Къде в Пловдив 7

• 71 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
   Я , и аз да запитам нещо.Къде има хубави детски мокети.Килим още не искам.Трябва ми докато стане на 3-4годинки дребния.Имаше преди един с едни коли и писти в магазина за килими до Технополис, но е свършил.На Карловска и там нямат останал.Трябва ми за момчешка стая.
  Провери в " Домко"и "Бау Макс"

Благодаря.До Баумакс въобще и не ходих.Никога не съм ги харесвала специално този вид стоки при тях.Купих от другаде.

# 226
  • Пловдив
Здравейте момичета:

1. от къде купихте шапки и шалчета за децата тази година-да не са от най-китайските Joy, но да не са и 60 лв. комплекта все пак:)

2. виждали ли сте някъде шапка и шал за мами в ярко жълт цвят, или пък оранжеви...страшно ми се иска нещо свежо, но все са едни тъмни цветове, голяма скука:) ако някой се сеща, да пише къде в тракия мога да поръчам да ми изплетат и съответно къде има прежди

Прежди в Тракия съм виждала на две места:
- На една сергия на пазара до Форума , продават мушами и прежди /но няма голям избор/
-В един блок до зеленчуковия пазар ,срещу Католическата църква

По-голям избор на прежди има в магазин "Хоби " срещу Дома на младоженците и в един магазин на "Васил Априлов" / http://www.stenliyarn.com/images/stories/products/untitle1231d.jpg /

Мисля ,че можеш да питаш в магазините като си купуваш преждата дали плетат по поръчка на клиента или пък да ти препоръчат някой да ти изплете.
 Ако си си избрала модел , ако искаш прати ми го на лични да го видя , ако мога да се справя ще ти ги изплета с удоволствие.

# 227
Да, аз тъкмо се чудех за този магазин на Васил Априлов дали съществува още - защото май кооперацията с Копчето е точно до него и се чудех дали не са го бутнали. Там е още значи.
Върнах се в младостта  Crazy  - когато си харесвах по магазините пуловери, купувах си от там прежда, после водех баба ми в магазина тя разучаваше плетката - две лицеви и две опаки, и после ми изплиташе същото, пусто нямане на пари. Ех, хубаво беше като бяхме млади и безгрижни, па макар и безпарични.  Simple Smile

# 228
  • Пловдив
Да, аз тъкмо се чудех за този магазин на Васил Априлов дали съществува още - защото май кооперацията с Копчето е точно до него и се чудех дали не са го бутнали. Там е още значи.

Всъщност не съм ходила скоро там и не знам дали още съществува , но картата е от сайта на фирмата , така че се надявам да е актуална и да не ви подвеждам.

# 229
Работи си магазинчето със сигурност

# 230
  • Пловдив
Благодаря, момичета, ще й кажа за Джъмбо, а аз ще проверя в Пловдив, където сте написали   Hug   bouquet

# 231
Искам да попитам, знаете ли някъде в Пловдив да се предлага изработването на кристални топки - от онези, в които вътре има някаква фигурка и като я обърнеш - падат снежинки, звездички, сърчица (преспапие)?? Мисля си, че такава услуга може да се предлага в някое фото-студио, но досега където съм питала ми отговарят, че не правят такива неща.  Cry  Ако Вие се сещате за място, където мога да проверя... пишете  Simple Smile

Фотото на пешеходния мост.Виждала съм на витрината.

# 232
  • Пловдив
Благодаря, dunaika  Simple Smile ... ще мина тези дни да видя какво предлагат.

# 233
  • Пловдив
А може ли някакви насоки,къде е това фото на Пешеходния мост?

# 234
В посока Новотела се намира отляво съвсем в началото на пешеходния мост. Няма друго фото, така че няма как да не го откриеш

# 235
Момичета, пак съм на тема масичка и столче за хранене ... по съвета на Drozi се бях навила на качествени такива за около 80лв нооо в Домко-то  само масичката е 67лв.и то промоционално. Така че още търся ... моля, за препоръки къде мога да открия но да не са пластмасови.

# 236
Момичета, търся комплект обезопасители за дома-малкия започна да шари из къщи и трябва по скоро да взема.Навсякъде има отделно за контакти, за ъгли , за тоалетна чиния, за чекмеджета.Някой виждал ли е комлект-всички видове или трябва поотделно да ги взема.Преди време гледах такъв в един чужд сайт и сега не мога да си спомня кой е-Киндербут ли беше?Ако някой се сеща ще съм много благодарна.

# 237
Момичета, търся комплект обезопасители за дома-малкия започна да шари из къщи и трябва по скоро да взема.Навсякъде има отделно за контакти, за ъгли , за тоалетна чиния, за чекмеджета.Някой виждал ли е комлект-всички видове или трябва поотделно да ги взема.Преди време гледах такъв в един чужд сайт и сега не мога да си спомня кой е-Киндербут ли беше?Ако някой се сеща ще съм много благодарна.

И при нас е този проблем.Само на контактите сложихме тапи.Ще следя  Peace  Яд ме е че не взех от Джъмбо като бях миналата седмица.Имаше какви ли не.В краен случай ще изчакам до декември.Дано наистина отворят тукашния до тогава.

# 238
Аз имам предпазни средства за ъгли на тази фирма http://www.farlin-bg.com/protective_means.php, на контакти пише къде се продават в Пловдив!  Peace

# 239
Ей страшни сте, всичко знаете   bouquet
Наложително ми е да си купя сушилня. Къде в Пловдив има магазин за уреди втора употреба или транспортни дефекти. Четох много хубави отзиви за МИеле. Предлага ли се тази марка в Пловдив? Благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт