Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 537
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Много се дразня, когато има груба външна намеса, за да се толерира някой и винаги съм го казвал. Mr. Green Но съм за тия неща с личните имунитети и те не са груба намеса. В крайна сметка, така се дава възможност да се объркат сметките на по-големите коалиции и да стане интересно. Иначе ще е тъпо, винаги да става, така както са си го намислили и на нас ще ни е скучно, защото ще ни е предварително ясно, кого ще изгонят. Crossing Arms А и не е груба външна намеса, защото никой не пречи и на някой от въпросната коалиция да спечели играта. То пък иначе много лесно ще им стане на минданаовците - хем да не си мърдат задниците да печелят игри, хем да си просперират, защото са единни. Grinning

# 631
  • София
ха ха, то ще е като в поговорката "Сговорна дружина планина повдига" Винаги съм вярвала в правотата и мъдростта на поговорките... Да видим довечера какво ще стане newsm78

Някъде из мрежата видях снимка на Златина и Христина - прегърнати в някакво кафене, отзад на фона пълно с дребни, мургави азиатци. Дали това не означава, че са напуснали играта относително по едно и също време Thinking някой знае ли колко дълго са оставали там след изгонването им

# 632
ха ха, то ще е като в поговорката "Сговорна дружина планина повдига" Винаги съм вярвала в правотата и мъдростта на поговорките... Да видим довечера какво ще стане newsm78

Някъде из мрежата видях снимка на Златина и Христина - прегърнати в някакво кафене, отзад на фона пълно с дребни, мургави азиатци. Дали това не означава, че са напуснали играта относително по едно и също време Thinking някой знае ли колко дълго са оставали там след изгонването им
Христина е на финал 100%%%% източник!!!

# 633
  • Burgas
Аз разбрах,че Златина е последната напуснала преди финала,но не съм сигурна.

# 634
Абе сега всичките им планове на минданао ще отидат по дяволите. Иначе нямаше да е интересно. Те какво си мислеха ще падаме и ще гоним таяците. Да ама не. Сега ще ги разделят и едва ли ще оцелеят

# 635
  • София
Важното е да има обрати   Joy нал'тъй рече Милошев

и да е интересно  Peace

# 636
хммм, и Христина и Златина почти до края? Това звучи наистина интересно ако е истина..... Хайде да видиме кой ще изхвърчи тая вечер...

# 637
Който и да е, само да не е някой от таяците.

# 638
според мен няма начин да не е от таяците.... просто няма как....

# 639
  • София
Ванката  newsm78.

# 640
  • Русе
Вчера пуснаха реклама на С-р и там даваха кадри от обединението. Не успях да видя кой от Таяците е там

# 641
Егати играта, Таяците окапаха като круши. Христина май ще прави преврат  Thinking стига да издържи повече от кехайов.

# 642
Тази игра беше измислена за таяците , за съжаление те се провалиха , много ме е яд. Ако някой от тях беше взел имунитетеа щеше да стане интересно.

# 643
Е, ето че имаше как, но изпуснаха шанса...
Сега ще видим какво ще стане. Все още не губя надежда...

# 644
Какво мислите за номинациите? Според мен ще са тримата от Таяк+ Людмила...поне това е най-очевидното решение  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт