Детски ботушки

• 5 296
  • 21
  •   1
Отговори
  • София
Вчера в един магазин харесах за сина ми ботушки Примиджи - естествена кожа и от вътре, притеснява ме, че от вътрешната страна няма каракул, дебеличко е и си е облечено в кожа. Продавачката ме убеди, че всъщност каракула не топли и няма да има никакъв проблем за детето, но  newsm78... Купували ли сте ботушки без каракул и какви са ви впечатленията?

# 1
Според мен без каракул са си просто високи есенни обувки. В Италия дето не пада сняг, може и да са ботуши, но тук....

# 2
дъщеря ми миналата година имаше на Примиджи кожени ботуши /като кубинки/, без каракул и съм много доволна, крачетата и бяха топли - а за сняг и вземам апрески  Peace

# 3
  • София
Взимала съм ботуши без каракул -миналата зима в най- голямия сняг на двора си играеше с кожени ботушки на GEOX,крачетата винаги са му били сухи и топли PeaceНовите ботуши ги правят от специални материали-хем да са леки и тънки,хем да не пропускат и да топлят.Примиджи специално не съм взимала но от GEOX бях супер доволна

# 4
  • Sofia
Разбира се,че съм купувала ботуши без каракул
Даже май повечето са били без,доволна съм и не държа на каракула въобще
Ама то от фирма до фирма има голяма разлика,било то с или без каракул Peace

# 5
Дъщеря ми досега не е имала ботуши с каракул вътре. Аз също не съм. Всичките ни боти и ботуши са с кожена подплата или материя тип неопрен, но никога не сме били с мокри и студени крака. Дори моите зиморничави крайници се чувстват чудесно в боти с гладка кожена подплата. Детето пък редовно шляпа и гази в де що види локва, но крачетата й си остават топли и сухи.

chocha вече го е казала, по-важна е изработката и качеството на ботушите, не каракулът.

# 6
И аз се чудя, ако ботушките нямат каракул дали ще топлят на крачетата. Аз досега на малкия само с каракул съм му взимала.

# 7
  • София
Ако са хубави ще топлят Peace

# 8
  • София
Благодаря ви за отговорите, купих ботушките Примиджи, пък дано са качествени и топлят.

# 9
Аз за пръв път купувам детски ботушки и избрах Адидас - приличат на моите зимни туристически обувки като материали и изработка, а от тях съм много доволна. Никъде по магазините не видях обаче апрески. Дали е още рано, или не търся където трябва?

# 10
buni , би ли казала от къде взе ботушките на Примиджи?

# 11
  • София
От Люлин - Силвър център - има един магазин с огромен Спайдърмен на витрината.

# 12
Благодаря ти   bouquet

# 13
Само да допълня, че "Примиджи" се продават и в ЦУМ, ет.3, магазина е само за детски обувки, освен "Примиджи" продават още на "Колев и Колев" и още 2-3 италиански и испански марки, не им помня имената. Богат асортимент.
Аз харесах ето тези на Чико, но още не съм ходила в новия магазин Brandissimo на бул.България ,чийто е сайта:  http://www.brandissimo.bg/collections.php?gid=6

# 14
  • Sofia
Само и  аз да добавя,че тези в ЦУМ Примиджи нямат нищо общо с тези Примиджи,които са в Люлин или някъде другаде по магазинчетата и се шият в Добрич

Общи условия

Активация на акаунт