Работа на кораб, круиз

• 348 757
  • 842
  •   1
Отговори
# 90
На круизи винаги търсат нов персонал, защото работата не е за всеки по принцип.
На някои хора не им понася лесно изолираността от реалният свят и затова има доста текучество.
А и по закон нямаш право на много дълги договори. /това е специално за ентъртеймънт, за другите не съм сигурна как стоят нещата/

Пробвай, Е.L. ти е казала за усмивката - много, ама много е важна Simple Smile

# 91
Някой ще ходи ли на интервю на Royal Caribbean v Southampton(UK) на 05.06.2010 ако да,моля пишете тук или на
irenatrendafilova@abv.bg
Аз ще ходя и ако има о6те някой от BG ще е много добре. Hug

# 92
Благодаря на двете дами за дадените отговори.  Simple Smile
От вас, които сте преминали вече през този процес, бихте ли препоръчали български посреднически агенции, или евентуални чужди такива. Свързах се с една/две, но като цяло не ми се видяха много стабилни. Благодаря.

# 93
Ами аз пътувах от 97 до 2007 и агенциите междувременно доста се смениха. Със сигурност Лъки - Русе и Златна котва Варна все още действат.

# 94
Аз хем да ви побутна, хем ако има активни тук- да си задам въпросите Simple Smile Интересуват ме по- обикновени неща, тъй като вече разбрах как стават нещата с кандидатстването и други Simple Smile Интересува ме как е самият живот там- как са кабинките- по двама в стая ли сте, по колко? Навсякъде ли няма интернет и телефонна връзка? А има ли други по- специфични неща за живота там? Ще се радвам ако някой пише Simple Smile

# 95
И аз тук. Искам да сбъдна детска мечта. Към коя агенция да се обърна и грубо колко пари струва да те уредят да заминеш на круиз?

# 96
Може ли някой да ми каже приблизителна заплата за камериерка на круизен кораб по Дунав?

# 97
Даниела, разбирам те напълно. Бих могла да ти напиша това-онова,но ако искаш пробвай с гугъл- на мен много ми помогна, и за начините, и за сумата, която ще ти струва, а и по форумите доста работи обсъждат. Все пак, ако искаш, може да обсъждаме тук, на мен също ми е интересно  Simple Smile

# 98
Стана ми интересно...

# 99
  • Пловдив
Аз личен опит по темата нямам,но фризьорката ми,която ми е много близка скоро беше на круизен кораб и се завърна.Заминала е с фирмата Invermoreshipping,коствало и е около 6хил.лв.Обещали са заплата от около 4хил.долара с бакшишите.Върна се точно на първия месец,изкарала заплата от 920 австралийски долара,които са по-евтини от американските.Били 3 фризьорки едновременно на смяна,никой не го интересува,че няма работа и за 2.Имали по 1 почивен ден,но не им го давали целия наведнъж,а сега 3 часа,утре 3 часа и така.Това е,което знам,дано съм полезна на някой.

# 100
Здравейте. А да знаете нещо за поддръжката на компютърната мрежа и интернета? Понеже срещам такива позиции

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 19:47 от sharlott

# 101
Аз имам роднина, който работи нещо подобно. Ако наистина разбираш и си постоянен ще вземаш доста добри пари, пък било то и без висше образование по специалността.

# 102
Здравейте,
днес видях в заплата.бг много обяви, пуснати директноо от Роял Карибиън. Имаше и в в бест.джобс. Търсят основно чистачи, продавачи в безмитен магазин, координатор брегови екскурзии, пожарникар, бармани, сервитьор.
Ще се проведе интервю в края на октомври в София, пловдив и Варна.
Имам няколко питанки:
 - струва ли си компанията (чувала съм хубави отзиви по принцип)?
 - в обявите имаше изискване само за възраст, но не и за стаж; това означава ли, че аз като говореща 3 езика (анг.л, руски и талиански), но нямаща стаж точно по позициите, които търсят, бих могла да се класирам?
 - мъжа ми е пожарникар в последните години на кораби, но пък не знае езици - той какви шансове има?
 - някой запознат скомпанията може ли да ми каже имат ли контракти от по няколко месеца: 2-3-4 или са по-дълги?

Благодаря   bouquet

# 103
Ади дееее....

# 104
Здравейте,
днес видях в заплата.бг много обяви, пуснати директноо от Роял Карибиън. Имаше и в в бест.джобс. Търсят основно чистачи, продавачи в безмитен магазин, координатор брегови екскурзии, пожарникар, бармани, сервитьор.
Ще се проведе интервю в края на октомври в София, пловдив и Варна.
Имам няколко питанки:
 - струва ли си компанията (чувала съм хубави отзиви по принцип)?
 - в обявите имаше изискване само за възраст, но не и за стаж; това означава ли, че аз като говореща 3 езика (анг.л, руски и талиански), но нямаща стаж точно по позициите, които търсят, бих могла да се класирам?
 - мъжа ми е пожарникар в последните години на кораби, но пък не знае езици - той какви шансове има?
 - някой запознат скомпанията може ли да ми каже имат ли контракти от по няколко месеца: 2-3-4 или са по-дълги?

Благодаря   bouquet

Поразрових се малко из google и ето официалния сайт,  където са обявени местата. Има и изискванията
http://www.royalcareersatsea.com/search_jobs.php

Едит:
А да знаеш кога най-късно ще звънят на одобрените? Посочения от фирмата телефон е изключен постоянно и не мога да питам

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 10:14 от sharlott

Общи условия

Активация на акаунт