Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 111
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
някой знае ли-подочул ли е кой ще спечели сървайвър newsm78
На финал със 100% сигурност са : КИРИЛ ХАРАЛАМПИЕВ от Питого и ГЕОРГИ КЕХАЙОВ от Минданао!

Какво значи 100% ....

В крайна сметка това е игра, такова е предаването, на мен лично не бими било интересно ако знам, кой би спечелил. В тази игра ме кефи това, че няма смс-и и всеки играе сам за себе си.

Днес и на мен ми стана много мъчно....  в Таяк беше духът на Нончо лека му пръст .....
....но това е игра.............

Занев нали имаше имунитет? Как така изгониха него? Как се разпределиха другите по племената?

Занев даде имунитета си на Маргарита.

Маргарита отиде в Минданао, Емануела в Питого, за съжаление на другитене им  знам имената.

За изненадата, мисля че Карамазов ще дойде!

Hug

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:13 от alina_si

# 316
На финал със 100% сигурност са : ..........от Питого и ........... от Минданао!
Еееее, нова версия  Whistling
От сигурен източник е информацията!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:26 от monii

# 317
  • Варна
Жалко за Занев-беше ми любимец и фаворит.Съжалявам и за Бърканичков.Играта няма да е същата, и честно казано въобще не ми се гледа вече.Ако племето беше останало,победителят със сигурност щеше да бъде от един от тях.

# 318
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugПлача за "Таяк" и ми е много мъчно! Cry Да не би да се върнат пък като звезден отбор с Ники Мартинов....Надежди...  Такова племе наистина от всички сезони най ми беше на сърце! Гадно ми е!

# 319
аз пък не съм съгласна да се прави "звезден" отбор. в крайна сметка всеки сезон е сам за себе си.
"звездите" от предишните сезони си тежат на мястото в съответните издания. там са си били в племена, коалирали са се, изявявали са се, излагали са се и т.н. сега милошев ще провокира у нас интерес от гузна съвест, че и избрал скучни "герои" ли тази година?
този сезон си е провален за мен

# 320
  • густо майна Филибето
Играта наистина не беше достойна за такова важно решение. Справедливо би било да включва и физическо натоварване, и бързина и сръчност, и логика. Но тогава автоматично Минданао отпада, а това не е удобно на сценаристите.

# 321
  • София
Няма да има звезден отбор , просто ще идват бивши участници да спасяват скуката , която посяха с днешния епизод...
Таяк , вие бяхте най-добрите !

# 322
На финал със 100% сигурност са : ******* от ****** и **********В от **********!
Еееее, нова версия  Whistling
От сигурен източник е информацията!

Момиче, има хора, които искат да си гледат сезона без такива малоумни спойлери, без да знаят финал /било и грешен или верен!/! Изтрии си постовете, ако обичаш!

Няма да има звезден отбор , просто ще идват бивши участници да спасяват скуката , която посяха с днешния епизод...
Таяк , вие бяхте най-добрите !

Точно така, Ави  Peace

# 323
Добре, де, това не е толкова важно. Сигурен източник, несигурен Stop

Момичета, понеже гледах през сайта на бтв, а от там само ми прекъсваше и по-скоро слушах, може ли една бърза ретроспекция на епизода. Занев нали имаше имунитет? Как така изгониха него? Как се разпределиха другите по племената?
Според мен тази игра беше много тъпа при положение, че е за такова важно нещо. Трябваше да играят поне още една игра, в която да има тичане и др. такива. Или да имаше още неща, а не само да стоят и стрелят. Rolling Eyes
Ще има ли още отказали се играчи?

В друга игра нямаше да са им равни силите. На Минданао силиците, имам предвид. Те поначало не са, милите, супер атлетични, хъм, а и след толкова търкаляне по плажа.

Бърканичков сам поиска да си тръгне. Занев и той, според мен. Даде си имунитета на Маргарита, макар да беше наясно, че ще изхвърчи. Дали щяха да го изхвърлят, ако беше останал, не знам. Спомням си, че Николай миналата година в подобна ситуация не се даде - влизаше в игрите и печелеше имунитетите. Ама беше зло куче, мотивирано да спечели, а Занев явно не искаше да продължава играта.

Минданао взеха Иван, Маргарита и Златина, а Питого - Малкия Светльо и Емануела.

Вече е качен епизодът http://survivor.btv.bg/

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:31 от птица

# 324
Отговорих на тези които искат да знаят! Но щом някой не искат - •ºtreisyº•,изтривам имената им!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:33 от monii

# 325
ОТговорих на тези които искат да знаят! Но щом някой не искат - изтривам имената им!

ЛС  Peace Защото за 5 човека, които искат да знаят, губят 100, влезли в темата и неискащи да са напред с материала.

Така да си кажа и тук заключителното мнение:

Сценария си беше проведен като по учебник, отново се дават игри според зависи. В силова, динамична игра резултата нямаше да е такъв. Но играта зависи само и единствено от това кой трябва да остане или да си замине. Според мен цялото племе Таяк трябваше да стане да си ходи. Няма смисъл да висят още половин месец там залудо - те са пълнеж за гонене - бай, бай май френдс. Много мъжка, обмислена и точна постъпка на двамата Светльовци - отново ми показаха защо ми бяха сред фаворитите. Но за съжаление втори сезон моите фаворити се разминават с тези на Милошев - шанс!

# 326
Миналата седмица плаках за Кмета, днес за Таяк  Confused. Жалко, за момента играта загуби чара си.

# 327
на мен пък този път играта ми хареса - всички имат равни шансове, какъв е смисълът от игра в която всички знаем кои ще спечели?

# 328
"... И така живота продължава вечния си мъдър кръговрат.
Някои постоянно оцеляват, защото други срещу бурята стоят..."

# 329
Все се надявам Светльо да остане в играта... на острова на изгнанника например...

Общи условия

Активация на акаунт