Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 554
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Какво мислите за номинациите? Според мен ще са тримата от Таяк+ Людмила...поне това е най-очевидното решение  Thinking
или ралица Thinking. ще видим след малко

# 646
По-скоро Людмила, старато Минданао се притесняват да не ги предаде...сега ще видим.

# 647
Койчев го играе манипулатор. Много смешен. Ако мислеха за переспектива щяха да изгонят слабите. Пълна пародия  Rolling Eyes

# 648
 Joy Joy Joy койчев колко е влезнал в роля. той си живее в този филм. придобивките на таяк му били като военна плячка.  Joy Joy Joy този човек не може ли да се види колко е смешен

# 649
А Кехайов,а... Joy Joy Joy Само като си отвори устата и започва да се лее мъдрост... Joy Joy Joy

# 650
  • София
Жоре , ти си моят победител !!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 651
Минданао са най-големите тъпаци...
Вместо да си пазят силните играчи за битките преди съединението,те ги номинират... #Crazy

# 652
как можаха да изгонят Иван тия луди ли са  Crazyми нали утре като излязат ще ги смачкат и великото племе Мин...л ще бъде отвяно като куцо пиле домат ooooh!

# 653
как можаха да изгонят Иван тия луди ли са  Crazyми нали утре като излязат ще ги смачкат и великото племе Мин...л ще бъде отвяно като куцо пиле домат ooooh!
Нали това е великата стратегия- да падат на игрите, че да гонят таяците до обединението.  Shocked Shocked Shocked

# 654
Бившите Таяк сами си проиграха шанса  #2gunfire Пуууууууу,много ме е яд Close

# 655

Напълно съгласна

Чудя се те дали наистина си вярват. Чак толкова ли са наивни. И Христина и тя ли е толкова тъпа, че да ги навива или го прави щото и е изгодно. Другите въобще не ги коментирам "кухи лейки"

# 656
Дребни душици са Минданао начело със селския тарикат Койчев... Днес си тръгна моя любимец в играта  Sad

# 657
Мдааа, Койчев си играе играта. За другите - не знам. Напомнят ми миналата година как девойките вардеха Спас до края. Неизвестно за какво. Сори, Трейси Grinning

# 658
този сезон трябваше да го кръстят,, Сървайвър-мъдроста е във вашите телевизори,, Mr. Green
или ,,Сървайвър-сезонът на слабаците,,

# 659
  • на пистата
тоя дебелия от миндано е путьо маринкин,баси смотания мъж,коя ли жена го търпи Sickсмотльо.силен бил,ти ли бе въшльо,мале как ме дразни Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт