Нищо не ни помага за подсичането :(

• 23 566
  • 166
  •   1
Отговори
# 120
  • Горна Оряховица
На нас ни помага Себамед,крема против подсичане  Peace

# 121
на нас ни помага само судокрем

# 122
На нас ни помагаше само кремчето на Мустела,в по леки случей и Бочко.

# 123
вземи си кремчето на weleda , страхотно е, само то помогна и на двете ми деца, няма друго като него  Peace Peace Peace

# 124
  • София
И моето бебче беше ужасно подсечено. Отпред имаше ужасни като пъпчици с бял връх, почти до пъпчето,  педито изписа някакво кортикостироидно мазило, певизон май беше, но така и не го купих. Леля ми ме посъветва да пробвам да мажа с хума. Ако щете вярвайте, но помогна. Хумата беше гъста кашичка, доста гъста, мажех след всяка смяна на памперса. След това поддържам положението със судокрем, бочко не ни действа, мажех с него когато се подсече така ужасно.

# 125
и моето бебе е така,какво ли не използвах и тъкмо и мине и след няколко дена пак и се зачерви дупето,даже и тридерм не ни помага,най съм доволна от бочко и судокрем

# 126
Ема скоро беше ужасно подсе4ена.Не даваше да й се пипне дупето.Беше много 4ервено и подуто.Мазах с какво ли не и СУДОКРЕМ даже и той не помогна.Но имам един крем с невен и се сетих за Дефламол.Та.... намазах с дефламол и отгоре невен и веднага я успокои.За 3 дни мина.Това е моята рецепта.

# 127
Ема скоро беше ужасно подсе4ена.Не даваше да й се пипне дупето.Беше много 4ервено и подуто.Мазах с какво ли не и СУДОКРЕМ даже и той не помогна.Но имам един крем с невен и се сетих за Дефламол.Та.... намазах с дефламол и отгоре невен и веднага я успокои.За 3 дни мина.Това е моята рецепта.
А дефламол с рецепта ли ти е?

# 128
Аз съм доволна от един крем /използвах го при малкия, беше много подсечен/, за който не бях чувала преди, той е крем против подсичане на Биодерма, от серията за бебета - АВС Биодерма пише на кутията. След две намазвания нямаше и помен от зачервено. Бяха ми дали мостра, смятам да си го купя, около 12лв. е. Иначе личната лекарка ни беше изписала Универтан, който също за много кратко време излекува подсечено /при малката/, но все пак е лекарство и трябва да питаш вашия педиатър дали може да го ползваш за детето.

# 129
Малкия ми син имаше страхотен проблем, помогна само Хума-та. Опитай- евтино, безвредно, без химикали и мноооого ефективно е! Аз миех дупето с вода, подсушавах и напудрях с Хума.

# 130
При нас помогна крем "Здраве", но намазан обилно, като маска на подсеченото, това не позволява мокро да достига до подсеченото място. Преди това ползвахме всичко - различни крремове, кортикостероиди, мастило, калиев перманганат и др.

# 131
вземи си кремчето на weleda , страхотно е, само то помогна и на двете ми деца, няма друго като него  Peace Peace Peace
И аз това казвам  Peace Peace Peace

# 132
  • В светлината на слънцето
Темата е сравнително стара и се надявам авторката вече да е намерила решение на проблема. Но отговарям, защото по принцип тази тема е винаги актуална. Моите деца не са имали проблем с подсичане, но имаше един много неприятен момент, в който ми идеше на мен да рева на глас. Миналата година точно преди Коледа малкият прихвана варицела от кака си и всичките пъпки бяха съсредоточени върху и около пишето. Вероятно имаше 1 милион само в тази област. В даден момент пъпките станаха на рани и никакво мазило, прахче, спрейче или друг медикамент не помогна. Определено го болеше много, че и сърбеше. И тогава пробвах с Lansinoh, който както повечето кърмещи мами знаят е перфектното средство за разранени зърна. Разраняването мина намаля буквално за ден. Така че горещо го препоръчвам при по-сериозно подсичане, наистина е перфектен.  Peace

# 133
А дефламол с рецепта ли ти е?

Няма нужда от рецепта, но от фармацевт разбрах, че вече не се произвежда.

# 134
Ползвала съм Судокрем и Дефламол.

Общи условия

Активация на акаунт