Къде в Пловдив 7

• 71 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Мерси за инфото   bouquet Ще ходим да видим.
И да питам още нещо - долен чаршаф, с ластик, но голям размер (като за матрак 200/220), ако сте виждали някъде Simple Smile

За прежди знам два магазина в центъра. Единият е срещу ресторант Дияна при радиото и телевизията, а другия преди подлеза при културен център Тракарт.

# 211
  • Пловдив
Искам да попитам, знаете ли някъде в Пловдив да се предлага изработването на кристални топки - от онези, в които вътре има някаква фигурка и като я обърнеш - падат снежинки, звездички, сърчица (преспапие)?? Мисля си, че такава услуга може да се предлага в някое фото-студио, но досега където съм питала ми отговарят, че не правят такива неща.  Cry  Ако Вие се сещате за място, където мога да проверя... пишете  Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 10:57 от Passion_G

# 212
Долни чаршафи с ластик има в Хоум Студио на Железарска, но там цените са ми високи... На разпродажба бива.
Някои неща биват, някои са много скъпи.

За магазини - имаше също и срещу дома на Младоженците, но от години не съм ходила и може и да го няма вече. В повечето магазини имат и плетачки, с които работят и ръчно и машинно, и модели показват. Така че можеш  с едно ходене да се уредиш.

# 213
Искам да попитам, знаете ли някъде в Пловдив да се предлага изработването на кристални топки - от онези, в които вътре има някаква фигурка и като я обърнеш - падат снежинки, звездички, сърчица (преспапие)?? Мисля си, че такава услуга може да се предлага в някое фото-студио, но досега където съм питала ми отговарят, че не правят такива неща.  Cry  Ако Вие се сещате за място, където мога да проверя... пишете  Simple Smile
Фотото до нас май правят,имам им скайпа-изчакай да питам  Peace

# 214
Passion_G  ,
правят -но вътре със снимка/и/.Ако те устройва ,ще ти дам адреса.

# 215
  • Пловдив
 Hug Мерси много Жу

# 216
    Продават ги по коледа и великден във всички магазини за сувенири,иначе няма кой да ти го направи,  внасят  Winkги  от Китай,казва се преспапие.

# 217
   Я , и аз да запитам нещо.Къде има хубави детски мокети.Килим още не искам.Трябва ми докато стане на 3-4годинки дребния.Имаше преди един с едни коли и писти в магазина за килими до Технополис, но е свършил.На Карловска и там нямат останал.Трябва ми за момчешка стая.
  Провери в " Домко"и "Бау Макс"

# 218
Радвам се ,че помогнах.   bouquet

kokiche_99 ,правят се и тук. PeaceЕеееее,може и да е с китайски материали ,но по твой вкус  Laughing

# 219
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде хубави дрехи с Ягодов сладкиш  Hug Дъщерята на моя приятелка е луднала за такива, а са от Карнобат и там не се намират. За 3 годишно момиченце става въпрос, благодаря предварително  Hug

# 220
Момичета, виждали ли сте някъде хубави дрехи с Ягодов сладкиш  Hug Дъщерята на моя приятелка е луднала за такива, а са от Карнобат и там не се намират. За 3 годишно момиченце става въпрос, благодаря предварително  Hug

Джъмбо в София имаше много неща - пижами, много летни комплектчета, при все че бях последно юни месец, може сега да има нещо зимно.
Ако имате човек в София да погледне.
Понеже не са кой знае какво качество, са и евтини - по 10-15 лв комплектчето.

# 221
  • Пловдив
Каспър  Hug знаех си, че ти ще знаеш къде има  Hug
Ще пиша на приятелката ми да пита в София има ли кой да й направи услугата, благодаря ти   bouquet
Охххх, ама сега се сетих, че й трябват за кръщене, което ще е през декември  Confused Значи летни не я устройват  Rolling Eyes

# 222
Радвам се ,че помогнах.   bouquet

kokiche_99 ,правят се и тук. PeaceЕеееее,може и да е с китайски материали ,но по твой вкус  Laughing
    Средно цената на едно преспапие е4-5 лева,в зависимост от големината,за китайските говоря.Изглеждат много добре,направо умирам от любопитство каква ще е цената за поръчка,а отделен е въпроса как ще изглежда... newsm78

# 223
Каспър  Hug знаех си, че ти ще знаеш къде има  Hug
Ще пиша на приятелката ми да пита в София има ли кой да й направи услугата, благодаря ти   bouquet
Охххх, ама сега се сетих, че й трябват за кръщене, което ще е през декември  Confused Значи летни не я устройват  Rolling Eyes

Да изпрати някой да провери - никой не държи лятна стока в зимни месеци.
Ако има нещо- ще е зимно.
По обективни причини не съм ходила от юни месец, затова не мога да твърдя със сигурност.

# 224
С ягодов сладкиш съм виждала анцуг в едно магазинче близо до Новотела. Може да провериш и в магазина в Капана за стоки Disney
Ако не се лъжа гледах нещо и в магазина на Гроздовия пазар за англ. стоки

Общи условия

Активация на акаунт