Нищо не ни помага за подсичането :(

• 23 566
  • 166
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. София
Ние ползваме судокрем и сме много доволни.

# 151
  • Стара Загора
Дупето се мие при всяка смяна на памперса. Доволна съм от крема Судокрем.

# 152
Ако случаят е тежък - памучни пелени. Или папмерси от неизбелена хартия, но такива в БГ намерих само в онлайн магазина ДаНет и са много скъпи.

# 153
Освен многото маркови кремчета използвам и крем Здраве, от който съм най-доволна! Много помага newsm10

# 154
Здравейте мами аз само наблюдавам темите и намирам отговори на въпроси които ме вълнуват Simple Smile
  Моят син е на 6м нищо не ни помагаше за подсичането и го заведох при дерматолог изписани паста Имазол мажех го сутрин и вечер три дни и край с този проблем Peace

# 155
  • sofia
Сигурно ще ви се види глупав моят въпрос, но не знам как изглежда подсеченото...От вчера в цепката на дупенцето на моя беб напипвам грапавина. И е зачервено. Има ситни точици. Това подсичане ли е? Аз гомажа с крем Здраве профилактично. Сменям памперси преди хранене...

# 156
  • София
kri6kami6ka, ами какво да ти кажа, има разлика от подсечено до подсечено. Но в повечето случаи започва с зачервяване. Може да има грапави части, пъпчици, ранички и т.н.

# 157
  • sofia
Благодаря, AnMary! Лоша работа. Смених памперсите и от 1 седмица е на "Кан Бебе". В момента нямах възможност да купя по- скъпи...Дано сега не съжалявам...Ще почна да го мия при всяка смяна и ще мажа още по- обилно крем.

# 158
  • София
Ако се разпространява, усилва, най-добре е да се види от лекар. Защото може и да са гъбички.
А може и да е алергия от памперсите. Но пък няма гаранция, че ако памперсите са по-къпи бебето ще се оправи.
Може да пробваш Судо крем, на Алекс му помага.

# 159
Пробвай на Мустела

# 160
  • sofia
Още щом преведат парите! Много благодаря, момичета.

# 161
Сигурно ще ви се види глупав моят въпрос, но не знам как изглежда подсеченото...От вчера в цепката на дупенцето на моя беб напипвам грапавина. И е зачервено. Има ситни точици. Това подсичане ли е? Аз гомажа с крем Здраве профилактично. Сменям памперси преди хранене...
подсичане е, да  Peace
иначе ние отдавна го преборихме след среща с дерматолог, но това беше някъде 3тия месец.
А и ако подсеченото е след смяна на марка памперси най - вероятно е от тях, върни старите. От Мустела съм много разочарована, ние даже се обринахме допълнително от този крем.

# 162
Аз да попитам,моята дъщеря от 4 дни пие антибиотик и в момента е много зачервена,дали може да е от него.Постоянно я мия и мажа със судокрем,но не минава.

Моят син така се подсече жестоко от антибиотик.  ooooh!
Оправих го само с миене с чиста вода, обливане с отвара от смрадлика (след като я облееш остави да изсъхне от самосебе си) и после мажех обилно със Судокрем.  Peace
Имай предивд, че докато пие антибиотика може да няма подобрение - но това значително ще намали влошаването. Като спреш антибиотика ако до 2-3 дни не минава със смрадликата и Судокрем я заведи на лекар, защото може да са гъбички.  Confused

# 163
  • sofia
Мили момичета, благодарение на съветите ви, дупенцето на моя сладур, е като ново! Пак минахме на Памперс, мия го на чешмата /а не с мокри кърпи/ и взех Судокрем. Не знам, кое помогна, но вече е добре.

# 164
Алекс също се подсичаше много смених памперсите с libero и мн съм доволна, а в най-тежката ситуация ни помогна една бабешка рецепта - вариш на водна баня зехтин докато заври и като изстине мажеш, нямате си напредстава колко ни помогна. Сега в хладилника винаги си имам едно малко шишенце.

Общи условия

Активация на акаунт