Къде в Пловдив 7

• 71 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Майничка
Търся учителка по руски език,  моля ако някой има лични впечатления да ми даде координати  Grinning
Дай повече инфо - за интензивен курс, дългосрочно, за помощ в у-ще, за дете/възрастен?

# 91
  • Пловдив
Търся учителка по руски език,  моля ако някой има лични впечатления да ми даде координати  Grinning
Дай повече инфо - за интензивен курс, дългосрочно, за помощ в у-ще, за дете/възрастен?
Дъщеря ми учи в Руската гимназия, 10клас, иска веднъж седмично да ходи на уроци, защото руският й е труден  Peace

# 92
Здравейте момичета, трябва ми електрическа възглавница, но нито в Метро, нито в Юск намерих. Идеи от къде да си купя??

Много благодаря!:)

# 93
  • Пловдив
В Руската гимназия преди 10 години ми е преподавала г-жа Недева - много добра учителка, но за съжаление не й знам координатите. Все пак, ако дъщеря ти може да ги намери (дори и от самата гимназия), и ако жената поеме ангажимент, няма да съжалявате. Наистина е чудесна - една от трите свестни учителки, които съм имала за 11 години основно и средно образование.

# 94
И аз съм учила в Руската, не ми е преподавала Недева, но живее в съседния вход, и бих могла да я потърся, за да дам координатите и.Обаче и сега в Руската преподават учитеЛи, които биха могли да бъдат полезни, Лилова, например.Имам координати на преподавател от ПУ, специалност Руска филология, за която знам, че също дава уроци.

# 95
  • Пловдив
И аз съм учила в Руската, не ми е преподавала Недева, но живее в съседния вход, и бих могла да я потърся, за да дам координатите и.Обаче и сега в Руската преподават учитеЛи, които биха могли да бъдат полезни, Лилова, например.Имам координати на преподавател от ПУ, специалност Руска филология, за която знам, че също дава уроци.
Благодаря ви момичета, в момента й преподава Лилова, така че отпада като вариант, тя неиска да ходи при учител от руската, може би трябва да потърся някой  от Алеко Константинов Laughing
 emmily.m, би ли ми пратила координатите на преподавателката от ПУ  Grinning

# 96
  • Пловдив
MiaMIa,вТехнополис има

# 97
Здравейте момичета, трябва ми електрическа възглавница, но нито в Метро, нито в Юск намерих. Идеи от къде да си купя??

Много благодаря!:)

В Технополис има

radostche_plovdiv ,на събота пазара има-на Кръстовището на Пере Тошев и Даме Груев

оринтировачно се намира тук http://bgmaps.com/map.aspx?sid=72b27e65f240a239b38ada5bf645b65f&tip=1

Мила, благодаря много ... доволна ли си от тяхните услуги?

Момичета, спешно ми трябват контакти за поправка на кожени якета, по-точно за смяна на цип ! Мъжът ми побесня като за пореден път се опита да се закопчае и ципа окончателно замина.

# 98
  • Пловдив
radostche_plovdiv ,от химическото съм доволна,да.

# 99
Супер момичета, много благодаря:)Утре ще проверя:)

# 100
  • Майничка
...
Момичета, спешно ми трябват контакти за поправка на кожени якета, по-точно за смяна на цип ! Мъжът ми побесня като за пореден път се опита да се закопчае и ципа окончателно замина.

Давала съм за смяна на ципове кожените ни якета в едно ателие за ремонт на кожени изделия, което се намира в пресечка на "Капитан Райчо" - като тръгнеш от Тримона, подминаваш градинката след МТел и веднага след нея свиваш вляво, има 3 успоредни блокчета, ателието е под средното.

# 101
...

Давала съм за смяна на ципове кожените ни якета в едно ателие за ремонт на кожени изделия, което се намира в пресечка на "Капитан Райчо" - като тръгнеш от Тримона, подминаваш градинката след МТел и веднага след нея свиваш вляво, има 3 успоредни блокчета, ателието е под средното.

Да, благодаря ти за това че каза - бях я отписала една чанта подарък, че много сложно закопчаване и беше развалено. А тя още като я видя - без да вижда марката - казва това е италианска чанта, само те ги имат тези джаджи, няма откъде да взема и много трудно ще я оправя. Накрая развалила нещо нейно си, за да я оправи.
Много отзивчива жена.

# 102
Има ли в града магазин за немски стоки TCM и къде?

# 103
Момичета, зимни шалтета къде перете? Като юрган дето са Grinning В тепавиците ли?

# 104
Къде в Пловдив има най-голям избор на памперс-гащи (за еднократна употреба)?

Общи условия

Активация на акаунт