Нищо не ни помага за подсичането :(

• 23 566
  • 166
  •   1
Отговори
# 135
Когато започнах да й давам пюретата, кожата на дупето започна доста да червенее и понякога имаше пъпчици. Педиатърката ни изписа Певизон, който веднага помогна. Мазах я 2-3 дни след къпане, преди лягане.

# 136
  • София
И на Неда дупето така  се изрина след първите захранки(от банан а после от картоф,което ме изуми)от педи Гентамицин- веднага помогна,от една приятелка разбрах за Линола фет а иначе ползвам Веледа<но много рядко(ние сме с памучни пелени)  bouquet

# 137
С какво ли не съм мазала - судокрем, правен крем за  подсичане, здраве, тридерм, бяла микстура и т.н. Докато при последното  "пламване" една докторка в съботен ден в спешния кабинет ни постави диагнозата "Вагинит" и ни предписа Вагизан за измиване вечер /капвам и разтривам с памуче, после изплаквам/ и Линола Фет крем за мазане при всяко преобуване. Вече месец почти няма зачервявания, дори мажа вече само с крема. Фантастичен крем ! Не мия със сапун, само с вода. Памперси на Пуфис, преобувам често.   

# 138
дупето на моя син е ужасно зачервено и подсечено,вчера се гледаха с баща си,кога му е мил дупето,кога го  е бърсал с мокри кърпички,но не го е мазал с 'ДЕРМОКРЕМ',детето се къса да реве,какво ще ме посъветвам мамите с опит newsm78

# 139
Крем Здраве е спасението !

# 140
Не се шашкай мила ! Моят съвет е да спреш да миеш дупето със сапун и кърпички , само с вода . После хубаво подсушаваш и оставяш по 10 мин. без памперс - много важно , и накрая мажеш с Дефламол  ( в общия случай на зачервчване ), но когато не минава за 1- 2  дни , тогава има кремчета с кортикостероиди  , не са много за предпочитане  . От моя опит Дефламола само вечер , след  измиване , а през деня цинкова паста - на Нивея , пенатен крем , Себа мед и др. Доста често се случваше на дъщеря ми когато започнахме общата храна , така че споко и дано да ви мине бързо !

# 141
Судокрем вероятно ще помогне. Също въздушни бани, колкото повече, толкова по-добре.
Във ваничката заедно с водата можеш да налееш отвара от смрадлика, действа безотказно.

# 142
Мас и невен-мажеш обилно по много.С миенето на всяка смяна се изнежва още повече!

# 143
Сваряваш лайка и невен, като е хубаво невена да е повече от лайката.С памуче, напоено с тази отвара, хубаво измиваш дупето и въобще, където е зачервено. Действа безотказно - видими резултати още първия ден вечерта Simple Smile. И така два дни вместо вода и сапун ползваш отварата и ще се оправи детето.

# 144
въздушни бани и отвара от смрадлика във водата за къпане Peace

# 145
пробвай със судокрем много е добър и отвара от смрадлика, а имаше и едно лилаво мазило много ефикасно но немога да се сетя как се казваше newsm78

# 146
Н нас педито ни изписа крем, който го забъркаха в аптеката.Съставките са Универтан,Клотримазол, Ланолин, Вазелин, Вит.А, Вит.Д .Значи след като го взехме крема подсеченото мина за 1 ден.Малко скъпичко излиза, но върши чудесна работа.

# 147
Аз да попитам,моята дъщеря от 4 дни пие антибиотик и в момента е много зачервена,дали може да е от него.Постоянно я мия и мажа със судокрем,но не минава.

# 148
Рада не е имала големи подсичания, но при нея помогна миене само с вода (без никакви препарати, бебешки сапуни и гелове), оставяне на детето известно време без памперс, Судокрем и Вита-Мерфен.

# 149
Здравейте момичета,
Да одаря на дърво, но за сега малката не се е подсичала Simple Smile Simple Smile Simple Smile , още в болницата използвах на 4 ден крем че и използвам и до сега него много съм доволна thumbsup
препоръчвам го на всички дано ви помогне. Praynig Praynig
Поръчва се в аптека и е крем че за подсичане не е скъп около 5 лева
надявам се да ви помогне  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт