Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 580
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Съдейки по вашите коментари май съм изтървала само чатала на Карамазов. Joy А, и Жорката в кого е влюбен?

Ъ, това за чатала какво е било?  newsm78

# 496
  • Варна
Съдейки по вашите коментари май съм изтървала само чатала на Карамазов. Joy А, и Жорката в кого е влюбен?

Ъ, това за чатала какво е било?  newsm78

Що му беше мокър дюкяна на Карамазов, още преди играта?Като напикан?
Laughing

# 497
На мен Емануела ми е адски антипатична, много елементарни разсъждения вкарва и се държи като капризно дете. Въпроса за красотата й също не искам да го разисквам, може на някой да му е симпатична, за мен определено не е.

# 498
Най-важното, което каза Занев, беше, че е забравил, че това всъщност не е отборна, а личностна игра. И явно съжаляваше, че така е направил, но тогава му се е сторило редно.

# 499
Много ми е тъжно, че напусна Светльо Занев, т кто той поддържаше духа на бившия вече Таяк. Моят любим отбор беше Таяк, а сега е Питого, не мога да ги понасям тия Минданао, жалко, че избраха Златина в техния отбор. сега усещам, че хората от Таяк всичките ще си отидат... Cry

# 500
  • София
Много ми е интересно на чия страна сега е всенародната любов.
Дали е насочена към племето с вожда-менталист и по-голям процент бивши от Таяк .
Или към новото Питого , което не е в такава степен ново , отчитайки факта , че Емануела най-вероятно ще се откаже.
Гласуване с една опция и без вариантен отговор Не спимпатизирам на никой .
Или - или !  Grinning

# 501
  • София
  Четохте ли, че Милошев гласял за следващия сезон Иван Ласкин?Този сезон щял да е последен за Карамазов.Ласкин трябвало да свали до другата година 15 кила.

# 502
  • Морска приказка
Аз не мога да отговоря за кое племе,защото не харесвам голяма част от пълнежа им. От тук нататък  се насочвам към определен играч. Напоследък ,въпреки, че не харесвам Питого, добро впечатление ми прави Кирил....

# 503
И аз така. Вече нямам племе фаворит. За мен Кирил е комплексар. Любо, Иван, Злати засега са ми фаворити.

# 504
 Четохте ли, че Милошев гласял за следващия сезон Иван Ласкин?Този сезон щял да е последен за Карамазов.Ласкин трябвало да свали до другата година 15 кила.
Голяма грешка.

# 505

Боже, тоя човек съвсем ли иска да си загуби аудиторията?! Не стига, че вкарват "уникални" сценарии, та само един калпав водещ им липсва.

# 506
  • София
В Уикенд го пише, колко е вярно , не знам, но ще се разбере!

# 507
Гледах линка към сутрешното участие на Милошев и Занев. Осигурявали им по 800 кал на ден. Ми то така половината форум е за там Wink Особено мамчетата от Диетичния Joy

# 508
Голяма грешка.
Peace

А иначе и преди и сега Питого, но и аз не мога да си обясня защо.Изобщо в четирите сезона все съм била за губещото племе(Питого бе губещо досега, нататък как ще е   33uu )

# 509
  • Разпиляна във въображението
Сигурно ли е, че това е последния сезон на Карамазов newsm78

Общи условия

Активация на акаунт