Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 619
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
В американския сървайвър на година по 2 сезона ли са?

# 616
  • София
Май нещо сте се объркали . След всяка игра за имунитет има и дена за загубилото племе за личен имунитет и един може да се спаси. Това няма нищо общо с личния имунитет , които се дава след като се обединят племената. Тогава наистина всеки се бори за себе си , а сега все още е за да остане в племето.

Ще падна.  Shocked
Този път гледам предаването от първия епизод, да съм пропуснала 1-2 епизода..... кога е имало такива игри за личен имунитет в загубилото племе?
Ще ми припомните ли някоя?

# 617
Май нещо сте се объркали . След всяка игра за имунитет има и дена за загубилото племе за личен имунитет и един може да се спаси. Това няма нищо общо с личния имунитет , които се дава след като се обединят племената. Тогава наистина всеки се бори за себе си , а сега все още е за да остане в племето.

Ще падна.  Shocked
Този път гледам предаването от първия епизод, да съм пропуснала 1-2 епизода..... кога е имало такива игри за личен имунитет в загубилото племе?
Ще ми припомните ли някоя?
Ами например Нончо (лека му пръст) спечели личен имунитет когато стреляха с прашката. Ралица спечели личен имунитет (и го предостъпи на Ива) в играта дето трябваше да запомнят детайлите от една къща. За други в момента немога да се сетя.

# 618
Вече нищо не разбирам и май правила няма с този измислен нов имунитет в загубилото племе.И да го спечели един от таяците,ще изгонят друг,освен ако тотемът не покрива трима души.Имунитети да искаш в тази игра:за лидер(най-излишния),сега този...Друго ми направи впечатление:на племенния съвет,посветен на Емануела,й пуснаха записи на Занев и другия.Ако тези хора са в БГ,защо бяха така туземски облечени?Или може би записите са били направени на острова веднага след изгонването им,предвид желанието на момичето да си ходи?Възможно ли е да ги държат заделени на някой остров?Не ми се вярва много,но в тази игра правилата са единствено зрителския интерес,а Занев и Бърканичков го имаха най-много.Аз съм доволна,че миналия сезон го спечели Мартинов,но не мога да отрека,че му се даде голяямо продуцентско рамо,иначе той си изхвърчаше,изгонен по всички правила.
Айде на голямото писане и реване снощи  Simple SmileПисмото на Ралица беше сякаш от някакъв евтин сантиментален роман,блудкаво,захаросано  Sick...как пък не се съобразява,че всички ще го чуят...или може би това цели.
Жалко за Джулиета най-близкият й човек да е приятелка  newsm78 Дадоха ли какво е станало с майка й,баща й,братя-сестри??

# 619
Поразрових се малко. Игата дето вървяха по едни рога също беше за личен имунитет, както и една игра дето събираха раци- после ги теглиха чий кош тежи най- много.

# 620
Не се учудвам на слабата игра на Минданао.Преди да ги въведат в играта при другите племена нали именно това си обещаха.Как беше точно-"Театър сълза и смях".
А писмото на Ралица до мъжа и ми се стори твърде позьорско,радвам се че по коментарите не се е сторило само на мен.Ми странни ми звучаха думите и,аз си обичам половинката но такива думи не употребяваме един към друг newsm78
А имунитетите са два-лидерски и личен  Peace

# 621
  • густо майна Филибето
Може пък така да си говорят помежду си Rolling Eyes С тези малки дечица се предполага, че са заедно отскоро.

# 622
Ами,някъде бях чула че се запознали когато тя била на 16(или пък на 18 ) в Париж.Както и да е,щом се обичат младите  Peace
Факт е обаче че хич не им пука като загубят игра,отишли са на курурт Минданао Rolling Eyes

# 623
  • Варна
Ами,някъде бях чула че се запознали когато тя била на 16(или пък на 18 ) в Париж.Както и да е,щом се обичат младите  Peace
Факт е обаче че хич не им пука като загубят игра,отишли са на курурт Минданао Rolling Eyes

Не, женени са сравнително отскоро, за него това е втори брак.

# 624
  • густо майна Филибето
Защо да им пука, като целта беше да губят, докато изгонят таяците.

# 625
  • Burgas
От самото начало има игра за загубилото племе,за имунитет и мисля не само в този сезон,ами във всички до сега.

# 626
  • густо майна Филибето
да, това с имунитета за вожда е ново.

# 627
Относно въпроса за Занев И Бърканичков и видеото на Емануела е ясно. Участниците не си тръгват веднага за България . Биват настанени в някакъв хотел след като бъдат изгонени и дори дават интервюта. Спомнете си от миналия сезон в сайта интервюто на Жени например което беше един - два дни след изгонването и във някакъв панамски хотел. Предполагам сега е по- същия начин и продуцентите имат време да направят такива въздействащи кадри , коита да те накарат да съжаляваш за взетото решение.

# 628
За вожда е ново , но вие сами виждате , че Питого постоянно си сменят водачите. Те са едно племе в което всички са водачи и затова не върви да им дадат само веднъж такъв имунитет и той да е постоянен.

# 629
  • густо майна Филибето
Много ясно, че ги събират. Ще ги изпратят с един полет, не поотделно Wink

Общи условия

Активация на акаунт