Нищо не ни помага за подсичането :(

• 23 575
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
бадимово масло,универтан,смрадлика,дактакорд

# 91
И аз използвам Бейби тан,ако има зачервено,иначе и аз не я подмивам при всяка смяна на памперса,но предполагам че при деца с чувствителна кожа се налага измиване.

# 92
Смених Pampers с друга марка, както и Sudocrem, също и един крем по рецепта от педиатъра /но не повече от 7 дена/. Мия с вода, на ползвам мокри кърпи.

# 93
  • Плевен
И всички кремове да изкупиш, ако детето има Candida няма да се оправи с тях. Заведи го на кожен лекар ,за да го изследват , а не да мажеш с кортикостероиди и антибиотици на сляпо.

# 94
Аз също не я мия постоянно.Когато сее наакала е задължително.Но при всяка смяна на памперса забърсвам с мокри кърпи.И никога нее била подсечена.Използваме мустела и сме доволни Peace

# 95
И сега, дори само да му се зачерви леко дупето, мажа с Нежна грижа на Орифлейм и минава.

# 96
ако мога дапомогна и аз с моя опит...Имам 2 деца и при двете имах един и същи проблем. Оказа се че и двете ми деца се обриват от Pampers. Като прочетох какво всъщност съдържат тези памперси се оказа че имат в тях някакъв лосион. Не знам какво толкова им рекламират, но аз не съм доволна въобще. Подсичането мина само с цинкова маз от аптеката която струва не повече от 3 лева. Всички кремове са направени с тази маз. Дано съм помогнала с нещо!!!!

# 97
Синът ми и досега е с много, направо ужасно чувствителна кожа. Много се подсичаше и сега е така. Спасявам положението със Судо крем и отвара от смрадлика, която приготвям сама и направо е вълшебна!

# 98
  • Някъде по Дунава
Моят съвет е да отидете на кожен лекар,защото може да става въпрос за някакъв вид гъбична инфекция.При дъщеря ми миналата зима стана точно така.Ползвах различно кремове(Нивея,Судокрем,Бочко,Бейби тан,смрадлика,пудра) нищо не помогна,педиатърката всеки път изписваше нов крем с нова диагноза и накрая ми писна.Оидох на кожен лекар(на частно),защото нашата докторка не сметна за редно да даде направление и той изписа Пиоктанин(едно лилаво багрило) и крем с/у гъбички Канестан.За 3-4 дни мина.

# 99
Здравей,на нас ни помогна Универтан закупен от аптека без лекарско предписание можеш да го закупиш.Ние имахме същия проблем и какво ли не пробвахме,но това мехлемче  ми свърши много добра работа.Вече ги нямаме тези проблеми

# 100
И при нас помогна универтанпредписан от лекарката ни. Преди това изпраобвах всички мазила , за които се твърди че помагат. Имаше подобрение и от отвара от смрадлика.

# 101
Пробвай 2-3 дена с пелени трудоемкое ,но ще разбереш дали е алергия,моятабеше алергична към почти всички марки едва намерихме някакви air active,без всякакви ленти и се оправи.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 20:49 от Riana1971

# 102
  • Pb
Не прочетох цялата тема, за което се извинявам.

Препоръчвам да заведеш детето на дерматолог. Така педиатърката на сина ми беше предписала мазило, което впоследствие се указа, че никък не е било подходящо. След посещение при педиатър проблема при нас се оправи мн. бързо.
Едно мазило, което е мн. просто и толерантно към чувствителна кожа - чисто бадемово масло на ексипиал.
Подкрепям това с пробата с многократни пелени.

# 103
Бях доволна от Бейбитан.

# 104
Моето бебенце беше подсечено по гушката месеци наред и единствено му мина след като го намазах с пкрема за подсичане на Мустела. Свърши ми и от повече от година попоглеждам по всяка аптека, където вляза - никъде го няма!!!

Общи условия

Активация на акаунт