Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 153
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Дали няма пак остров на изгнаника???
Там Светльо Занев да чака финала???
Мисля си че има.
А, дано!

# 346
Дали няма пак остров на изгнаника???
Там Светльо Занев да чака финала???
Мисля си че има.
А, дано!

Аз мисля че няма. Време е вече да започват да отпадат един по един... накрая оцелява само един...

Hug

# 347
Харесвах много,много Таяк-ей така на сърце ми бяха.
Снощи ми стана кофти ,че нямаха щанс,но това е играта.
Двамата Светльовци наистина сами си се отказаха да се борят.Тяхно си решение,за което аз наистина съжалявам.
Занев ми беше любимецът..НО няма как изобщо да го сравня с Ники/сървайвъра/,който беще далеч по борбен ,с повече хъс за оцеляване,много по готов да оцелява сам ,извън племе.Занев явно разбра за себе си ,че е силен начело на племето си и преотстъпването на имунитета си беше направо решение да напусне.
Не вярмам да има остров на изгнаника Thinking

# 348
Вижте в сайта на БТВ имената на Занев и Бърканичков не са изтрити значи са на някой остров или по-точно Занев.

# 349
  • Морска приказка
Вижте в сайта на БТВ имената на Занев и Бърканичков не са изтрити значи са на някой остров или по-точно Занев.
Те не ги трият веднага, а някъде по обяд на другия ден. Направи ми впечатление, че Милошев не каза на Занев ти напускаш сървайвър завинаги, има надежда, ама много ме съмнява да е някъде на самотен остров. Това с острова на изгнанника стана изтъркано, тази година мисля изненадата бе Минданао.

# 350
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Понякога Занев идва да играе футбол на нашия спортен комплекс със моите синове. Ама предната седмица де да знам че тъй ще се случи...Сега ще ритат в събота и неделя. Дано да дойде ,че да го питам има ли изненада -като остров, скаличка , и на сал съм навита, белким остане! Харесвам си го и толкоз!

# 351
  • Срещу планината:)
Симпатизирам на Питого и Минданао, но тази игра не беше за голямата война.Тук имаше голяма доза шанс,духне вятър и хайде отиде ти цялото прицелване.
Мисля си че трябваше да измислят по комплексна игра в която да изпъкнат качествата на играчите.
Намирам Минданао за по слабото племе,но пък могат да ни изненадат и да покажат качества,за които не подозираме.

# 352
redemi ти си тайния агент във Варна Wink Обаче едва ли ще ти каже нещо,зависи какви са им договорите Rolling Eyes Всъщност Занев и на мен ми беше фаворит,жалко,че племето им се разпадна Confused

# 353
  • София
И аз да кажа колко се потресох от вчерашния епизод! Как можаха такава простотия да направят?
Сега остана да гледаме разплутото шкембе на Койчев и друсащите се цици на Христина, ега ти Twisted Evil

Между другото, напълно съм съгласна с LilaC, Занев много лесно се отказа. В миналия сезон Ники беше един срещу всички, ама през ум не му мина да се откаже.
Слаб кастинг тази година, това им е проблемът...

# 354
  • Сливен
Много ми харесва този път играта.
Близо е до истинския живот - радост, смърт, победи, загуби ...
Снощната загуба на Таяк беше просто предопределена
и добро напомняне на всички, че когато се чувстваш най-силен,
всъщност си най-уязвим.
Минданао са върхът. Пример за това, че шайка плъхове, са по-силни от една котка  Mr. Green
И най-вече, играта показа за пореден път, че т'ва демокрацията е вятър работа  Laughing Laughing

# 355
  • Варна
Не бива да се сравняват Занев и Н. Мартинов. Мартинов беше Робинзон, оцеляващ сам, Занев показа че е силно социален, сплотяващ племето.
Относно това дали се е отказал сам или наистина Минданао го изгони, може би няма да научим. Confused

# 356
  • с/у ОколоМръсТното
Не мога да повярвам, че Таяк е имал толкоз много почитатели...
И кой по-точно Ви кефеше...
Единствено кмета беше човечен и супер реалист... Сякаш и войничето е срита лимонка.
Ма тоз футболиста... е няма такъв лигльо. Освен да търка леглото, и да се сваля (бре, кое му е мъжкото се чудя?  Thinking) и само жени да са му в главата, какво свърши за племето.
Отказа да играе в някои игри: не били "неговите".
Бе нали ви казвам - класически лигльо. Освен, че жените са по-силни от него и "превтасалия" Ники от Минданао вади по-голям хъс.
Добре, че се затри това тъпо племе и добре, че кмета (лека му пръст  Praynig) не го видя това затриване....

# 357
Ама голямата игра, наречена толкова гръмко "война" за отпадане на цяло племе /защото то си е точно така, пръснаха ги по 2-3ма да има там пълнеж за гонене!/ не може да е 3 оръдия и на пусия! Ако искаха да изпитат качествата им щеше да е направено като хората, а не да си играем по сценарии. Как се прави ли - ами поне няколко вида игри - силова, за психика, за издръжливост, стрелба, плуване, игра за мислене и т.н. /три игри например/, дай по една точка за спечелена игра от племе, сумирай накрая и обяви победителя! Не е казано, че войната трябваше да е в рамките на 2 часа - можеше да е 2 дена - все пак не са машини. Ама така щеше да е, ако "войната" беше за изпитване на най-силното племе....

# 358
  • густо майна Филибето
Е, как да не е война, гърмяха! Laughing

# 359
  • София
Психиката им изневери на двамата Таяка-а  Sick. Глупаво и страхливо постъпиха, немъжки  ooooh!.
Особено футболерчето- ама той не можел в друго племе, други знаци да носи,  заклел се бил само в Таяк, дрън-дрън. Ми след няколко игри като ги съберат в обединено племе, нали други знаци щеше да носи, пък и племето ще се казва по четвърти начин... Има нещо гнило тук, тия "хубавци"  нещо друго ли имат наум  newsm78.
Иначе аз пък се радвам, че се раздвижи играта ("войната" наистина беше само на късмет, тъпа игра бяха подготвили), щото от скука и рутина щях да заспя вече..

Общи условия

Активация на акаунт