Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 163
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • густо майна Филибето
Повече от ясно е, че при разделянето на племето , те ще са първите изхвърчали на племенен съвет. По-достойно е да си тръгнат сега.Победени на някаква супер смешна игра. Изгонени от Минданао -. пфу, ужас! Sick При този съвсем ясен сценарий се губи всякакъв хъс за игра.

# 361
  • Морска приказка
Какво пък толко ги хулите, че не им издържала психиката. В тая игра има различни типажи хора. Някои играят с чест и достойнство и знаят кога да се оттеглят. Други играят, чрез лицемерие и скатавка. Защо да остават в играта след като тъй или иначе са аут. По- добре , че си тръгнаха с достойнство, те доказаха каквото имаха да доказват. От тук на татък честта и индивидуалните способности нямаше да им помогнат....

# 362
Естествено, че нямаше да им помогнат - това си е унижение, да седя там още 1-2 седмици и да чакам мен или другарчето по съдба, ще изгонят първи. Нали не си представяте, че двама от Таяк влизат в ново племе, разбиват схемата, и къртят наред!? Кой от тях ще успее да вземе имунитет след имунитет, за да остане до края - те си имат ред! И за такова разпадане на племе, тая смешна игра....изобщо не беше на място.

И едно е да сложиш знаците на обединеното племе, защото ти не предаваш Таяк - вие пак си оставате племе вътре, в новото племе! Разликата е толкова голяма, че не знам как някои не я виждат! ooooh!

# 363
  • София
Повече от ясно е, че при разделянето на племето , те ще са първите изхвърчали на племенен съвет. По-достойно е да си тръгнат сега.Победени на някаква супер смешна игра. Изгонени от Минданао -. пфу, ужас! Sick При този съвсем ясен сценарий се губи всякакъв хъс за игра.
Изобщо не съм съгласна  Peace, това са правилата на играта, щом си се хванал, ще я играеш, а не при първото по-сериозно изпитание- на ти си куклите, дай си ми парцалките  Sick. Какво му е достойното да се откажеш ? ooooh!

# 364
  • София
Позволявам си да цитирам този пост от форума на сървайвър - той доста точно описва и някои мои разсъждения.

от wingy » Днес, 10:18

Да има такова нещо.... жалко че няма никога да го разберем със сигурност. Представете си че след смъртта на Нончо, половината от Таяк са искали да се откажат, а другите са искали да продължат? И от тази ситуация продуцентите са търсили изход и да режисирали така играта, че да се получи един интересен обрат, който да изглежда истински на пръв поглед. Да ама само на пръв поглед. Има много неточности според мен.

Бърканичков се отказа веднага след играта и още не знаеше какво ще се случи с племето
Занев си даде имунитета на Маргото !?!?!?!
Занев каза че така или иначе след 3 дена излизал !?!?!?! (сигурно е имал самолетна резервация вече за след 3 дена и е казал на екипа, че е още 3 дена на разположение за снимки)
Първо говореха за война (преди смъртта на Нончо)
След смъртта на Нончо от война стана една битка и тук може да се спори дали е била режисирана (ако приемем че Занев и Бърканичков са искали да се откажат, то тогава играта е ясно че е била режисирана)

Жалко че никога няма да разберем със сигурност каква е истината.... но много от нещата не пасват изобщо
.

# 365
  • София

И едно е да сложиш знаците на обединеното племе, защото ти не предаваш Таяк - вие пак си оставате племе вътре, в новото племе! Разликата е толкова голяма, че не знам как някои не я виждат! ooooh!
Разлика има  Peace, но и прилики има, аз пък не разбирам как други това не виждат  newsm78.
И правилен е онзи израз в случая- който иска намира начин, а който не- намира оправдание  Peace.

Постнатият цитат от get real предлага логично обяснение на нелогичното поведение на двамата юнака.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 12:09 от Iva_s

# 366

абсолютно съм съгласна и лично аз разбирам Бърканичков,че не искаше по този начин да продължи.
Занев също е/беше  достоен водач и лидер.Беше си повярвал и даваше всичко за Таяк -точно за това племе,което той си го  събра-човек по човек

# 367
Ама вие верно си вярвате, че 3-ма от Таяк влизат в ново племе, оцеляват там, без да бъдат изгонени и обръщат играта - моля ви се  Laughing

Понякога е твърде унизително да играеш сценария на Милошев - идва един момент, дето разбираш, че си нищо повече от статист. Играчите, които са били там знаят за какво говоря. А повярвайте бедна ви е фантастиката  Confused Така, че аз се чудя как цялото племе не стана да си ходи, а при е да остане още известно време, че да има кой да гонят другите племена  ooooh!

# 368
  • густо майна Филибето
И аз очаквах такъв развой на събитията - да си тръгне цялото племе.
На мен любимците ми бяха Питого, но симпатизирах и на Таяк. Благодарение на вторите можех да се вълнувам при всяка игра. Какво вълнение ще изпитваме сега, когато заради слабаците от Минданао ще трябва да гледаме викторини и пъзели?

# 369
Така, според мен Таяк трябваше да си тръгнат всички с гордо вдигнати глави. Така или иначе няма никакъв шанс да стигне до финал, който и да е от тях. За мен е повече от унизително например да се присъединя към племе като Минданао и те да решават съдбата ми. Едно незначително и безинтересно племе, което по цял ден не вършеше нищо да излезе от небитието и да се мисли за нещо велико... А какви бяха тези изказвания на Минданао след играта, всички бяха много зле настроени срещу Таяк. И тая Христина ме издразни много, като каза че никой от Таяк не бил ги поздравил след играта, а аз видях точно обратното. Тая к,во иска, да иде там Занев и да и целува краката, дет си ги клати две седмици, ей направо като се сетя и  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.

# 370
  • София
Играта е за оцеляване, за каква гордост и дадена дума става въпрос????Ако искаш да играеш,отиваш в другото племе,и вместо да чакаш да те изгонят,се промъкваш на някой под кожата, за да не си следващия изгонен.Не е честно,да,но това е играта.Много важно,че Занев и Бърканичков са постъпили мъжки,играта продължава,и.....кой ще ги помни след време,особено втория?

# 371
Не знам , аз си мисля , че е нагласена работата  Confused
Как може от една игра със стрелба , където всичко е чисто и просто късмет и не играят никакви индивидуални качества да се реши едва ли не целият Сървайвър Stop
Да ги бяха опънали на комбинирана игра - плуване , катерене , стрелба , пъзели и т.н. да ги видя смешниците от Минданао как щяха да припаднат още на петата минута ...
И на мен нещо не ми се гледа вече...
А също така много си противоречеше Занев - приятелката му го гледала / а уж се заиграваха със Златина / , тръгвал си след три дни  Rolling Eyes ... както и да е , аз го харесвах и без него няма да е същото .
Това е - ще гледаме сега шкембето на Николай и циците на Христина и въобще всички в това племе са нещо нередовни  Crazy , ама какво да се прави - сценарий ...

# 372
  • София
Според мен изказването, че си тръгва след три дни е,че трябва една игра,съвет, и е първия изгонен Peace

# 373
  • Варна
Играта е за оцеляване, за каква гордост и дадена дума става въпрос????

Все повече се убеждавам, че това не е игра за оцеляване, а шоу с определен сценарий. Rolling Eyes

# 374
  • София
Аз пък не искам да мисля така,и да търся под вола теле,приемам всичко за чиста монета,и така ги виждам нещата Peace

Общи условия

Активация на акаунт