Къде в Пловдив 7

• 71 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, добро утро.

Искам да ми попитам, някой знае ли в Пловдив да се отдава помещение за семейно парти за 5-6 часа например или поне за един ден, но аз искам да си организирам партито по мой план.
Моя мъж има скоро повод и аз искам да направя нещо по-разчупено, по-различно като организация. Но не искам да е в къщи, защото после... мама мия! ooooh!
Но е хубаво помещението да е отоплено.

Много ще бъда благодарна, ако някой ми помогне с инфо. Hug

# 526
моля препоръчайте ми добра козметичка в пловдив за лице

Ще препоръчам една жена-козметичка, която е такава по наследство. Майка е била преди време най-добрата козметичка в Пловдив.
Работи в къщи по предварителна уговорка. Има си необходимата кушетка и уреди. Прави сама кремовете за масаж по специална рецепта, която е оставила майка й.Живее в Тракия - до Акваленда. И цените са много нормални. Мисля, че последно почистване и масаж ми взе 20 лв.
Ако някой се нуждае от телефон, да пише на ЛС.
Малко късно пиша, но не винаги ми остава време да чета, а може някой да се нуждае от тази информация.

# 527
Имам питанка към момичетата,които имат шофьорска книжка- търся свестен и търпелив инструктор,който ще ме НАУЧИ да карам  Mr. Green.
Може и на ЛС.Приемам всякакви мнения,дори и негативни(от недоволни от инструктора си) Peace.

# 528
  • Пловдив
Имам питанка към момичетата,които имат шофьорска книжка- търся свестен и търпелив инструктор,който ще ме НАУЧИ да карам  Mr. Green.
Може и на ЛС.Приемам всякакви мнения,дори и негативни(от недоволни от инструктора си) Peace.

моят ме научи да карам и е търпелив,само че е голям женкар и говори само ценизми  ooooh!

не всяка жена може да го изтърпи

# 529
Търся чамови мебели за антре, но да са лакирани с тъмен лак (тъмно кафяви на цвят). Ако някой е виждал ще съм благодарна да сподели в кой магазин (проверила съм в срещу Дома на младоженците, така че този вариант отпада)
 Мерси  bouquet

# 530
Момичета, добро утро.

Искам да ми попитам, някой знае ли в Пловдив да се отдава помещение за семейно парти за 5-6 часа например или поне за един ден, но аз искам да си организирам партито по мой план.

Освен Гастро Центъра, друго не се сещам да може да ти свърши работа.

# 531
Имам питанка към момичетата,които имат шофьорска книжка- търся свестен и търпелив инструктор,който ще ме НАУЧИ да карам  Mr. Green.

моят ме научи да карам и е търпелив,само че е голям женкар и говори само ценизми  ooooh!

Elfita може ли на лични да ми кажеш кой е,защото и моя първия беше такъв /2003 г/ ,може да е един и същ   Laughing

Иначе преди 4 месеца взех 4 опреснителни часа при друг инструктор,от който съм повече от доволна.Изключително търпелив и готин.Никога няма да ти повиши тон или нещо такова.Супер спокоен.Взимаше ме от нас и ме връщаше до нас /което беше от голямо значение за мен/  Peace
Ето му сайта:
http://www.avto-shkola.com/instr.htm

# 532
...

А откъде сте взели вашата масичка с Мики-то?

Намесвам се,защото имаме същата масичка+столче на Мики.Бях ти писала даже няколко страници по-напред.Взех я от Вис Виталис(стария) за 50лв.Наистина са хубави и издръжливи.

elfi4ka,честити обеци и да е жива и здрава порасналата госпожица.   bouquet

# 533
Дрози, тъй като наскоро обикалях магазините за такива мебели имам известна информация. В магазина до бившите хали на бул.Македония (май Бета се казва) имаше преди десетина дни закачалки и шкафове за обувки в тъмен лак. А в този на Коматевско шосе, срещу Старческия дом, работят по поръчка, сроковете били 1-2 седмици, можеш да си занесеш дори мостра на цвета, който искаш (използват различни байцове). А може и да си ги вземеш натурални и сама да ги боядисаш с някакъв водоразтворим лак, който е по-безвреден от алкидния. Една позната си взе чамов скрин, боядисан в тъмно, от магазина срещу Водната палата, но аз там не съм ходила.
 Да питам и аз дали има сред вас, ползващи интернет и кабелна/цифрова телевизия от DCC. Имам ден-два да се почудя и затова се надявам да чуя отзиви.

# 534
  • Пловдив
Аз съм от имащите ДСС -доволна съм не е много бърз интернета, но пък е постоянен иначе кабелната си е стандартна.Цифровата е 1.50лв на телевизор, но 30лв е инсталирането иначе инсталирането на интернета е15лв ,кабелната -безплатно.

# 535
Имам питанка към момичетата,които имат шофьорска книжка- търся свестен и търпелив инструктор,който ще ме НАУЧИ да карам  Mr. Green.

моят ме научи да карам и е търпелив,само че е голям женкар и говори само ценизми  ooooh!

Elfita може ли на лични да ми кажеш кой е,защото и моя първия беше такъв /2003 г/ ,може да е един и същ   Laughing

Иначе преди 4 месеца взех 4 опреснителни часа при друг инструктор,от който съм повече от доволна.Изключително търпелив и готин.Никога няма да ти повиши тон или нещо такова.Супер спокоен.Взимаше ме от нас и ме връщаше до нас /което беше от голямо значение за мен/  Peace
Ето му сайта:
http://www.avto-shkola.com/instr.htm
За препоръчаният от elfi4ka Румен Ишпеков и аз мога да кажа че е невероятно спокоен и уравновесен човек/в момента кормувам при него/,а база за сравнение имам,защото съм карала курс преди години и благодарение на сприхавия и много нервен инструктор,бях решила,че от мен шофьор не става,а в момента съм съвсем уверена и спокойна зад волана.Препоръки за него получих от няколко познати/жени/,които взеха книжка от раз.

# 536
Сгъваеми детски масички и столчета има също и в Хипо-то и Евроленд, понякога съм виждала и в Кауфланд и Баумакс.  Peace

# 537
Момичета търся меки пантофи- от тези с животински глави- но  номер 30-31, все малки намирам до 27 или големи като за мен.

# 538
  • Пловдив
Момичета търся меки пантофи- от тези с животински глави- но  номер 30-31, все малки намирам до 27 или големи като за мен.

Мисля, че в Deichman бях виждала  newsm78 Но не съм много сигурна за номерата

# 539
Veniz    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт