Нищо не ни помага за подсичането :(

• 23 572
  • 166
  •   1
Отговори
# 105
тя се беше подсякла и я мажех с пенатен крем и съм много доволна за 3 дена вси4ко и из4езна

# 106
на нас ни помагна Адвантан "маз",но това да предупредя е кортикостероид и не е желателно да се маже често, но само това ни спаси и ми направи впечатление, че подсичането беше от зъбки.

# 107
  • София
Да се похваля- преборихме се с подсичането  newsm44

Реших да изпробвам това с немиенето всеки път и постигнахме успех!!! Благодаря на всички:)

# 108
на нас ни помагна Адвантан "маз",но това да предупредя е кортикостероид и не е желателно да се маже често, но само това ни спаси и ми направи впечатление, че подсичането беше от зъбки.

Ето вече ме разби - подсичане от зъби  newsm78 как се доказа че е от зъбите?!

Понякога си мисля, че лекарите им е по лесно да кажа от зъбите е, за да успокоят майката, при положение че става дума за някакво леко неразположение на детето.......което незнам защо е така.

# 109
  • Mediterraneo
Не прочетох цялата тема, но да предложа бани с хума. Действаше чудесно при моето бебе  Grinning

# 110

Реших да изпробвам това с немиенето всеки път и постигнахме успех!!! Благодаря на всички:)

Закъснях Laughing
Тъкмо това щях да пиша. Колкото повече се изнежва от хигиена дупето, толкова по-зле. Особено ако миенето е и със препарат.
От опит го казвам.

# 111
пробвай с хума, чувала съм че много помага, но не съм пробвала и дано не ми се налага

# 112

Браво!  Peace

btw онзи ден синът ми се беше зачервил на гънките на крачетата и му взех:

http://www.bioderma.com/en/nc/the-products/what-s-new/product/action/251.html

след 4-5 намазвания, нямаше и помен от зачервяването. Според мен не е подходящ за постоянно ползване (на всяка смяна на памперса), защото наистина силно подсушава. Обаче за леки зачервявания и "начални" подсичания е чудесен!  Peace

И още по-btw това зачервяване се получи след като му взех Sanosan pure+sensitive Panthenol (белият). Иде ми незнам какво да го направя.  Close От Sanosan baby Panthenol (синьо и розово) нищо му нямаше. А уж sensitive би трябвало да е по-хубав.  Close Както и да е.

# 113
много си права-който не се е сблъскал с проблема той не знае.ние какво ли не сме пробвали-а по въпроса за миене след всяко сменяне на памперса аз съм за-еми представи си ти цял ден да си с дамса превръзка какво ти е-е в случая детето  е пишкало в този памперс и ако не се измие какъв е смисъла от смяната на памперса-урината си стои по кожата...после се зачервява и се чудиш какво да правиш-това може да го прави само една ......майка

# 114
И нашата дъщеричква имаше проблем с подсичането - нищо не й помогна, докато ен я заведохме на кожен и ни препоръчка SUDOCREM - препоръчвам ти го, от както започнахме да я мажем, не се е подсичала.

# 115

Ето вече ме разби - подсичане от зъби  newsm78 как се доказа че е от зъбите?!

Понякога си мисля, че лекарите им е по лесно да кажа от зъбите е, за да успокоят майката, при положение че става дума за някакво леко неразположение на детето.......което незнам защо е така.
Ами на мен лекар не ми е казвал,че е от зъби,но аз сама се убедих в това.При никненето на 2-3 зъба и сина ми се подсече....При първия зъб не направих връзката,беше с памперс.Но при 2-я и 3-я,когато се случи вече беше без памперс.

# 116
  • София
Eстественно от зъби може да стане червено дупето. При никнене се повиша киселиността в организма на детето, от там следва и при нежното детско дупе - обрив.
При абсолютно всяко зъбче сме имали червено дупе. Не знам дали има връзка и фактът, че сме с АД, но червеното дупе при зъби е факт при нас.

Браво на мамата, че се е преборила с обрива.

За кой ли път ще напиша. Всекидневна баня, постоянно миене с вода, постоянно ползване на мокри кърпички и сапуни е вредно за бебешката кожа. На собствен гръб съм го изпитала и тези глупости от "ама как няма да го къпя всяка вечер" и "мия всеки път след смяна" ми писна да ги чета.

Прочетете малко темата за АД и ще спрете да пишете подобни "правила", ще престанете да се вманиачавате и да ги прилагате.

# 117
  • София

Пробвай с хума.

# 118
И моята дъщеря постоянно се подсичаше.На нас ни помогна едно кремче,което се прави в една аптека тук в Добрич.

# 119
Крема на Нивеа ни свърши чудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт