Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 421
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Американския сървайвър е доста по-добре изработен. При положение, че са вкарани много повече пари е нормално да е така. Само, че в нашия момичетата са по-хубави и от време на време показват цици.

# 436
Мале колко са жалки и смешни Минданао  ooooh!

# 437
Леле, чухте ли  Койчев к,ви ги плещи  Sick Sick Sick Joy Joy Joy

# 438
Леле, чухте ли  Койчев к,ви ги плещи  Sick Sick Sick Joy Joy Joy

ТихУ ся! Замълчи, ако обичаш пред този гении на менталната мисъл и въображаемите стратегии! Crossing Arms

# 439
още по-смешното е, че се взима много насериозно. пълна пародия  Joy Joy Joy

# 440
  • Mars Hotel
Ох, този е направоооо... Sick
Струва ми се, че всички тези интрижки ще му изиграят лоша шега рано или късно.

# 441
тоя сезон ми се струва, че доста храна им дават, тези сандвичи бяха огромни, то не бяха пилета, пържоли....

# 442
Честно да ви кажа направо нямам желание да гледам вече. Всичко е толкова нагласено, че даже прозира.
Минданао са такава пародия. Интересното е че даже си вярват. Абе в сравнение с американския, нашто е комедиен сериал. А оня дебелак е  #Crazy  #Crazy

# 443
  • София
Що му беше мокър дюкяна на Карамазов, още преди играта?Като напикан?

# 444
мамка му! как не съм го видяла. ама то толкова ме е яд на този сървайвър, че съм му се загърбила и само им слушам глупостите. не ща да им гледам тъпите физиономии.
боже боже  ooooh! какъв сезон доживяхме! кажете ми, моля ви, че това е някакво специално издание на "пълна лудница" и след малко ще почне баш сървайвър

# 445
Joy И аз го забелязах,но не мисля,че беше мокър а доста изпълнен Embarassed

# 446
  • Русе
Тайна, ти къде гледаш  Mr. Green и после не разбрала  Joy

Гледам, гледам и няма я тая тръпка от предната седмица. Вече не ме вълнува кое племе ще спечели, как, защо и т.н.
Пък Минданао цепят мрака  ooooh! Койчев направо ме срази  Shocked

# 447
Пълна пародия. Ама какъв кастинг са направили само. А пък тази ралица, семейство я чакало в къщи трябвало да се пази, да не се нарани. Другите да не би да не ги чакат. Тя сякаш на почивка отишла

# 448
  • София
Не гледам специално, но от няколко години всички дреболии забелязвам.Дали съм станала по-наблюдателна или по-критична - не знам.Нямам задни мисли никакви!

А Ива, всеки път като заговори, поглеждам да видя кой мъж говори.

# 449
Брех Тайна,ми многУ си наблюдателна,ша знайш Hug Аз пък баш този момент съм опуснала Thinking Трябва май да мина един курс при теб!

А пък за Койчев съм просто безмълвна JoyТеатър сълза и смях трици да яде!

Общи условия

Активация на акаунт