Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 230
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Мисля си, че беше глупост да изпратят в игра двама от бившото Таяк. Те не са мотивирани да се борят за новото си племе, все още съжаляват за старото....Много глупаво беше....

Е ти от тая сбирщина, наричаща себе си племе - очакваше ли да вкарат мисъл? Най-много да са стигнали до там, да се сетят, че са слаби и ако Питого ги опънат на физическа игра, хич няма да я вземат - та пратиха тия двамата - де повече шанс имаха  Crossing Arms

# 421
Който и да бяха изпратили, при Минданао е кауза пердута...нямат никакъв шанс срещу Питого.

# 422
  • Русе
Те така или иначе са пътници.....
Има я и тази идея в офи. сайта, че всички от Таяк са се отказали и Евтимчо  е спретнал тази игра за да задържи интереса.
Имаше интересна тема оттатък. Отивам да я търся и да ви я пусна.
http://www.survivor.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=547

И друга да се посмеете:
http://www.survivor.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=37&t=578#p8230

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 22:16 от eli_dechkin

# 423
Казах ви аз че Карамазов ще дойде. Wink

Hug
И започна "черната перла на Кения ", не знам какво си  Laughing , страшен е .

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 07:53 от Анонимен

# 424
Извинявам се за оф-а, но знае ли някой откъде могат да се намерят сезоните на Американския сървайвър, както и субтитри - на бг или английски език? Изгледах 16 сезон - фенове срещу любимци и съм възхитена, нищо общо с бг версиите. Сега ми се иска да изгледам и още поне един сезон - приемам и препоръки Hug

Велик сезон, а? Simple Smile Има и 12ти със субтитри, но за последните няколко епизода няма .
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=142616&hit=1
и субтитрите: http://subs.unacs.bg/search.php

Значи 16Sе препоръчвате като силен сезон?

Не силен, а най-силен . Влюбена съм в Ози  Heart Eyes

И за да не е офф-  Вече се убедих в първоначалното ми мнение, че кастинага на сегашния Бг сървайвър е много лош. Изпонатръгваха си един по един..... Много слаби.

# 425
  • софия
жорката кехайов и миглена от първия биг брадър ще са егати яката двойка Joy. абе хора, какво е това озвучаване и тая подскачаща картина, нито се чува, нито се разбира какво говорят, особено за онзи превтасалия си трябват субтитри Laughing. направо ме заболява главата от напрягане докато гледам. и защо почти нищо не дават от игрите ( то пък и едни игри), камерата подскача наляво, надясно, и накрая еди кой си- победител. да не би да има някакви зли гадини във водата, че нямат никакви водни игри, предните сезони не бе плуване, гмуркане, киснене... или защото повечето са много слаби тая година...

# 426
И за да не е офф-  Вече се убедих в първоначалното ми мнение, че кастинага на сегашния Бг сървайвър е много лош. Изпонатръгваха си един по един..... Много слаби.

Е как може да се предвиди дали на някой ще му хрумне да си ходи. Не знам в американският сървайвър някой да си е тръгнал доброволно. По-скоро май ни е нещо като национална черта. Не можем да губим. И в предишните два сезона така се отказваха.

# 427
Е, психолозите на кастинга би трябвало да могат да преценяват тези неща, дали човек е склонен да си тръгне, нали им правят писхологически профили и така ги избират.

# 428
А дали могат да преценят,че човек ще почине.В Американския сървайвър всички отиват яко надъхани за пари. Радвам се да видя,че тук все още има идеализъм.

# 429
Отвратена съм от начина, по който БТВ правят Сървайвър Confused. Веднага прозират нагодените ситуации. Тия от третото племе Минданао ако не са си платили да ги скатаят, та да изкарат един безплатен дебелариум на Филипините, пак си е една работа! Много е гадно, че под логото "В памет на Нончо Воденичаров" му затриха племето на човека. Играта с катапултите беше абсолютно нагласена. Катапултите са били калибровани по точно определен начин, съобразено и с вятъра и местоположението. Това са съоръжения, които могат да се нагласят абсолютно точно. По тях имаше означения в метри, които в този случай бяха неточни и нарочно подвеждащи. Сървайвър и тази година ми опротивя.
В заключение искам да добавя и мнение за операторите и монтажистите. На хората им е интересно как протича играта, а не, че на някой от участниците му е щръкнало дупето или цицката извън оскъдното бельо, с което са принудени да играят. Хубаво е че са доволни от себе си, ама то бива бива самодоволство ама чак пък толкоз .. Naughty

# 430
Извинявам се за оф-а, но знае ли някой откъде могат да се намерят сезоните на Американския сървайвър, както и субтитри - на бг или английски език? Изгледах 16 сезон - фенове срещу любимци и съм възхитена, нищо общо с бг версиите. Сега ми се иска да изгледам и още поне един сезон - приемам и препоръки Hug

Illit, аз ги гледам в YouTube, но са без субтитри.

# 431
Утре в Денят е прекрасен по БТВ, гост ще е С. Занев  Peace

# 432
  • София
И в американския сървайвър има участници, които си тръгват доброволно. Феърплей в 16 с-н примерно накара всички да гласуват за него, защото искаше да си ходи при бременната приятелка:)  Това обаче, което ми прави впечатление в американския е, че за най-малката опасност за здравето - подуване на драскотина и т.н. ги вадят от играта. Никакви рискове не поемат в това отношение.

Другото много различно е работата на операторите, озвучителите и монтажистите - всяка серия е монтирана така, че в нея се включва игра ( брилянтно заснета), заговори във всяко племе и племенен съвет. Камерата не подскача, образът е ясен.

# 433
Отвратена съм от начина, по който БТВ правят Сървайвър Confused. Веднага прозират нагодените ситуации. Тия от третото племе Минданао ако не са си платили да ги скатаят, та да изкарат един безплатен дебелариум на Филипините, пак си е една работа! Много е гадно, че под логото "В памет на Нончо Воденичаров" му затриха племето на човека. Играта с катапултите беше абсолютно нагласена. Катапултите са били калибровани по точно определен начин, съобразено и с вятъра и местоположението. Това са съоръжения, които могат да се нагласят абсолютно точно. По тях имаше означения в метри, които в този случай бяха неточни и нарочно подвеждащи. Сървайвър и тази година ми опротивя.
Изумена съм как се намират конспирации във всяко нещо. А какво трябваше да се направи- в памет на Нончо Воденичаров да разделят наградата по равно между съотборниците му? По какъв начин това щеше да означава почит към личността му?
Ами означенията в метри- да не би да имат рулетки в джоба, та да мерят разстоянието до мишените? Какво би ги объркала евентуална неточност? Всяко нещо може да бъде манипулирано. Дали пък парчетата от пъзела на Таяк в предната игра не са били по леки, а?

# 434
аз съм фен на Питого от самото начало, въпреки , че губеха в началото на играта.
Тайничко се надявах при състезанието на трите племена да останат Таяк и Питого. Тези Минданао са ужасно тъпи.

Общи условия

Активация на акаунт