Зъбките и нощното будене

• 4 346
  • 57
  •   1
Отговори
Здравейте,моето бебе е на 6м и 20дни от 2седмици се буди не знам доколко пъти на нощ.Може да се  каже ,че почти не спи ме моля помогнете възможно ли е да е признак на първи зъбки до този момент не сме имали проблем със спането в рамките на нормалното се е събуждала ,но сега е кошмар........ Cry

# 1
Определено може да са зъбки. МОже да провериш дали са набъбнали и така ще се убедиш, но на вас си ви е време за зъбки така че..... Моята принцеса уж е голяма, а пък и в момвнта много се буди от тези зъби Sad

# 2
Във къщи сега сме на този етап,никакво спане почти,мрънкане у будене на всеки 15-20 минути ,просто е кошмарно,със голямата си дъщеря не съм имала такива проблеми нейните зъби изникнаха без да усетим,но сега с малката е ужас а до момента има само 2 ,представи си докато изникнат всичките #Crazy #Crazy #Crazy.
Успех във зъбоникненето Ви пожелавам и дано да не е все така. Peace

# 3
  • София
Здравей! Най-вероятно са зъбките и какво да ти кажа, ще свикнеш.И моята дъщеря до петия месец си спеше само с нормалния брой събуждания за кърмене на 3-4 часа,оттогава,та до ден днешен е ужасно.Има нощи,в които почти не сме спали. Надявам се при вас да е по-леко.

# 4
  • софия
Ох,и при нас е така.Малкия се буди с плач.И бибероната не го успокоява.
Нервен,раздразнителен,трудно успявам да го приспя.И след половин час
историята се повтаря.И като прибавя и ставеното за нощните хранения
направо вече ходя и спя. smile3507Той и през деня не спи като хората.

# 5
С малкия ми син имах такъв период от близо два месеца точно на тази възраст, буквално го носех по цели нощи. След като изби първото зъбче и започнах да го взимам на спалнята до мен се успокои. Сега преди да избие поредното зъбче имаме една-две неспокойни нощи и това е. Обаче спи при мен на спалнята. Сега е на 10 месеца и имаме 5 зъба.

# 6
Здравей,възможно е да са зъбки.А не опитва ли да чеше венците настървено с каквото има в ръчичка?През деня спи ли си нормално,или е пак така?Не е задължително обаче зъбките да пробият скоро.И моето си буташе всичко в устата и си чешеше венците от 4-5-месечен, но зъбчето проби чак на 1г и 3м.При такива ревлива периоди му давах хомеопатични хапченца Дентокинд.Можеш да вземе и да пробваш да дадеш вечерта преди лягане.Може би ще изкарате спокойна нощ.

# 7
  • Mars Hotel
Напълно възможно е да са зъбки.
Мажи венците с гелче или давай Дентокинд.

# 8
Големия ми син започна да се буди нощем на 5 месеца, първите му зъбки излезнаха на 9. Така беше до 2 години някъде. Свиква се Laughing, друго немога да ти кажа.

# 9
  • Пазарджик
Може и да е от зъбки-не се ли усеща на допир.Опитай с дентокинд при нас имаше ефект Peace

# 10
  • София
И моето момче е така от доста време и май докато не излезе и последния няма да се наспя ooooh!Давам Дентокинд,но незнам доколко му помага Tired

# 11
  • София
според мен са колики по скоро а не зъби,зъбите почват около 3 месец, дентокинд и от тази марка за колики и другите им неща са адски ефикасни.

# 12
  • софия
Как колики на шест месеца? Shocked

# 13
  • София
Мисля, че анабел не е прочела правилно  Wink ! Бебето е на 6м. и 20 дни, т.е. отдавна е минало 3-ти месец, за да са колики.

Голяма сага бяха зъбките и при нас, чак не искам да си спомням този период  ooooh! !
Присъединявам се към положителните мнения за Дентокинд - само това ни спасяваше. Моят син се будеше нощем с писъци, скубене на косата и дърпане на ушите от болка. С тези хапченца (до 5 на ден!) + бебешки Пансорал гелче (неограничено!) овладявахме подобни състояния.
Поледни в устата на бебчето - ако венецът е надут и зачервен със сигурност са тръгнали зъбките. Възможно е дори да прозират през венеца. Не се притеснявай и ако изведнъж бебето загуби и апетит - също може да се дължи на зъбоникнене.
Пожелавам ти много търпение през този период   bouquet !

# 14
Зъбите са най-вероятната причина за това будене. Пробвай различни гелчета за мазане, кърмене, биба..... Това е период, който ще премине, но трябват здрави нерви. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт