Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 621
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Забелязвате ли че с помоща на хора от бившия Таяк Минданао бият наред???
Вече няколко игри....
Може и Минданао да влизат като водещо племе при обединението.
При обединението ще е много интересно защото на практика ще има хора от 3 племена а не от 2 при едно водещо....
Тук сценарият е улучен и е 6.

# 601
Забелязвате ли че с помоща на хора от бившия Таяк Минданао бият наред???
Вече няколко игри....
...но май всичките за награда.Много им се хапва и купонясва,милите,те в това са силни  Simple Smile.Ама са си и късметлии.То без късмет закъде...
Койчев ги инструктира да губят с финес за имунитет,та да се отърват от силните си нови съплеменници.Сигурна съм,че ще го послушат,защото и това много им се отдава...
Пък Питого се стягат за битка и мисля,че ще я спечелят.Мисля,че на Йочколовски му изтича мандата.Жалко.

# 602
  • густо майна Филибето
Иван има още един шанс - в игра за личен имунитет. Тук си мисля, че думата е на сценаристите - каква игра ще им дадат. Ако са решили, че Иван трябва да остане, ще има игра като за него.

# 603
  • София
Игрите за личен имунитет не започват ли след обединението?
Освен за лидерския имунитет, който, обаче, той няма как да спечели, тъй като не е избран за лидер.

# 604
  • София
Иван има още един шанс - в игра за личен имунитет. Тук си мисля, че думата е на сценаристите - каква игра ще им дадат. Ако са решили, че Иван трябва да остане, ще има игра като за него.

И стига АКо спечели имунитет, да не го преотстъпи глупаво на някого  newsm78.
Той обаче не ми прави впечатление на толкова глупав, би трябвало да е наясно, че скоро е обединението и сега е основният момент за гонене на силните  Peace.

# 605
  • София
Игрите за личен имунитет не започват ли след обединението?

Принципно да , но тази година ни ги пуснаха на промоция , от самото начало.
За сметка на това пропуснаха един двубой за лидерски имунитет , когато водач беше Жорката от Питого.
Иначе очаквам Минданао да си падат - технически или тактически - както дойде. Остават да бъдат изгонени трима.
Никакви загадки . Аз си мисля , че последният от Таяк ще бъде Туджаров.
На ниво Обединение ще бъдат 7 към 5 в полза на Питого , ще има някаква интрига за преразпределение един , два Съвета и ще настане скуката и предвидимостта. Тогава идват бившите победители за подкрепа и вероятно това ще е вторият обрат .
Нали така ни обещаха - обрати...  Mr. Green

# 606
  • Варна

Нали така ни обещаха - обрати...  Mr. Green

Нещо като сезона на изненадите в Мюзик айдъл. Laughing

# 607
  • София
Вярно, че й лепнаха етикет на тази Ралица. Не ми е много симпатична, но я гледам - една кекава такава, хилава, но мрън не е казала до сега. Две деца, пък тялото й значително по-стегнато от моето, чак срам ме хваща

Само не ми е ясно за какво са им тези 5 бивши играчи, чак такава скука ли са докарали....

# 608
  • София
Момичета, аз не съм гледала две серии и сега се чудя защо на двама са им превързани краката? Какво е станало?

# 609
  • Русе
Тайна е. Нищо не казват в тоя сезон  #Cussing out

# 610
Така ли ми се стори, но тази вечер в рекламата за бъдещите епизоди, даваха омешване на двете племена Питого и Минданао. Казаха че тепърва ще има изненади. Ситуацията беше с яйцата с боя, като при американския. Така че преди обединението ще има други племена. Тогава какво ли ще правят бившите Минданао незнам.

# 611
каран, звучи интересно това, което казваш, но въобще не разбирам какво казваш  newsm78, разясни малко повече   bouquet

# 612
каран, звучи интересно това, което казваш, но въобще не разбирам какво казваш  newsm78, разясни малко повече   bouquet

Ама и аз така го обясних. Даваха ги как от една торба си избират яйце, вътре с боя. Така тези които имат примерно зелено и червено яйце, стават първите от новите племена. Така всеки от тях избира по един член от другото племе. Очередителят ако е от питого трябва да избере от Минданао, и обратно. По този начин в новите племена ще има по равен брой и от двете племена

# 613
ако е така, наистина ще  стане интересно, Минданао в тази си конфигурация са ужасна пародия, и как ме е яд за Таяците не е истина, защото и Златина и Иван и Маги са достойни за финал, докато тая паплач направо ме отказа да гледам Сървайвър  Stop

# 614
Май нещо сте се объркали . След всяка игра за имунитет има и дена за загубилото племе за личен имунитет и един може да се спаси. Това няма нищо общо с личния имунитет , които се дава след като се обединят племената. Тогава наистина всеки се бори за себе си , а сега все още е за да остане в племето.

Общи условия

Активация на акаунт