова година!

# 636
Скъпи мами, честити празници! Живи и здрави да сте, много, много щастливи, изпълнени с любов, мир и радост! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Извинявам се,че не пиша в последно време въобще..........Но аз освен да напиша,че съм в едно очакване и тръпна да усетя първи сериозни контракции - друго няма около мен. Така и не ми дойде празничното настроение, само чакам януари месец и тогава - един път да родя - ще празнувам за всички пропуснати празници!!!!!!!

Явно Бебо ще си чака термина, уютно му е в мен. Вече е изчистено заради него в къщи, тези дни ще сортирам и пера дрешките, които имам и ще оправям багажа за мен за болницата, че вече няма за къде да чакам.........

Децата и те само чакат бебето, постоянно ме следят дали нямам признаци за раждане и въобще в къщи е едно голямо очакване........

Тъй като все пак ме тресе тази вълна, а и независимо от трите раждания зад гърба си, искам да попитам мамите, които са раждали 4 пъти - как беше четвъртия път при тях. Какви чувства ги вълнуваха, как мина самото раждане, въобще - малко практичен опит от първа ръка няма да ми е в излишък........

Много, много прегръдки и целувки от мен! Hug

# 637

Вече е изчистено заради него в къщи, тези дни ще сортирам и пера дрешките, които имам и ще оправям багажа за мен за болницата, че вече няма за къде да чакам.........

Shocked ма....ти още ли не си го приготвила?!  На мен ми се струва, че вече гнездиш  Laughing
Веднага ти отговарям - при мен четвъртия път беше най лесен - операция и край! Там си бях, в кондиция си бях, успях да се насладя на всеки миг от появата на Дивна, от първия и дъх...

# 638
Здравейте
Аз се включвам само за малко сега че все нямам време. Само искам да пожелая  на Мама Цоцоланка  леко, лесно, бързо и безболезнено раждане. Бог да пази теб и малкото човече! Казвам го сега защото.... ами то не останало време вече, да не взема да те изтърва, че всеки момент може да тръгнеш на там и да зарадваш цялото семейство.От няколко дни все искам да ти пожелая леко раждане ама все търча напред-назад. Аз за четвърто незнам, ама третото го родих много бързо. Всъщност всичките бяха бързи , ама  Лиска за два часа от началото-от контракциите, които по скоро бяха като напъни и Добре че Бог ми помогна и не ми се бяха спукали водите ,иначе щях да го "снеса" в къщи. Аз така се молих през цялата бременност, да отида и да го снеса като кокошка. И Бог чува Grinning. Така че пак ще се повторя, но нищо.Нека Бог ти даде лесно и леко раждане. Да е бързо и безболезнено. А после.....ще очакваме снимки разбира се и то много. Прегръдки от тук Hug за теб и за бебчо,когато се появи.Бог да ви благослови!
На всички останали майчета приятен ден, много любов и радост в сърцата. И повече усмивки разбира се, малки усмивки Simple Smile и големи усмивки newsm62 . Бъдете щастливи! Бог да ви пази!

# 639
При мен и четирите раждания минаха без проблем, не мога да направя разлика. Хич не му се притеснявай, всичко ще е като по вода (я какъв дъжд захвана  Wink). Знаеш, че всички ти стискаме палци и чакаме заедно с теб, няма начин нещо да се обърка. Hug

Момичета, пренареждах разни неща и открих едно кимоно за карате за дете около 1-3 клас - не е чисто ново, но е много малко използвано (моите мързели не си падаха много-много по тренировките), много е хубаво. Ако някой го иска, подарявам го, излишно е да се купува ново, още повече, че на тази възраст не се знае доколко ще се задържи интересът на детето точно към този спорт.

# 640
Пиги, честит рожден ден.Много здраве, щастие и любов!

# 641
Честито Рождество Христово!

Благодаря на всички, които не ме забравиха.

На другите пък - пожелавам верни приятели, като моите.

Всичко хубаво момичета.

Новата година да е ползотворна, пълна с топлина и обич!

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 13:26 от Нини (на мама слънчицето)

# 642
Здравейте мами!Пожелавам ви весели празници,много любов да получавате и много да давате!Нека следващата година да бъде за вас неповторима и незабравимa.Аз преди да родя третото си дете се притеснявах много ,но като стигнах в болницата си пожелах и се помолих да родя за 5мин. и незнам как стана ,но наистина като по чудо за толкова родих,въпреки,че преди това още в нас се поизмъчих с болките си,така че успех и късмет МАМО ЦОЦИ НЕКА БОГ ДА ДА Е ПРЕД ТЕБ ,А ТИ СЛЕД НЕГО И БОГОРОДИЧКА ТЕ ПАЗИ КАКТО И ТВОЯТ АНГЕЛ ХРАНИТЕЛ!

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 18:53 от kami_vas

# 643
Момичета, благодаря ви за насърчителните думи!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

Аз като знам как третото ми раждане не бе кой знае колко от леките........Но гледам напред и дано №4 не ме изтормози много, че ако се вярва на последния УЗ Бебо е вече 4кг. То вярно и аз не съм малка, моля се всичко да мине нормално и по-безболезнено с Божията помощ.........

Искам да честитя и рожденния ден на Деси!

Деси, жива и здрава бъди! Все така чаровна, млада, усмихната и щастлива!Весел празник! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 644
Аз като знам как третото ми раждане не бе кой знае колко от леките........Но гледам напред и дано №4 не ме изтормози много, че ако се вярва на последния УЗ Бебо е вече 4кг. То вярно и аз не съм малка, моля се всичко да мине нормално и по-безболезнено с Божията помощ.........

Ако това ще те успокои моето трето се роди 4500 (на УЗ излизаше 3200-3500 Rolling Eyes) и въобще не ме измъчи.Роди си се на първия напън, не се нацепих(едно шевче имах).После приказваха за мен как съм родила първокласничка, а гък не съм казала Laughing.Гадните контракции бяха 2ч. и половина- и с второто бяха толкова.На мен те са ми проблема...надявах се този път по-бързо да стане, но не би.
Пожелавам ти едно лесно и вълнуващо раждане и съвсем скоро да се видите с малката бубка Hug!

Общи условия

Активация на акаунт