Организация за шкафове, гардероби и дрешници

• 194 729
  • 749
  •   1
Отговори
# 30

И аз имам същото от ИКЕА, много удобно!  Peace

# 31
  • София
Аз съм на вълна гардероб за спалнята. Местото не е голямо и затова трябва да измисля максимално практично разпределение вътре.

# 32

А така изглеждат тези металните закачалки за обувки. Мисля, че може да се поръчат и в бг в някоя фирма, която се занимава с обработка на метал:
http://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif

Аз не мога да я видя тази закачалка. Отваря ми празна страница.

# 33
Кошът за пране ми е в банята под бойлера, удобно ми е така - събличаш, и влизаш под душа. Но моя позната има вграден кош в мокрото помещение при пералнята и сушилнята - много по-прибрано и практично е това. Вграден при нея ще рече, че е част от правените по поръчка мебели - като отваряща се с падаща врата ракла.

# 34
  • Пловдив
Аз искам голям гардероб в спалнятя с плъзгащи врати. То и сегашният не е малък 4-крилен, от които 3  крила аз ползвам ,- 1 за мъжо Mr. Green
Чудя се дали да използвам стария гардероб и само да сменя вратите , или да направя нов на цялата стена.
Абе то според мен е най-добре цяля стая , ама като няма Whistling

# 35
Моят кош за пране е срещу двете спални ,но искам да ви питам халатите за баня къде ги държите?Аз ги закачих в помещението преди банята ,то врата няма (вратата на банята е обща),обаче ми се струва че овлажняват така  newsm78,а в гардеробите нямам място. newsm78

# 36
Всичко от Икея.
Имам тези кутиийки в чекмеджетата.       Кутий за обувки

Шкаф за обувки                                                                                         За Прибори       

Искам да си купя кош за боклук с 3 отделения за разделно събиране. И кръговия механизъм за ъглов шкаф в кухнета, показан по горе.
Също ми харесват и тези приспособления:

# 37
Много интересна и полезна тема.Ще я следя с интерес.Такива кутии с разделения видях  в Евроленд,мисля че по 2 лв.бяха,както и още най различни по размер и вид.

# 38
  • при моите деца .....
Има в Джъмбо - аз си купих за шкаф по 3,99 имаше и вертикални организатори - по 7 - 10 лв, а аз си купих моя от Еником за 20 лв.

# 39
Хубава тема. Аз не мога да си намеря място за прахта за пране. Почти винаги си взимам от големите, 10 килограмови, кутии. newsm78
 Къде сте си сложили  гримовете, сешоар, преса, лакове, ролки, парфюми...? Аз съм ги прибрала на един рафт в гардероба, но не ми е удобно и винаги е разбъркано. Тоалетка нямам(май така се казваше).

# 40
Много интересна и полезна тема.Ще я следя с интерес.Такива кутии с разделения видях  в Евроленд,мисля че по 2 лв.бяха,както и още най различни по размер и вид.
А къде се намира Евроленд?

# 41
Дарлинг,аз моята кутия си я държа в шкафа под мивката.Удобно ми е,защото и пералнята е в кухнята.
Аз също съм страшна фенка на нещата от Икеа,но организацията с покупките от там е доста трудна.Техните разделители са наистина много добри!
А за гардеробите-моят го поръчвах наскоро(6 крилен,на цялата стена,по 2крила за мен и мъжа ми,и 2-общи-за дълги дрехи) и най-отгоре съм оставила място за дрехите,които не се ползват в момента.От долу са само шкафове,а в средата(голямата част)има място за закачалки и от онези приспосолбления за панталони,за 14бр.,но аз слагам по 2 чифта,за да си ги събера.Приспособлението е от Икеа и струваше ок.70лв..Победителка,за да сложиш плъзгаща се врата на гардероб трябва да е дълбок 70см.(ок.10см е механизма),така че си помисли дали няма да го "смалиш"много.Ако имаш възможност си поръчай нов,на цялата стена.
Моите гримове са в спец.шкаф,който си направих в нещо като комод и може да се издърпва(ако имам само 1свободна ръка  Laughing),или да се отвори горната му част,на която ще монтираме огледало(т.е.става като тоалетка).Във въпросният "комод"има отделни чекмеджета за белио(не ми излиза ер-малък),чорапи,домашни дрехи и др.,и място за сешоар,четки и др.такива неща. Имах късмет,че успяхме да си поръчаме всичко необходимо за спалнята,макар че доста се посмали със нещата,които сложихме. Crazy
Аз пък се замислям дали да не си вградя кошове за мръсните дрехи в дрешника,който предстои да направиме. Thinking

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 15:29 от avgusta21

# 42
Ето ми "скринчето". Преди около два-три месеца го монтирахме.  Събира много неща и е разделен по една колона за мъжът ми, една колона за мен и другата за децата. На различните редове са различни дълбочините. Много ми е удобно, но още докато правех проекта си знаех кое за какво ще се използва  Laughing

Оттук нататък   http://rummipl.snimka.bg/other/next-1.434557.15725009

# 43
Това са магазини от типа Левче. Един има на Главната във Форума срещу Баумакс.

# 44
Това са магазини от типа Левче. Един има на Главната във Форума срещу Баумакс.
В кой град?

Общи условия

Активация на акаунт