Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 097
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Иначе вчера ми хареса как посрещнаха Минданао. Нямаше злобарски изцепки, зарадваха им се. Може просто защото е още на ранен етап, но си спомням в предишните сезони как посиняваха, като виждаха "изненадките" Mr. Green

Абе после след играта , насаме в племената, не бяха толкова дружески настроени  Peace.
Визирам Ива...

# 271
И аз чакам с нетърпение развоя на нещата с трите племена.
Не мисля ,че  е възможно  цяло племе да отпадне-поне не Таяк и Питого.
Айде да доживеем до вечерта !!!

# 272

Иначе вчера ми хареса как посрещнаха Минданао. Нямаше злобарски изцепки, зарадваха им се. Може просто защото е още на ранен етап, но си спомням в предишните сезони как посиняваха, като виждаха "изненадките" Mr. Green

Абе после след играта , насаме в племената, не бяха толкова дружески настроени  Peace.
Визирам Ива...

Е, това е нормално. Не може да няма коментари. Още повече, че са прави - те всичките изранени, контузени, отслабнали, да не говорим за Нончо, пък ония си бяха лежачка 2 седмици.

# 273
  • София
Така е  Peace, само отбелязах. То и много не ми стана ясно, защо ги оставиха Минданао на такъв курорт, целта е да не са в добра форма ли, какво...

# 274
Минданао нямат никакъв шанс - нито имат бързина, нито опит, нито качествени играчи. Не виждам как ще успеят да преборят Питого, още по-малко Таяк. Иначе са ми много симпатични,  но го удариха на голям курорт и просто нямат шанс.

# 275
Току-що изгледах епизода.  Mr. Green Явно хората бързо са си направили преценката, кои са слабите играчи още в началото и затова не ги избраха в никое от племената. Дори Христина и Жорката ми се сториха бавни, на фона на другите две племена. Добра е идеята за играта в Голямата война, защото ще има доза равнопоставеност и на трите племена. В доста от другите видове игри, просто Минданао нямат шанс да са дори втори.   Mr. Green Евтим ясно каза, че след битката ще останат две пмемена и че ще има велик съвет. За мен на този съвет ще бъде разпарчетосано загубилото племе. Не съм сигурен, дали преди това, няма да има гонене. Например Питого остават трети и на съвета трябва да изгонят първо свой човек, пък после другите да избират от останалите.  Абе интересно ще е, но се надявам да е добре обмислено и да няма прекалено нечестни неща. Щото играта между лидерите си беше тъпо проведена. Трябваше разбъркано да питат въпросите, а не винаги Койчев пръв да отговаря. Светльо веднага щом поведе, много ясно, че винаги ще избира отговора на Койчев и ще спечели накрая.  Crossing Arms

# 276
  • Разпиляна във въображението
Ива беше доста фалшива с голямата си радост, както и всички останали. Това е против всякаква логика да се радваш, че идва още едно племе, което ще се бори с теб. Точно си помислил, че вече отстраняваш хората и се добираш по-напред и хоп - още някакви идват Laughing

# 277
Аз мисля,че нямя да отпадне цяло племе,а ще го разфасоват Simple Smile

# 278
Още от началото Таяк са ми любимци.
Довечера ще е напрегнато... Какъвто съм нервак, като нищо да получа удар... Confused

# 279
 smile3508 smile3508 smile3508 м да и аз нямам търпение да видя какво ще стане

# 280
# 281
  • густо майна Филибето
Радостта беше, в случай, че Минданао победи. И двете племена искаха това, за да им е по-лесно.

# 282
  • Пловдив
Играта нещо се завърза  Simple Smile.

# 283
Е сега стана интересно. Ще рафасоват Таяк из другите племена като едното нищо.

# 284
В момента разфасоват сезона...имайте ми доверие!  Confused

Общи условия

Активация на акаунт