Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 463
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Напротив тазгодишният Сървайвър е изключително интересен и непредвидим и ще е добре един път да спечели и аутсайдер такъв който няма нито качества в игрите , нито се вписва в колектив , а сега има реален шанс. В предният сезон се нагледахме на супермени като Николай Мартинов , който по волята на продуцента остават и разбиват всичко до края. Нека да се разбере , че и хора като Кехайов и Ралица имат право да участват и да се борят докрай в играта. Все пак това е игра , а не реална война за да нужни хора като Занев и Бърканичков. И аз гледах доста епизоди на американския сървайвър в няколко сезона , на честно ви казвам пълна боза. Дори сръбския , който е пълна скука ми е по-интересен.И участниците ни са по- готини и водещият. А забравих ние обичаме да плюем всичко българско и винаги да величаем чуждото просто защото не сме националисти като сърбите например , а чуждопоклонници и за нас чужденците и най- вече американците са богове. Лично аз не го разбирам , но всеки си има мнение . Моето е , че всеки сезон на нашият сървайвър е изключително интересен и интригуващ и много по- добър от чуждите.

# 451
Вече разбирам желанието на мистър България да си тръгне  Mr. Green

# 452
  • Русе
Авиком, каква стана тя, твоя възлюбен залюби друга   Mr. Green Joy
А Люси от Минданао се оказа че смърди ли? За какво ли се разсърди  Thinking

# 453
Вие пък много претенциозни Mr. Green
Екстра си беше тази вечер. Най-неочаквано, но беше! Минданао може да ги няма хич физически, но си мислят хората, обсъждат всички заедно, планират нещо си. На мен пък този епизод ми хареса. Най-после ни показаха зад кулисите какво става - как разсъждават, как си представят развитието на играта, какви тактики обмислят. То това е формата, който е решил, че е отишъл там на Олимпиада и само мускули да показва, си замина.
И гаден номер са им замислили за другия епизод Wink Ще им развалят минорното звучене в племето. Правилно. Нали трябва да има интрига за зрителя.

Мен пък Карамазов ме озадачи и разочарова, ама карай, че много фенки има тук Simple Smile

# 454
Дали пък не го е яд мистър България, Койчев каза че неговата петорка са почти сигурни финалисти  Outta Joint

# 455
И аз това си помислих за Люси, но едва ли ще се обиди от външно нещо, по-скоро, че е най-глупава или че е най-лицемерна.

# 456
Реших да гледам тази вечер.

Честно казано съм без думи, но ще напрегна цялата си ментална мисъл, за да се изкажа и то не въображаемо.  newsm78

На какво имах честа да се насладя днес освен на една игра, която баба ми на 77 години щеше да я вземе. Ако си мислите че преувеличавам, то аз искам да ви кажа, че баба тича доста прилично, права здрава е, катери се на върха на ябълката да си набере - и ви говоря съвсем сериозно, съвсем спокойно качваше по 2-3 палми за кокос, макар че нито знае какво е това, нито щеше да го яде. Баба е и огън жена - изобщо много ме е яд, че не я пратих да заработи някой лев над пенсията, но никой не каза предварително, че ще има такъв отбор. А и щеше да си пасне с хората там идеално, защото бабката обича дебелшките - уууу направо предизвикват възхита в нея. Николайчо щеше да й стане любимец от раз - такива превтасали направо като домашни любимци си ги гледа, сакън да не заслабне. Харесва и много дългите коси - само за да й се кефи щеше да запази и Раличка. А с Жорето щеше да се разбира най-добре предвид диалекта, че има и за какво да си говорят - кравички, ниви и прочие интересни за масовия зрител неща.  Аз щях да съм сигурна, че няма да я изгонят, защото като им гледам потенциала, щеше да им обере имунитетите.

Изобщо баба можеше да стане новия цар Кольо на новия Сървайвър 4, а пък и щеше да забие окончателно таргет групата към, която са се насочили.

.....и кажете как да не ме е яд.....

# 457
Ами това са българи и те са част от обществото. Да си скрием главата в пясъка и да отричаме , че няма някои по- пълни, други говорещи на диалект , други странници и темеруди ли ? Нека да видим и такива хора , които не разчитат на физиката и са наясно , че не могат да вземат и една игра , но се държат здраво един за друг и измислят стратегии. Какво лошо има ? Разбира се , че за рейтинга сигурно е по- добре да участват само яки спортни типове и готини мацки , но какво пък нали е реалити шоу и е важно да разбрем хората и какви са възможностите им да се преборят въпреки предразсъдъците , че са нещастници , аутсайдери и така нататък...

