Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 102
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
някой знае ли-подочул ли е кой ще спечели сървайвър newsm78

# 301
  • София
Имам чувството, че Светлъо и Бърканичков направиха една последна игра в памет на Нончо и се предадоха. Според мен са искали да си тръгнат веднага след смъртта му, но вероятно са ги накарали да изчакат удобен повод. Нищо вече не остана от тази игра - дебелак, малоумник, крик и безлични женки Sick

# 302
  • Варна

Говори се , че ще е Христина, но пък предните издания имаше такива слухове за Джина Стоева и Спас.

Нищо вече не остана от тази игра - дебелак, малоумник, крик и безлични женки Sick

Joy

# 303
Момичета, моля, ако някой може да даде линк към епизода...ако изобщо би могъл да бъде качен още същата вечер  Praynig
Пусти театър, най- интересния епизод изпуснах  #Cussing out

# 304
И двамата се отказаха, само че по различни начини.  Cry

Sad

Гади ми се от днешния епизод и мисля, че ти най-добре ме разбираш. Sick Sick Sick

Точно защото разбирам някак си трудно го преживявам.... Close Интригата се изгуби, за мен Сървайвър свърши от тук насетне почва вече якия сценарии.

# 305
  • густо майна Филибето
Момичета, моля, ако някой може да даде линк към епизода...ако изобщо би могъл да бъде качен още същата вечер  Praynig
Пусти театър, най- интересния епизод изпуснах  #Cussing out

Нищо не си загубила. Играта беше скучна, беше заснета по обичайния начин, така че нищо не схващаш, победи Минданао и най-жалкото е, че Занев си тръгна.
Анонса да не би да подсказва, че и Емануела ще си тръгне?

# 306
smile3511 smile3511 smile3511 smile3516

Заради Занев ми беше интересно. Може би това беше най-доброто което можеше да му се случи, той символизираше Таяк....
За мен обаче Сървайвър приключи, загуби ми се интригата. Cry

Напълно подкрепям! В мое лице Сървайвър загуби един зрител.  
Колкото и да не ми се искаше Светльо да си тръгне, така наистина е по- добре. Не мисля, че щеше да понесе да е в друго племе. А и той сам се отказа в крайна сметка. Иска ми се да не вярвам, че са намесени интриги от страна на продуцентите, но направиха всичко възможно да ме убедят в противното. Жалко...

# 307
  • Русе
Най-стойностният играч си тръгна. И аз мисля че Занев нямаше да изкара много време. С другият Светльо избраха да си тръгнат с достойнство. Много тъжно ми стана за Таяк  Sad Другите от племето ще са първите които ще си тръгнат.
Загуби ми се интереса......... Confused

# 308
На финал със 100% сигурност са : ................ от Питого и ............... от Минданао!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:23 от monii

# 309
  • Русе
На финал със 100% сигурност са : КИРИЛ ХАРАЛАМПИЕВ от Питого и ГЕОРГИ КЕХАЙОВ от Минданао!
Еееее, нова версия  Whistling

# 310
  • София
Тръгнаха си двамата ми любимци, заедно с тях и любимото ми племе! За мен сървайвър свърши днес... Едва ли играта занапред ще е така завладяваща!

# 311
Уф, докривя ми за Таяк. То вярно, че както бяха набрали скорост, само тях щяхме да си гледаме до края, но и така... Гадно беше Tired
И за двамата Светльовци ми е мъчно. Особено за Занев. Харесвах го много.
За съжаление, така става и в реалния живот много често - айтсайдерите и смотльовците излизат напред и имат решаващата дума Sick

# 312
дали очакванията ми към този сървайвър бяха много големи или оср..а сезона?! Thinking
занев беше пич и заслужаваше да играе. съжалявам за него. бърканичков в началото ми беше несимпатичен, но в последствие мнението ми за него се промени. и за него съжалявам.
3-те момичета от бившия вече таяк ще им отвеят плявата още на първите съвети. те са поредните 3 отпаднали. все едно в какъв ред.
единствен колоритен и изпълнен с цвят остава кехайов.
всъщност интересът ми към този сезон катастрофално намаля Cry

# 313
Е не е ли сега моментът да вкарат Ники в игра?Нали имаше такива слухове,че е участвал?Тогава може да стане наистина интересно!Макар че според мен останаха много безхарактерни играчи и няма кой да му се опре!
Иначе макар че Таяк не ми бяха любимци,ми стана едно такова тъжно...

На финал със 100% сигурност са : КИРИЛ ХАРАЛАМПИЕВ от Питого и ГЕОРГИ КЕХАЙОВ от Минданао!

Офф,айде ново двайсе!То като така са почнали,по слухове може и аз да спечеля Mr. Green

# 314
Момичета, понеже гледах през сайта на бтв, а от там само ми прекъсваше и по-скоро слушах, може ли една бърза ретроспекция на епизода. Занев нали имаше имунитет? Как така изгониха него? Как се разпределиха другите по племената?
Според мен тази игра беше много тъпа при положение, че е за такова важно нещо. Трябваше да играят поне още една игра, в която да има тичане и др. такива. Или да имаше още неща, а не само да стоят и стрелят. Rolling Eyes
Ще има ли още отказали се играчи?

Общи условия

Активация на акаунт