Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 527
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
според мен няма начин да не е от таяците.... просто няма как....
Е, ето че имаше как, но изпуснаха шанса...
Сега ще видим какво ще стане. Все още не губя надежда...
Вярно, че им дадоха шанс - и с играта и с допълнителното условие (което беше неочаквано, но все пак реален шанс). Проиграха го, за съжаление. Играта беше честна и нищо повече не мога да кажа. Отиде си добър и силен играч, който ми беше симпатичен....... жалко, но това е играта.
Някой знае ли защо са превързани краката на Жорето и Ралица?
Кажете повече за играта с яййцата - защо разединение?

# 676
Разединение щото ще има нови племена. Половината от минданао и половината от питого ще са в едно племе, другите в друго.

# 677
  • Русе
Интересна серия се очертава днес. Май "сълза и смях" ще реват.
Нямам време да видя какво става в другия форум  Sad

# 678
  • Атлантис, Галактика Пегас
Днес е петък, май че няма епизод? newsm78

# 679
  • Berlin
а вие откъде знаете, че ще е така? Simple Smile

# 680
Ами мисля, че днес в 20 часа ще дават "Перла", после в 21 часа - "Комиците". "Сървайвър" се излъчва от понеделник до четвъртък от 21 часа.

# 681
  • Варна
Страшно симпатизирах на Иван, беше много добър играч. А за племето, което го изгоно...без коментар, не да си пазят добрите играчи, а ги отстраняват. Ами Николай, нали той е с имунитет благодаряение именно на Иван...

# 682
  • София
Страшно симпатизирах на Иван, беше много добър играч. А за племето, което го изгоно...без коментар, не да си пазят добрите играчи, а ги отстраняват. Ами Николай, нали той е с имунитет благодаряение именно на Иван...
Тактически съвсем правилно е да го отстранят в навечерието на сливането- така действаха и в предните сезони  Peace. Друг е въпросът от чисто морален аспект, доколко е оравдано да изгониш човек, дето най-много ти е помогнал Crazy. Обаче, в игра като Сървайвър, която е индивидуална, скрупулите не са на почит.
От друга страна не мисля, че Иван спечели имунитета на Николай, както самият Николай каза "Крика изпусна коша, дето аз му напълних"- т.е заслугите са и на двамата  Peace.

# 683
Цитат
От друга страна не мисля, че Иван спечели имунитета на Николай, както самият Николай каза "Крика изпусна коша, дето аз му напълних"- т.е заслугите са и на двамата   Peace.
да това беше другата голяма глупост,която той каза ooooh!как може  да си го помисли

# 684

Ако питаш от къде знаем , че ще е разединение , а не обединение - в американския сме я гледали тази игра . На всеки се дава по едно яйце в ръката, чупят го и на който ръката му се оцвети в примерно червено и синьо - те ще са нещо като лидери на новите племена и почват да избират един човек от Питого , след това един човек от Минданао и така всичко се омешва и стават 2 нови племена от по 7 човека. Не мислите ли , че 14 човека са много за обединение?

# 685
  • густо майна Филибето
Това, струва ми се, е резервния вариант на сценаристите, в случай , че Таяците не разбият Минданао, както се получи  Thinking

# 686
  • Варна
А участниците сега знаят ли, че скоро ще е обединението? Колко човека трябва да има в племе , че да се обединят, както в предните сезони ли ще е?

# 687
най-вероятно ги е дострашало че остават без играчи,виждат че слабаците наделяват и няма да се получават игрите Thinkingпонеже най-силните вече са аут

# 688
Това, струва ми се, е резервния вариант на сценаристите, в случай , че Таяците не разбият Минданао, както се получи  Thinking

Ами не , защо да е резервния вариан, то си го има като концепция.  Всичко е взаимствано от US сървайвър, все пак там вече е 19ти сезон ,а тук само 4ти. Всичко е взето от там. В един от сезоните там , след игри , победителите пращат по един от техните и един загубилото племе на друг остров да търсят Идол , който им дава много голямо преимущество на съветите. След като всички са гласували, ако човекът намерил Идола се почувства застрашен може да го използва и да се спаси, и автоматично следващия по брой гласове си тръгва веднага. Този сезон го чакам с нетърпение и в БГ Simple Smile

П.П. Простете ми  ,че толкова често споменавам американския сървайвър, но съм голяма фенка  Peace

# 689
  • Burgas

Ако питаш от къде знаем , че ще е разединение , а не обединение - в американския сме я гледали тази игра . На всеки се дава по едно яйце в ръката, чупят го и на който ръката му се оцвети в примерно червено и синьо - те ще са нещо като лидери на новите племена и почват да избират един човек от Питого , след това един човек от Минданао и така всичко се омешва и стават 2 нови племена от по 7 човека. Не мислите ли , че 14 човека са много за обединение?
Това ми се струва много интересно,дано така да стане ина4е голяма скука се о4ертаваше.

Общи условия

Активация на акаунт