Къде в Пловдив 7

• 71 767
  • 738
  •   1
Отговори
# 255

И да питам още нещо - долен чаршаф, с ластик, но голям размер (като за матрак 200/220), ако сте виждали някъде Simple Smile

В Юск (до Хиполенд) имаше големи чаршафи с ластик, но материята е трико (100% памук), а не хасе. Купувала съм оттам такива чаршафи за единични легла, много съм доволна.
Аз пък точно от чаршафите им с ластик изобщо не съм доволна.В Метро има и са с хубаво качество взех 200/160 струваше към 18лв.Незнам обаче дали има по голями там ако ходия тия дни до там ще проверя Peace

Аз и от на Метро не съм доволна.След няколко месеца пуснаха бримки.Най-доволна съм  от Ларедута.Има всякакви цветове.Не са мръднали.

# 256
mo_ni, дано намериш. Ако не забравиш, кажи после.

# 257
  • Пловдив
...
 Като гледам размерите на сайта, матрака ще се окаже 180 на 200 Simple Smile
...
Гледала ли си тук http://panagiurishte1962.com/catalog/69/

# 258
...
 Като гледам размерите на сайта, матрака ще се окаже 180 на 200 Simple Smile
...
Гледала ли си тук http://panagiurishte1962.com/catalog/69/
Не, но ми казаха да не взимам български, защото много се свиват и не са толкова меки.

# 259
  • Пловдив
mo_ni, моето дете също има алергия към акари и аз също обиколих целия град да търся такива противоакарни филтри.
По препоръка на алерголог обаче пръскам веднъж месечно всички матраци, завивки, дивани, възглавници, пердета и изобщо целия апартамент с един препарат - Биокил.
С него пръскам и филтрите на климатика след като ги измия и изсуша. Може и да няма голям ефект де, ама на мен ми е по-спокойно така  Simple Smile

# 260
  • София
Ей страшни сте, всичко знаете   bouquet
Наложително ми е да си купя сушилня. Къде в Пловдив има магазин за уреди втора употреба или транспортни дефекти. Четох много хубави отзиви за МИеле. Предлага ли се тази марка в Пловдив? Благодаря ви  Hug
Miele-това е немска марка за перални и сушилни. Само с две думи: Класика в жанра! Няма по-добри. Малко са дървени откъм дизайн, но качеството е безупречно, цените са по-високи от всички останали марки бяла техника. Но това като си го купиш, дето се казва няма разваляне. Живяла съм в немско общежитие, общите перални бяха такива, сама си направи извод колко са издръжливи, за да се ложат за общо ползване. В Пловдив се продават в Технополис, там съм ги виждала, а по втора употреба най-вераятно също ги има.

# 261
mo_ni, моето дете също има алергия към акари и аз също обиколих целия град да търся такива противоакарни филтри.
По препоръка на алерголог обаче пръскам веднъж месечно всички матраци, завивки, дивани, възглавници, пердета и изобщо целия апартамент с един препарат - Биокил.
С него пръскам и филтрите на климатика след като ги измия и изсуша. Може и да няма голям ефект де, ама на мен ми е по-спокойно така  Simple Smile

Благодаря ти и ние Биокила го ползваме вече 3г. и в градината нося да и пръскат леглото, но просто искам да взема всечки мерки за, да видя дали нещо ще се промени. В къщи дори ползвам специални антиакарни калъфки за възглавниците и калъфи за матраците ама алергията си е алергия.
Съжалявам че спамя темата и ви занимавам със странични проблеми

# 262
  • Пловдив
mo_ni ,перящите прахосмукачки от рода на Рейнбоу и разни други съм чувала,че чистят акарите от матраците.Незнам дали ще ти помогне това

# 263
Момичета,искам да ви кажа че опитахме вече тортите от магазин Чочко.Намира се на Четвъртък пазара.Чух че има такъв магазин и до Макдоналдс ,но незнам точно къде.Стрхотни торти правят.Детските им каталози имат голямо разнообразие от филмови герои.

# 264
  • Пловдив

Благодаря ти и ние Биокила го ползваме вече 3г. и в градината нося да и пръскат леглото, но просто искам да взема всечки мерки за, да видя дали нещо ще се промени. В къщи дори ползвам специални антиакарни калъфки за възглавниците и калъфи за матраците ама алергията си е алергия.
Съжалявам че спамя темата и ви занимавам със странични проблеми
Малко извън темата  Blush но ще помоля, ако някой има опаковка Биокил да погледне какво пише като състав? Опитах се да потърся активното вещество в нета, но не намерих нищо  Rolling Eyes

# 265
нямам наистина, никога не използвам подобни неща, но мога да ти помогна.
напиши го тук, аз ще питам където имат информация.   най-добре на латински ако е.   напиши и баркода

# 266
benitta, на самата опаковка пише състав-0,25% Permethrin, Emulsifters, Water
 На български пише само че е готов разтвор за употреба

# 267
  • Пловдив
 Hug Благодаря.
Явно си има синтетична инсектицидна съставка, макар да я дават безвредна  Rolling Eyes

# 268
Момичета, препоръчайте ми добра шивачка за официална рокля. Може и на ЛС

# 269
Ей страшни сте, всичко знаете   bouquet
Наложително ми е да си купя сушилня. Къде в Пловдив има магазин за уреди втора употреба или транспортни дефекти. Четох много хубави отзиви за МИеле. Предлага ли се тази марка в Пловдив? Благодаря ви  Hug
Miele-това е немска марка за перални и сушилни. Само с две думи: Класика в жанра! Няма по-добри. Малко са дървени откъм дизайн, но качеството е безупречно, цените са по-високи от всички останали марки бяла техника. Но това като си го купиш, дето се казва няма разваляне. Живяла съм в немско общежитие, общите перални бяха такива, сама си направи извод колко са издръжливи, за да се ложат за общо ползване. В Пловдив се продават в Технополис, там съм ги виждала, а по втора употреба най-вераятно също ги има.

Тази марка не е само за перални и сушилни. Само че, те не са производители на уредите си, поне за хладилниците съм сигурна, мисля че и за другите също.  Поръчват си ги на други производители и им слагат марката. Това в никакъв случай не означава, че не са хубави или нещо подобно, напротив те си поставят изисквания и си контролират качеството. Това само за доуточнение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт