Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 546
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Не се вживявайте толкова, де Grinning

Пък и да се бяха понапънали бившите от Таяк и спечелили имунитет. Щяха да се разменят ролите и те да решават какво и що.
Възможност им бе дадена. Това, че не се възползваха. Справиха, по-точно.

# 661
Мдааа, Койчев си играе играта. За другите - не знам. Напомнят ми миналата година как девойките вардеха Спас до края. Неизвестно за какво. Сори, Трейси Grinning

А....моля  Mr. Green

Аз вече почнах да гледам с едно око и ако може да не слушам, че...има толкова прости кадри  Crossing Arms Фактът, че не казаха предварително, че който спечели ще има право да номинира четирима за мен значи само едно - поредната измишльотина. Можеше и да го кажат, можеше и не... сега го казаха малко да замажат очите и да си кажем "Ето дадоха им шанс след малоумната война", ама.... Naughty

# 662
Много ме е яд, че някой от таяците не спечели. Crossing Arms Обаче и на вас ви куца тактиката, защото минданаовци много павилно си разсъждават. Mr. Green Не им трябват силни играчи, защото след Обединението играта става индивидуална и някой прекалено силен, ще им създаде проблеми. Те сега и да падат, има кого да гонят и пак ще си отидат в пълен състав на Обединението. Там, знаейки че Питого не са единни, ще се опитат да ги разбият и да вземат приемущество. Това си е добра стратегия, според мен, с оглед физическите им качества. Grinning

Но сега от ананоса се вижда, че май всякакви стратеги ще бъдат захвърлени и ще трябва да се правят нови... Laughing Laughing Laughing

# 663
Фактът, че не казаха предварително, че който спечели ще има право да номинира четирима за мен значи само едно - поредната измишльотина.

Казаха го. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 664
... Фактът, че не казаха предварително, че който спечели ще има право да номинира четирима за мен значи само едно - поредната измишльотина...

Казаха, казаха Stop

# 665
Iskam да видя физиономията на Койчев като омешат двете племена, от театър „Сълза и смях“ , да не останат само сълзи, както насериозно се е взел за победител  Joy
Може би Трейси има предвид, че не са го казали след „великата“ война, тогава двамата Светл. можеше да размислят и да останат да се борят всичките от Таяк.

# 666
Абе аз като казах, че не го гледам като хората  Mr. Green  ooooh! Е значи наистина си изпуснаха шанса  Confused

# 667
  • София
Не съм гледал серията ,в която Иван и Койчев спечелиха състезанието, та как най-противния "играч" се сдоби лидерския имунитет и до кога ще е с него?  Crossing Arms
До колко човека трябва да се стопи М. за да се обединят с Питого?

Язък за Ванката Confused

# 668
Е значи наистина си изпуснаха шанса  Confused

Не са. Mr. Green

P.S. Гледай анонса за следващия епизод. Mr. Green

# 669
Не съм гледал серията ,в която Иван и Койчев спечелиха състезанието, та как най-противния "играч" се сдоби лидерския имунитет и до кога ще е с него?  Crossing Arms
До колко човека трябва да се стопи М. за да се обединят с Питого?

Язък за Ванката Confused

Взе го в битка, в която той и Ванката биха Крика и Любо. Simple Smile Имунитета беше само за този съвет. Mr. Green

# 670
В борбата за лидерски имунитет - всеки си водеше по един помощник: Койчев - Иван, а Тодор - Крика. Целта беше да се напълнят едни кошове с кокосови орехи и удържат да не паднат. Лидерите целеха и пълнеха противниковия кош, като им свършиха приготвените кокоси, продължиха само Иван и Крика. Крика се отказа по едно време.

Ако сме обективни, трябва да признаем, че от този имунитет Николай нямаше нито нужда, нито полза. Отношенията в племето все още са такива, че той реално не е застрашен, та да му трябва имунитет. Само дето прибраха ракията.

На мен пък ми стана забавно с това "Сълза и смях". Неособено симпатичен тарикат е, но хич не е глупав. И има попадения страхотни Simple Smile

ПП. Кой води коментарите в официалния сайт на предаването. Колкото пъти надникна там, толкова пъти откривам груби правописни грешки Shocked Може ли такова нещо. Днес писали обет с д - Кехайов бил дал обеД ooooh! С пиле или с пържоли Joy

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 23:07 от птица

# 671
  • София
ПП. Кой води коментарите в официалния сайт на предаването. Колкото пъти надникна там, толкова пъти откривам груби правописни грешки Shocked Може ли такова нещо. Днес писали обет с д - Кехайов бил дал обеД ooooh! С пиле или с пържоли Joy

JoyДано да е с пържоли, че ти отиде аватарът....

То беше ясно, че ще ги "омешат" - иначе ставаше ужасно предвидимо и скучно - трябваше да изгонят двете момичето след поредните две загуби, които им се очертаваха. Сега може и наистина да стане интересно.

# 672
  • До сърцето...
... Днес си тръгна моя любимец в играта  Sad

И моят. От тези дето остават само Христина ми е симпатична.

# 673
Оо ще стане интересно. В следващия епизод е играта с яйцата и боята, а това неминуемо води до мнооого обрати...  smile3521 Тъкмо се бях отказала вече да гледам предаването и хоп.. изненадаха ме.

# 674
Те отначало всички ще си мислят че се обединяват, защото ги събират заедно. Голяма радост, готвят се за банкет. Да ама изненада, не обединение а разединение  Joy

Общи условия

Активация на акаунт