Къде в Пловдив 7

• 71 820
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
В mytoys.de,откъдето съм пазарувала,съм виждала моделите на Superfit.Скъпички са си,долу-горе като Naturino.Като визия не ми допадат особено,но като качество съм сигурна,че са ок.

Да, малко странна форма имат, по-различни са- но са много олекотени и затова взех да пробвам! Днес като ходих видях подобни на форма на Runners, но като ги вдигнах бяха много тежки.
Иначе на пръв поглед- няма да откриеш кои знае какви разлики.

# 166
  • Пловдив
.....А този Ескейп в кой квартал е? ......
В центъра, близо до Новотела, до бившия м-н Нева.

# 167
  • Пловдив
Продължаваш от пешеходният мост направо по ул."В. Левски" и след "Мартинели", ако още се намира там, продължаваш още 50-100 метра и в ляво ще видиш бившият магазин "Нева".

# 168
 Сега научих, че от 01 ви декември отваря Джъмбо .

# 169
Сега научих, че от 01 ви декември отваря Джъмбо .

Най-после!Дилянче сигурно ли е инфото?

# 170
Мерси! Ориентирах се Simple Smile
А Джъмбо в крайна сметка, къде ще се намира?

# 171
улица Костиевска 2
тук нали обясниха, момичетата:
На майната си - пазарджишко шосе, на колелото в дясно към новото Метро и след още 2-3 км вляво - на полето

# 172
улица Костиевска 2
тук нали обясниха, момичетата:
На майната си - пазарджишко шосе, на колелото в дясно към новото Метро и след още 2-3 км вляво - на полето

Бъш там е!Много точно обяснение  Peace Вече имало и табела чух..

# 173
Момичета, търся си малка масичка от този тип http://www.mebeli.velingrad.com/modules/Reshenie/images/81_1.jpg
Водят ги градински и сега като не им е сезон не мога да ги открия. В Юск има, но само от най-големите размери, а на мен ми трябва от малките.

# 174
Момичета, търся си малка масичка от този тип http://www.mebeli.velingrad.com/modules/Reshenie/images/81_1.jpg
Водят ги градински и сега като не им е сезон не мога да ги открия. В Юск има, но само от най-големите размери, а на мен ми трябва от малките.

Довечера като се прибере мъжа ми, ще го питам къде е каталога на производителя и ще ти пратя линка, да се свържеш с тях.

# 175
  • Майничка
Някой да е срещал по магазините абажур за лампион, подобен на този:

# 176
И аз да попитам-къде продават обувки на Ингилиз-Пещера?

# 177
  • Пловдив
Момичета, в МОЛ-а има ли колички Бебе комфорт? Някъде в Пловдив мога ли да ги видя на живо   bouquet

# 178
Нора 13, благодаря, ще почакам.

# 179
Момичета, в МОЛ-а има ли колички Бебе комфорт? Някъде в Пловдив мога ли да ги видя на живо   bouquet
Ако не се лъжа в Двата жирафа имаше в Мола имаше. Но не съм много сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт