Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 475
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да,сама.Каза, че не може до вчера да се е борила срещу Питого,а сега да играе за тях.
На мен Меги започва да ми харесва.

# 481
Цитат
съжалявам, че жорето кехайов ти изневери. ама пък е много сладък - как се нахъсва любовно 35

Това много ми хареса.Дааа.Жорко е особняк.ще видим какво ще стане.

Играта като цяло се завърза.Тези,които се отказаха не ги разбирам.Не стига,че те избрали измежду хиляди ,ами и се излагат там.
Пламен-не понесъл,че не го харесават!Е,то бива его ама то това....
Бърканичков-май не е гледал тази игра в чужбина?!Какви са тези казармени приятелства до живот ли що?!Абе нещо не му повярвах много.Той и без това все лежеше и пропусна няколко игри.Май рано се наигра и му омръзна.Познавам такива хора,всичко им е интересно само за кратко.
Светльо Занев-и той своеобразно се отказа,след като дари имунитета.И това също ми се вижда слабохарактерно.Не,че ги сравнявам,ама Ники как всички го мразеха и от самото начало го плюеха и в очите дори,но не се отказа.Такива хора заслужават да спечелят.Ако беше останал Занев,ако си спечелваше имунитета с борба,как щяха да го махнат.Да не беше се отказал...
Емануела-Тя общо взето има разсъжденията на дъщеря ми която е на 12 години.Каквото и да направи,няма да ме учуди.Според мен са я избрали само заради това ,че е хубава.Тя нищо не умее и просто не е за тази игра.

Извинете за дългия пост.Но тези хора,които се отказват сами просто се излагат и направо скапват играта!

# 482

При положение че им взеха в началото всички лични вещи, защо Крика има тефтер и химикал?...
И защо Меги има писмо, при положение че нейния отбор падна в играта, за която наградата беще писмата?...

Личните вещи им ги върнаха отдавна - на кой мече, на кой книжка. Библия нямаше тази година.
И по едно писмо получиха също отдавна и дори ги четоха пред камерата.

Подигравате се вие на минданайците, но стратегията им май ще се окаже работеща, ако са верни приказките за тройката финалисти.
И Наполеон не е приличал на Аполон, ама... хъм, хъм Mr. Green

Аntoan2006, Peace Същото споделих оня ден, ама всички са се нахъсали да гледат атлетични хубавци и хубавици и не щат друго. А играта сега става по-завързана и интересна.

# 483

При положение че им взеха в началото всички лични вещи, защо Крика има тефтер и химикал?...
И защо Меги има писмо, при положение че нейния отбор падна в играта, за която наградата беще писмата?...

Личните вещи им ги върнаха отдавна - на кой мече, на кой книжка. Библия нямаше тази година.
И по едно писмо получиха също отдавна и дори ги четоха пред камерата.

Подигравате се вие на минданайците, но стратегията им май ще се окаже работеща, ако са верни приказките за тройката финалисти.

Аntoan2006, Peace Същото споделих преди оня ден, ама всички са се нахъсали да гледат атлетични хубавци и хубавици и не щат друго. А играта сега става по-завързана и интересна.
И Наполеон не е приличал на Аполон, ама... хъм, хъм Mr. Green
Писма мисля че получиха само Минданао и после след играта трябваше да получат Питого. Но за Таяк... Може и аз да се бъркам.
На Крика- личната вещ- тефтер и химикал. Shocked

# 484
Ей сега след рекламите по Бтв ще дават Светлин Занев на гости при Ива и Боги, ако някой има желание да гледа.

# 485
  • Морска приказка
 Peace И аз цяла сутрин го чакам  Simple Smile

# 486
  • густо майна Филибето
Хванах само края  Sad Светлин в Сървайвър ми изглеждаше далеч по-привлекателен  Mr. Green, с тая ризка сега....

# 487
Нищо толкова интересно не казаха.
Интересен ще е лайф-а в неделя.

# 488
Ще кажете ли в резюме за ТВ изявата на Занев за работещите:) Какво каза, защо се е отказал?

# 489
Ще кажете ли в резюме за ТВ изявата на Занев за работещите:) Какво каза, защо се е отказал?
Каза, че не иска хората да го свързват със Златина, че си имал човек когото обича.
За играта- че е мислил, че няма да имат проблем със стрелбата, но на втория изстрел мишената им не се запалила и от там всочко тръгнало наопаки... Два дни бил сърдит на Милошев.
Каза, че два дни след това ревал, явно е съжалявал че е напуснал.

# 490
  • Burgas
Ми той много глупаво постъпи като си даде тотема,като се има на предвид,4е имаше реални шансове да бъде победител.

# 491
  • София
Има ли го някъде качено,забравих да го гледам.
Става въпрос за сутрешното предаване Wink

# 492
Има ли го някъде качено,забравих да го гледам.
Става въпрос за сутрешното предаване Wink
Пробвай тук: http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=21527

# 493
..
Емануела-Тя общо взето има разсъжденията на дъщеря ми която е на 12 години.Каквото и да направи,няма да ме учуди.Според мен са я избрали само заради това ,че е хубава.Тя нищо не умее и просто не е за тази игра.
За хубостта може да се поспори,въпрос на вкус.Все пак нямам нищо против момичето,та да пиша на какво ми прилича.Но за акъла много си я надценила-цели 12г.Дори и един не-ментален Крик я посъветва да остане,дори само заради професията си и да е в очите на хората колкото може повече.Муйки слагат във всяка игра  Laughing
Не ще реве Занев,ами ще се тръшка,като осъзнае какъв шанс е пропилял от инат и фасони.Хич не съм му чела интервюто,нито ще го чета.Загубих интерес към семплата му личност.

# 494
  • София
Благодаря за линка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт