Къде в Пловдив 7

• 71 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, кажете къде на едно място мога да направя нужните изследвания за постъпване на ясла на дятето ... в смисъл да не обикалям ДКЦ-та и лаборатории.

Drozi, благодаря за ЛС ... Hug

# 196
   Я , и аз да запитам нещо.Къде има хубави детски мокети.Килим още не искам.Трябва ми докато стане на 3-4годинки дребния.Имаше преди един с едни коли и писти в магазина за килими до Технополис, но е свършил.На Карловска и там нямат останал.Трябва ми за момчешка стая.

# 197
Момичета, кажете къде на едно място мога да направя нужните изследвания за постъпване на ясла на дятето ... в смисъл да не обикалям ДКЦ-та и лаборатории.

Писанец Peace.Повечето ни изследвания досега са пускани все там и съм доволна.
Взимаш си направленията от ЛЛ,отиваш в централната им лаборатория на П.Д.Петков(в Гранд-а),вътре е много спокойно и приятно, и си пускате всички изследвания накуп.Резултатите за кръв и урина стават за ден,чревните са поне 4 дни,но там(на място) пак ще си попиташ.Хубавото на Писанец е,че с талона,който ти дават оттам,можеш да си вземеш резултатите от всяка една тяхна лаборатория,а също можеш да ги видиш и през интернет(централната им лаборатория работи и през уикенда,което също си е улеснение).

# 198
Да, щом е за профилактични и проформа - Писанец стават.

За мокети, ако са свършили на Карпетмакс, в Домко до Технополис.

# 199
Домко не се ли намира до Техномаркет?
Змейковица,Премама е до тенискортовете на Новотела,ул.Белград се води.
Моята е лятна - Viva,но и комбинираната Лола е страхотна.

# 200

Каспър,кво значи "проформа" в случая?Искаш да кажеш,че апаратурата им не струва или че не обработват правилно/качествено материала?Не съм им рекламно лице,просто питам...
И да използвам случая да те попитам дали все пак няма да има ТонБонбон в новиЙо МОЛ? Mr. Green

# 201

Каспър,кво значи "проформа" в случая?Искаш да кажеш,че апаратурата им не струва или че не обработват правилно/качествено материала?Не съм им рекламно лице,просто питам...
И да използвам случая да те попитам дали все пак няма да има ТонБонбон в новиЙо МОЛ? Mr. Green

Искам да кажа, че им нямам никакво доверие на резултатите. Ама грам. Виж темата за медицинските лаборатории в Пловдив.

А за новия мол - ще поживеем, ще видим.  Simple Smile

# 202
  • Пловдив

Мисля, че в лабораториите на ДКЦ-то към ВМИ може да направиш всичко накуп. Навремето за чревни ме бяха пратили там.
Иначе аз си правя изследванията при свеки - в ДКЦ-то в Смирненски срещу Сани. А чревните тя ги носи в Писанец, че при тях не правят.

# 203
  • Пловдив
При толкова грешни резултати от Писанец докато бях бременна, не бих я препоръчала на никой.

# 204
Благодаря на всички ... и аз Писанец съм ги отписала.
По препоръка на Каспър носих цитонамаска в Торакс и съм доволна ... иначе бих се притеснила и от добър и лош резултат от Писанец.
Сега обаче ми трябва надеждна лаборатория за детето.

# 205
   Мокет не взех, че беше на 4м и не ми искаха 140лв.Взех килим от магазина на Македония и съм много доволна.160 на 220 за 185лв.Имат много симпатични модели за момиченца и на много добри цени.Естествено за девойки има доста по-богат избор.

# 206
  • Пловдив
Във ІІ ДКЦ има паразитологична лаборатория - за чревните изследвания, резултатите излизат на следващия ден, доволна съм и ги ползвам вече трета година. И като всяко ДКЦ си имат отделно лаб за кръв и урина.

# 207
Момичета, къде има хубави пердета и корнизи? И някаква по-качествена гладачна дъска?

# 208
Момичета, къде има хубави пердета и корнизи? И някаква по-качествена гладачна дъска?

Моите са от Бюти Хоум, след като бяхме обиколили целия град. Наистина много хубави и качествени, но и цената им я бива - сравнено с другите.
Иначе в нея е включено - ушиване по твой избор, имам диск сигурно с над 1000 начина на ушиване, макар че нашето е райе и не позволява много фантазия, но при едноцветните има много начини, взимат мерки на място, ушиват, гладят, напасват и те закачат. Даже при шиенето ги бяха пуснали сантиметър по-надолу и идваха на другия ден наново.

Иначе горе долу качествени има още в Тач преди тунела, в момента на разпродажба, но няма много избор
Двата магазина на Отец Паисий - там са ми казвали, че са италиански, но не харесах модел

Гладачни дъски в магазина на Барбантия в Халите - най-различни видове, качествени, аз взех дъска-стълба - за по-практично.

# 209
Здравейте момичета:

1. от къде купихте шапки и шалчета за децата тази година-да не са от най-китайските Joy, но да не са и 60 лв. комплекта все пак:)

2. виждали ли сте някъде шапка и шал за мами в ярко жълт цвят, или пък оранжеви...страшно ми се иска нещо свежо, но все са едни тъмни цветове, голяма скука:) ако някой се сеща, да пише къде в тракия мога да поръчам да ми изплетат и съответно къде има прежди

Общи условия

Активация на акаунт