# 458
  • София
Добър беше епизодът - малко в стил Иван и Андрей , визирам менталните способности на Николай - те така обичат да се гаврят с хората си , които пак те са избрали.
Трейси , ми нищо лошо - продуцентите искат да приобщят като зрители и по-възрастни хора - няма Сървайвър да е адресиран само към по-младата аудитория.
Хубаво са им избрали играта с викторината ' Познавате ли се добре '.
Винаги тръгват раздори след нея.
Пък Евтим вече си свърши работата - уреди Питого с удобен съперник , вече е спокоен.
Карамазов ми хареса - следи зорко за нарушения. Не е пристрастен като Евтим , който пропускаше да види как Ива не се държи само за рогата , предполагам , че няма да помоли участник да разкаже сърцераздирателна история на Съвет...
А , че е бил мокър , не съм забелязала и аз.

Жорка,Жоркааа , и ти като Вънов ще ми изневеряваш ...  Whistling
Разкъсвай ми сърцето на парчета , свикнах вече .  Rolling Eyes

# 459
А нали се беше пуснало слух, че тази година ще има и секс. Мислех, че Бърканичков ще се изяви. То вече не остана кой.  Laughing Освен Кехайов да се изяви. Биб било страхотно.  Laughing

# 460
  • София
А нали се беше пуснало слух, че тази година ще има и секс. Мислех, че Бърканичков ще се изяви. То вече не остана кой.  Laughing Освен Кехайов да се изяви. Биб било страхотно.  Laughing

Пепел ти на езика !  Whistling Sunglasses

# 461
Реших да гледам тази вечер.

Честно казано съм без думи, но ще напрегна цялата си ментална мисъл, за да се изкажа и то не въображаемо.  newsm78

На какво имах честа да се насладя днес освен на една игра, която баба ми на 77 години щеше да я вземе. Ако си мислите че преувеличавам, то аз искам да ви кажа, че баба тича доста прилично, права здрава е, катери се на върха на ябълката да си набере - и ви говоря съвсем сериозно, съвсем спокойно качваше по 2-3 палми за кокос, макар че нито знае какво е това, нито щеше да го яде. Баба е и огън жена - изобщо много ме е яд, че не я пратих да заработи някой лев над пенсията, но никой не каза предварително, че ще има такъв отбор. А и щеше да си пасне с хората там идеално, защото бабката обича дебелшките - уууу направо предизвикват възхита в нея. Николайчо щеше да й стане любимец от раз - такива превтасали направо като домашни любимци си ги гледа, сакън да не заслабне. Харесва и много дългите коси - само за да й се кефи щеше да запази и Раличка. А с Жорето щеше да се разбира най-добре предвид диалекта, че има и за какво да си говорят - кравички, ниви и прочие интересни за масовия зрител неща.  Аз щях да съм сигурна, че няма да я изгонят, защото като им гледам потенциала, щеше да им обере имунитетите.

Изобщо баба можеше да стане новия цар Кольо на новия Сървайвър 4, а пък и щеше да забие окончателно таргет групата към, която са се насочили.

.....и кажете как да не ме е яд.....

Joy
Трейси, не се ядосвай, те са си отбор баби и са взаимозаменяеми  Mr. Green

Грозна ми беше онази тъпо гледаща манекенка- грозно не, изключително безочливо е да заявиш, че не се радваш за победата на отбора, а с наслада да консумираш наградата от тази победа. Освен плиткоумна е и отвращаващо нагла!
А някой (съжалявам, че не помня имена) в миналия сезон се отказа от храната си преди племенния съвет, защото знаеше, че си  тръгва същата вечер.

# 462
...от време на време показват цици.
Трудно ще ти бъде да намериш предаване,където не показват  Laughing.
Не мога да разбера като не им се е играело,таяците защо изядоха шанса на други хора,които плакаха,че ги гонят.Айде и тая Еми,да се чуди човек как е живяла без Бърканичков.Ако на него му пукаше или пък на Занев за Златина и за съотборниците,щяха да стоят до последна възможност.
Но пък така играта пое встрани от спорта.Не ги ли разцепят,двете племена ще се утрепят да губят,за да гонят таяците,направо ще се състезават по стоене на едно място и ще стане скучно.
Ралица може да е спъната,но не е работа на Златина да й крещи в стила на  Занев.Маргарита е много по-умерена и разумна,смятам,че добре се движи засега.
Радвам се,че Владо се върна.По-весело е с него,създава настроение.

# 463
И мен ми направи впечатление за това, че си хапна. В крайна сметка си тръгваш.... можеше другите да хапнат още малко, предвид, че дадоха и 1 сандвич на Миндилите.

# 464
  • София
Мда, манекенката е много тъпо същество!

Аз искам да попитам, спомням си че първият сървайвър е бил най-суров?
С какво се различават 4те сезона?

Общи условия

Активация на акаунт