Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 548
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Записвам се за темата и да кажа моето мнение.. Вече не гледам с такова желание както в началото, засега за мен това е най-слабия сезон на Сървайвър. Дано в понеделник ни изненадат с нещо, иначе не знам... От тамошните хора до сега никой не ме е впечатлил толкова, че ако зависеше от мен да избера победител, няма да е никой от тях.. Tired

Да добавя, много ме е яд за Иван ..

# 691
  • Русе
Авиком, що не казваш за чата със Занев ? Освен ако не си ти ама с тоя аватар, няма кой друг да е  newsm78

# 692
  • София
Aз съм да - ето казвам ви.  Grinning

Чат - сесия със Светлин Занев

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 18:12 от avicom

# 693
  • густо майна Филибето
Така както го каза, го каза само на тия, дето вече го знаят Laughing

оп, ти междувременно си го казала както трябва

# 694
Друг е въпросът от чисто морален аспект, доколко е оравдано да изгониш човек, дето най-много ти е помогнал Crazy.

И какво толкова му е помогнал? Mr. Green Реално на Койчев не му трябва този имунитет. Grinning Освен, ако не визираш ракията, но пък тя, може да се използва като довод, че заради напиването са загубили играта на другия ден. Mr. Green Нали това уж беше стратегията на Крика? Laughing

# 695
  • София
Друг е въпросът от чисто морален аспект, доколко е оравдано да изгониш човек, дето най-много ти е помогнал Crazy.

И какво толкова му е помогнал? Mr. Green Реално на Койчев не му трябва този имунитет. Grinning Освен, ако не визираш ракията, но пък тя, може да се използва като довод, че заради напиването са загубили играта на другия ден. Mr. Green Нали това уж беше стратегията на Крика? Laughing

Хе-хе, hahaha Joy Joy

Напълно си прав  Peace, аз съм си излишно сантиментална  Embarassed. Иначе, прагматично погледнато, шапка му свалям на Койчев за куража да отсвири най-силния си съотборник.

# 696
  • Berlin
аа, това с яйцата не съм го забелязала. мерси! Simple Smile но няма ли вариант да се получи така, че да се съберат пак старите племена в такъв случай?

# 697
Момичета, за какво са ви старите племена!?

Веднъж вече питах, но пак ще си кажа - само си представете мечтания от повечето ви развой на нещата. Ама наистина си го представете!

Любимото ви Таяк си кара безметежно в играта, никой не го закача, никой не му погажда номера... До Нова година гледаме тъпо и напоително как Занев и сие тичкат в някакви си там игрички, изчистват Питого един по един (може и с някой окапал от техните си), после почват да се гонят те самите... тихо, кротко, по взаимно съгласие, с прегръдки и целувки до края. По вътрешноплеменно решение всички пазят Занев, щото велик. Вие всички викате за Занев. Занев победител... Дори и друг да е, все тая.
Аааа, да не забравим - през ден поиграват за манджа и пиячка. Иначе лежат по цял ден по плажа.

И това два месеца! Цели два месеца ooooh!

И накрая ще дадат на някого четвърт милион, а на нас ще ни е едно интересно, интересно....
Ами няма да е! Със сигурност ще ви писне.

Трябва да има интрига в тази игра, това не е спортно състезание (да не говорим, че са много далеч, милите, от нивото на професионалните състезатели, та и това не е), а щом участниците не я вкарват (интригата) и карат по пътя на най-малкото съпротивление, нормално (дори задължително) е да го правят сценаристите и продуцентите.

Затова съм много ЗА поредна намеса, че сега пък минданавците му намериха рахатЯ - без зор и напън, лечка-полечка, и хоп - на финал Crossing Arms
Да ги разбутат Peace Mr. Green

# 698
Авиком, що не казваш за чата със Занев ? Освен ако не си ти ама с тоя аватар, няма кой друг да е  newsm78
Laughingкак пък разбра Hug
птица
Цитат
И накрая ще дадат на някого четвърт милион, а на нас ще ни е едно интересно, интересно....  Ами няма да е! Със сигурност ще ви писне.
да много си права ,след първия и миналия сезон(които бяха мнго силни и залагаха наистина на добрата игра)този направо наистина ще ни писне,само тарикати бре ooooh!и то не само в Минданао

# 699
  • Русе

Ровя се из офи. форум на Сървайвър.

# 700
# 701
ето ви темата за чата със светльо занев: http://forum.bg-reality.com/index.php?topic=902.new;topicseen#new
нищо не е изпуснато. от утре е чата  Wink

# 702
Птица, напълно съм съгласна с теб! Аз лично не обичам да залагам на фаворити от самото начало, а предпочитам интересната и забавна игра, хубаво е да има неочаквани обрати и изненади и мисля, че това е част и от идеята на формата. Освен умения за оцеляване и психическа и физическа сила, играчите трябва да имат гъвкава стратегия, бърза мисъл и индивидален подход. Комплекса от всичко това ги прави интересни за нас зрителите. Поне за мен е така. Естествено, не е необходимо всички тези качества да са на 100% изявени в играча. Интересно е когато участник изкара и някой скрит талант и ни изненада неочаквано. Разбира се, абсолютно необходимо е сценаристите и продуцентите да са също супер гъвкави, безпристрастни и да успеят да провокират и подредят една честна и интересна игра. За момента имам доста забележки към тях, но ще стане много дълъг поста ми.... Не съм гледала американския сървайвър, но като ви чета коментарите се навих да си го изтегля и да проследя настоящия сезон.

Пожелавам хубав съботен ден на всички ви!

# 703
  • София
Сега пуснаха реклама на Сървайвър - Ники Мартинов влиза в играта !

# 704
  • Burgas
Сега пуснаха реклама на Сървайвър - Ники Мартинов влиза в играта !
Нещо не ми стана ясно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт