Зъбките и нощното будене

• 4 352
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
  • в полите на.... Балкана
и ние сме в отбора, не помня кога за последно съм спала цяла нощ,коликите направо ми бледнеят пред зъбоникненето

# 31
ДА не кажа на 100%,но мисля че са зъбки TiredА относно недоспалите питате ли ме мен като а 1 и половна и избиха 8 зъба #CrazyТя винаги е спала неспокойно,но когато наближава зъб направо   helpuu  Stuck Out Tongue Winking Eye Мажи с гелче за зъбки и виж дали се успокоява.

# 32
И аз мисля,че са зьби.
Синьт ми мина на сьщата вьзраст през такьв период.Вечер не помня по колко пьти проплакваше,промрьнкваше.Ставах по десетки пьти вечер,направо се молех за сьн.
Дано по бьрзо отмине при вас.

# 33
  • Бургас
Зъбки са. Давам чайче ЛЕКА НОЩ на ХИП, че и тя нервна, че не може да спи, и аз.

# 34
Най-вероятно са зъби.Не е задължително,неразположението от зъби да е непосредствено преди да избие зъбчето,когато е зачервен и подут венеца.При моят син,признаци за поява на зъб започнаха още от 4-я месец,а зъб изби чак на 11м.Така,че ако по венеца няма видими белези за зъби,това не означава,че не са...Търпение му е майката..

# 35
Абсолютно възможно е да са зъби. Моята дъщеря като ще и избива зъбче една седмица цяла нощ е голямо въртене, пробуждане и мрънкане.

# 36
Ами то си ви е време да ви избиват първите зъбки.Напълно възможно е да са те.

# 37
  • Русе
И моето хлапе е така от седмица. Ходя като сомнамбул вече от недоспиване. Венецът е надут ама кога ще избият..... Sad. Мисля тия дни да взема Дентокидс, вече мажа с Пансорал и донякъде той облекчава болката. Дупето му е зачервено и днес ми се струва че има и Т. Дано да избият по-бързо преди да съм се споминала от недоспиването и нервите  Praynig

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 16:34 от eli_dechkin

# 38
  • Габрово
и при нас е така само че за един месец избиха 3 и сега четвъртия ни мъчи много нощите са почти поносими но през деня е сърдит и много раздразнителен мажем с дентинокс много му помага

# 39
  • София/Севлиево
Зъби са.И ние сме така-сега му растат кътниците и по цяла нощ мрънка.Обаче и през деня е така и аз все ходя така  smile3507

# 40
  • София,Обеля 2,
здравейте, и аз имам този проблем сега ни растат 4 кътника и се буди през 1 час вдига температура и е кисела да не говорим че сме на 1год и 4м  и още се кърмим направо ми иде вече да се  #2gunfire

# 41
И според мен е от зъбките.

# 42
На тази възраст наистина най-вероятно не спи заради зъбки. Има облекчаващи болката и сърбежа гелчета, но като цяло си е доста труден период както за бебетата, така и за майките им, които не могат да спят, за да ги успокояват. Повече търпение ти желая. Все пак допита ли се до педиатъра на детето? Не може просто да се каже, че са зъби и да се изключи всякакъв друг вариант като причина за неразположението.

# 43
Мами здравейте

И  Ние имаме проблем със зъбите...на 5 месеца сме а започнаха и горните два да ни изникват....Много е крив....,но онзи ден една мама сподели, че когато приготвя последното ядене добавя няколко капки ХИКСАЛГИН...така бебето може да спи по спокойно....Аз пробвах и за сега има някакъв ефект... (да видим до кога )   newsm78  ....Друга сподели че гела на БОЧКО и е помогнал....Все нещо ще поуспокои малките бандити...Трябва да се опита всичко..   Peace

# 44
  • София
... добавя няколко капки ХИКСАЛГИН...

Искам да кажа нещо важно в тази връзка!!!
Хексалгинът е като детски аналгин. Затова дори да има някакво неразположение от растящите зъби, в това число и температура, лекарството ще помогне. НО си има точна дозировка за деца - не "няколко" капки, а по 1 капка за килограм тегло на детето. Т.е. ако детето е  8 кг. се дават 8 капки.

Лично аз не бих го ползвала за растящи зъби, освен ако не е вдигнал температура. По-принцип това си именно температурно-понижаващо лекарство и го смятам от "тежката артилерия" лекарства - такива които не използвам всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт