Къде в Пловдив 7

• 71 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, някой да знае кога ще откриват МОЛ Галерия в Пловдив?

# 61
Ако Галерия е този до Метро, май няма да е скоро- поне не до нова година. Трябвало улица да се строи, вместо Пикадили ще има Карфур и трябва да се пригоди помещението, предназначено за Пикадили, по изискванията на Карфур. Така чух.

# 62
И аз преди 2м четох, че щяли да се забавят, но все още предвиждаха да го открият тази година. От тогава не съм попадала на инфо, но явно още ще се забавят.

# 63
  • Пловдив
 Здравейте момичета . Някой да знае къде се продават газови амортисьори за офис столове ?   newsm78

# 64
Ох, толкова съм ви изпуснала, че едвам ви открих.
Преди 2 теми четах за школите за танци, мъжо сега прозвъня телефоните, но почти всички са закрити.  ooooh! Само в тази в ДНА не съм ходила. Някой има ли идея да има открити нови школи? Дъщеря ми е на 11 г и искам да ходи на танци.

# 65
Какви танци - народни, модерни?
11 годишно дете, досега играло ли е или сега иска да започне?
ДНА не е закрита 100%

# 66
Пепи иска папагал.Къде има магазин за птици?И ако някой е гледал "такова животно" в къщи да сподели, моля.

# 67
Пепи иска папагал.Къде има магазин за птици?И ако някой е гледал "такова животно" в къщи да сподели, моля.

Гледала съм.Не е за мен тая работа.
Магазин има в Капана.Заставаш пред Съда на 6-ти септември,пресичаш булеварда,минаваш през тунелчето там(под дългия блок) и продължаваш около 50 м до магазинчето само направо.Човекът отдавна е в тоя бизнес,така че ще помогне в избора.

# 68
Мерси за инфото.Ако имаш желание, кажи нещо и за гледането.Не знам защо, идеята за папагал не ме вдъхновява никак.

# 69
Мерси за инфото.Ако имаш желание, кажи нещо и за гледането.Не знам защо, идеята за папагал не ме вдъхновява никак.

Не става за гушкане(друго си е една маца  Wink ).Мръсно е,дори и да сложиш тюл отстрани на клетката - пак хвърлят семки,храна...  ooooh!  Мирише,колкото и да чистиш има една тъъънка миризма,характерна за пернатите.Ако е по-голям - пускаш го всеки ден в стаята да полети и съответно да "минира"  Laughing  Издават крясъци,които не ми се връзват с малко спящо дете.
Звучи доста зле,но все пак си е животинка - интересна и красива.Все пак прецених,че не е за мен.На вас пък може да ви допадне.Имам приятелка,която не обича никак животни,но пък е влюбена в своето жако.

# 70
  • Пловдив
Момичета, някой да знае кога ще откриват МОЛ Галерия в Пловдив?
Няма да е до края на годината  Peace

# 71

Не става за гушкане(друго си е една маца  Wink ).Мръсно е,дори и да сложиш тюл отстрани на клетката - пак хвърлят семки,храна...  ooooh!  Мирише,колкото и да чистиш има една тъъънка миризма,характерна за пернатите.Ако е по-голям - пускаш го всеки ден в стаята да полети и съответно да "минира"  Laughing  Издават крясъци,които не ми се връзват с малко спящо дете.
Звучи доста зле,но все пак си е животинка - интересна и красива.Все пак прецених,че не е за мен.На вас пък може да ви допадне.Имам приятелка,която не обича никак животни,но пък е влюбена в своето жако.
Звучи ужасно, защо ли и аз си представям нещата по същия начин....миризма и мръсотия.Но като не мога да отказвам?

# 72
Ох, толкова съм ви изпуснала, че едвам ви открих.
Преди 2 теми четах за школите за танци, мъжо сега прозвъня телефоните, но почти всички са закрити.  ooooh! Само в тази в ДНА не съм ходила. Някой има ли идея да има открити нови школи? Дъщеря ми е на 11 г и искам да ходи на танци.

Наскоро бях в книжарницата на 3-ия етаж във Форум-Тракия и видях,че пак там(на 3-ия етаж) е открито студио-школа за танци.Имаше голяма табела,на която пишеше нещо от сорта "от 3 до 60 годишни".Отиди на място и провери  Peace.

# 73
Школата във Форума се казва Dance to the max. Ние като ходим на заведенията там, виждам, че има доста хора, които танцуват. В предната тема, мисля че също беше коментиран този въпрос. Ето какво открих с търсачката http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=400720

# 74
  • Пловдив
Благодаря на всички,които се включиха с магазини за официални детски роклички  bouquet.От утре започвам обиколките Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт