Къде в Пловдив 7

• 71 555
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • до Пловдив
Пепи иска папагал.Къде има магазин за птици?И ако някой е гледал "такова животно" в къщи да сподели, моля.
аз имам папагали взех си ги от тук http://water-world.hit.bg/fram.htm и сега храната им я взимам от там макар че в повечето големи магазини има храни за папагали
имам вълнисти папагали от около 3 години сега малкия много им се радва и постоянно иска да ги хване

# 76
Какви танци - народни, модерни?
11 годишно дете, досега играло ли е или сега иска да започне?
ДНА не е закрита 100%

Спортни. Не е играла до сега, но аз не държа непременно да става републикански шампион Party
Мъжо намери до р-р "Руски клуб" на Малчика. Същия треньор води група и в Черноризец Храбър, но там не ми е удобно времето за тренировки.

# 77
ДНА не е закрита 100%

Спортни. Не е играла до сега, но аз не държа непременно да става републикански шампион Party
Мъжо намери до р-р "Руски клуб" на Малчика. Същия треньор води група и в Черноризец Храбър, но там не ми е удобно времето за тренировки.

Аз и друг път съм го казвала - за мен най-добрата школа, в смисъл, че децата ходят с истинско удоволствие и подходът е невероятен е балет Самодива - знам, че сега танците са в две училища в Кичук Париж. 11 годишните са 2 пъти седмично. Ако те интересува ще ти пусна телефон на ЛС.
Иначе знам и други добри - около Богомил тренират ето това е, човекът за който мога да гарантирам, че е добър http://dance-mania.dir.bg/_wm/basic/?df=578947&GDirId=a855e0 … dcd8b8cb9755fc17a, но не знам с колко годишни работи в момента.
Защото при работата с малките освен чисто танцовия момент, по-важно е подходът.

# 78
Някой виждал ли е някъде калъфки за възглавници за кърмене - имам една отпреди 5 години от ТСМ - много е удобна, но калъфката е само една и вече на нищо не прилича. Иска ми се да си взема поне още две в бежавата гама, пък и каквито има, сама да не шия, че не ми се занимава.

# 79
  • Пловдив
Някой виждал ли е някъде калъфки за възглавници за кърмене - имам една отпреди 5 години от ТСМ - много е удобна, но калъфката е само една и вече на нищо не прилича. Иска ми се да си взема поне още две в бежавата гама, пък и каквито има, сама да не шия, че не ми се занимава.

За Пловдив не знам, но мисля че може да поръчаш оттук: http://www.spelta.biz/mothers_products.php

# 80
Благодаря ти Каспър, мисля, че вече се ориентирахме. Искам да ходи на танци заради целулита и дисциплината, но това е друга тема. Hug

# 81
ДНА не е закрита 100%

Аз и друг път съм го казвала - за мен най-добрата школа, в смисъл, че децата ходят с истинско удоволствие и подходът е невероятен е балет Самодива - знам, че сега танците са в две училища в Кичук Париж. 11 годишните са 2 пъти седмично. Ако те интересува ще ти пусна телефон на ЛС.
Иначе знам и други добри - около Богомил тренират ето това е, човекът за който мога да гарантирам, че е добър http://dance-mania.dir.bg/_wm/basic/?df=578947&GDirId=a855e0 … dcd8b8cb9755fc17a, но не знам с колко годишни работи в момента.
Защото при работата с малките освен чисто танцовия момент, по-важно е подходът.
Бих добавила, че дългогодишният хореограф и бивш състезател по спортна гимнастика Красимира Ушерова, преподавател на Ивайло, когото препоръчваш, има школа по танци също.Залата е в близост до "Направи си сам". Има различни възрастови групи, както и такива за начинаещи и напреднали.Аз лично съм успяла да измоля Красимира да състави една група за жени на възраст 30 и ..., абсолютно начинаещи, за да започнем отнякъде.Танцьорки от класа няма да станем, но поне ще се движим.Часовете ще са събота и неделя от 10.30-11 ч. по час, час и половина.Мисля че има и детска школа, но не съм много сигурна, ще попитам.Иначе професионализмът на преподавателя тук е 100% гарантиран.

# 82
Пепи иска папагал.Къде има магазин за птици?И ако някой е гледал "такова животно" в къщи да сподели, моля.
Много се капризни. Аз уморих един от декоративните като бях дете и толкова плаках за него. Имахме и скатийки, и кардаринка, но ги пуснахме след смъртта на папагалчето Мик , предпочетох да не ставам свидетел и на тяхната смърт...  Rolling Eyes

# 83
Много се капризни. Аз уморих един от декоративните като бях дете и толкова плаках за него. Имахме и скатийки, и кардаринка, но ги пуснахме след смъртта на папагалчето Мик , предпочетох да не ставам свидетел и на тяхната смърт...  Rolling Eyes
Това също ме притеснява.Три рибки убихме вече при предишната акция "искам домашно животно".Тогава не го преживя много, така или иначе рибките му омръзнаха на 3-ия ден.Уффф.., дилема и половина.Днес реших да го заведа в магазина, който ми препоръча dunaika.Надявам се там да мирише повечко и той сам да се откаже.Много подло от моя страна, но си признавам, че не съм готова да гледам каквото и да било животинче...

# 84
Момичета, помагайте ... къде в Кичука има химче, от което сте доволни. Знам няколко към центъра, но не ми е много удобно да ходя чак до там.
Благодаря предварително.

# 85
  • Пловдив
Здравейте момичета, трябва ми електрическа възглавница, но нито в Метро, нито в Юск намерих. Идеи от къде да си купя??

Много благодаря!:)

В Технополис има

radostche_plovdiv ,на събота пазара има-на Кръстовището на Пере Тошев и Даме Груев

оринтировачно се намира тук http://bgmaps.com/map.aspx?sid=72b27e65f240a239b38ada5bf645b65f&tip=1

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 13:02 от Elfita

# 86
  • до Пловдив
Момичета, помагайте ... къде в Кичука има химче, от което сте доволни. Знам няколко към центъра, но не ми е много удобно да ходя чак до там.
Благодаря предварително.
ето какво открих  http://www.goldenpages.bg/bg/b/FF7D427E-E959-DC11-AF55-00145E9525E4

# 87
Хубави торти правят в сладкарница Светлана, там има и малки, иначе от тази сладкарница съм купувала рула, хубави са.

# 88
  • Майничка
...Аз лично съм успяла да измоля Красимира да състави една група за жени на възраст 30 и ..., абсолютно начинаещи, за да започнем отнякъде.Танцьорки от класа няма да станем, но поне ще се движим.Часовете ще са събота и неделя от 10.30-11 ч. по час, час и половина...

Емили, може ли повече информация, може и на лични.

# 89
  • Пловдив
Търся учителка по руски език,  моля ако някой има лични впечатления да ми даде координати  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт