Работа на кораб, круиз

• 348 630
  • 842
  •   1
Отговори
# 600
  • Fort Worth, TX
Ne poluidioti,kragli idioti sa 90 procenta ot gostite ni.za carnival govorq.
Подкрепям на 200%, че са малоумни идиоти .Даже това е много меко казано.Само който е нямал допирна точка с тях може да твърди обратното.
Популе , моля те замълчи.Изобщо си нямаш на идея за какво става дума.Всеки си върши работата там за това е отишъл.Целия персонал е добре смазана машина иначе няма начин да се работи.Как иначе мислиш се товарят 3500 човека , а?Тук не става дума кой какво обича и дали обича, а затова , че америкнаците са рядка порода.Дай сега като са платили и да те направят на маймуна.Виждала ли си хора да ядат и повръщат и после пак да ядат щото е фрее ?Виждала ли си как се отправят обвинения , че си му откраднал диаманти на голяма стойност, за да се измуфти Карнивал за пари?Виждала ли си как американка отправя обвинение на момче , че я е изнасилил отново да измуфти компанията за пари.А виждала ли си как се правят  комплейни за най-дребни неща , за да се получи 1 бутилка шампанско и ягодки със шоколад.Не, не си.Замълчи тогава и си круизирай на воля.

# 601
Популето е яко трол, не й обръщайте внимание. Инак мен най-ме смущаваха гадовете как раздават хапчета за сий сикнес на цялата рода като бонбонки тик-так. Децата ги ядяха с шепите. Една гад си поръча 8 омара. Яде докато не повърна, обърса се и продължи да яде. Задължително, тоновете гнусна храна се поръчваха с диетична кола разбира се. Да не вземе да напълнее тоя дзвер. Въпросите от типа "тоя асансьор ходи ли до носа на кораба," "от къде взима ток кораба," и "ама наистина ли трябва да ходя пеша из целия този огрооомен кораб" бяха всекидневие.  Laughing

# 602
Az nai obicham poslednata ve4er kogato asansiorite se polzvat za bagaj okolo 2 4asa sa out of service.ha ha ima edna isteriq...te ne znaqt 4e ima stalbi.
Za 1  etaj se 4aka 15 min.posle se varvi do sledva6tiq asansior.i nakraq se kre6ti koi asansior zsboti.
Ina4e ne bili idioti.du6i4ki mamini.

# 603
Пахаха ама верно имаше такава история, вярно, че преди дебаркация ползваха гиест елеваторите за багаж от хаускийпинга. Тия говедя бяха готови да висят с часове, само и да не качат някое стъпало и да изхабят някоя калория. Ядяха буквално денонощно да не са назад, обожаваха да задават тъпи въпроси и беше страшен кеф да ги лъжа на поразията. Точно лесно управляемо стадо.

# 604
  • София
Ne poluidioti,kragli idioti sa 90 procenta ot gostite ni.za carnival govorq.
Подкрепям на 200%, че са малоумни идиоти .Даже това е много меко казано.Само който е нямал допирна точка с тях може да твърди обратното.
Популе , моля те замълчи.Изобщо си нямаш на идея за какво става дума.Всеки си върши работата там за това е отишъл.Целия персонал е добре смазана машина иначе няма начин да се работи.Как иначе мислиш се товарят 3500 човека , а?Тук не става дума кой какво обича и дали обича, а затова , че америкнаците са рядка порода.Дай сега като са платили и да те направят на маймуна.Виждала ли си хора да ядат и повръщат и после пак да ядат щото е фрее ?Виждала ли си как се отправят обвинения , че си му откраднал диаманти на голяма стойност, за да се измуфти Карнивал за пари?Виждала ли си как американка отправя обвинение на момче , че я е изнасилил отново да измуфти компанията за пари.А виждала ли си как се правят  комплейни за най-дребни неща , за да се получи 1 бутилка шампанско и ягодки със шоколад.Не, не си.Замълчи тогава и си круизирай на воля.

Да вметна едно въпросче - като ти е толкова гадно и те мързи да си вършиш работата, защо работиш там? Иди стани директор на банка.

Това цялото ти излияние много ми прилича на едни хора, дето отишли в бяла държава, а й горят знамената, щото нещо не им отърва живота там. Ами да се върнат обратно ве!

Като не ви харесват американските пасажери, върнете се в България да обслужвате българските! Аз пък много обичам да се генерализира и то от хора, които не са нещо повече от обслужващ персонал. Айде моля, нЕма нужда. Щом си избрала да работиш това, трябва да го работиш и да не се оплакваш по форуми, щото аман от хора с високо самочувствие в нашата държава. Всеки се мисли за голяма работа! И като всеки е голяма работа, що държавата ни е на това дередже? Или пак някой друг ни е виновен, че ни повръща на масата или пък се вози в асансьора ни? hahaha

# 605
Популе, ако не ме мързеше толкова бих ти обяснил надълго и нашироко, както вече половината форум, колко смотан трол си, нооо точно сега мисля просто да те помоля да си завреш мнението там където слънце не те огрява, да си намажеш задника с мед и да се пуснеш по парапета

# 606
  • София
Популе, ако не ме мързеше толкова бих ти обяснил надълго и нашироко, както вече половината форум, колко смотан трол си, нооо точно сега мисля просто да те помоля да си завреш мнението там където слънце не те огрява, да си намажеш задника с мед и да се пуснеш по парапета

Да ти се връща (нали не смяташ, че само аз имам място, където слънце не огрява? твоето едва ли е по-светло Wink). Междувременно смятам, че мнението ми е абсолютно меродавно. Аман от оплакващи се хора, които само искат да получават пари, ама ако може нищо да не вършат. Пълно е с такива във всички професии. Мрънкалници.

Ако искате да работите в туризма, независимо дали в България или в чужбина, забравете мрънкането. Вместо това си сложете усмихнатите физиономии и положителен атитюд, за да успеете.

# 607

Да ти се връща (нали не смяташ, че само аз имам място, където слънце не огрява? твоето едва ли е по-светло Wink). Междувременно смятам, че мнението ми е абсолютно меродавно. Аман от оплакващи се хора, които само искат да получават пари, ама ако може нищо да не вършат. Пълно е с такива във всички професии. Мрънкалници.

Ако искате да работите в туризма, независимо дали в България или в чужбина, забравете мрънкането. Вместо това си сложете усмихнатите физиономии и положителен атитюд, за да успеете.

Искаш ли и ти да си лепнеш една усмивка, да си увиеш положителния атитюд около кръста па да ми врътнеш една, току виж си успяла и ти в живота?  Хай файв

# 608
  • Fort Worth, TX
Цитат
Да вметна едно въпросче - като ти е толкова гадно и те мързи да си вършиш работата, защо работиш там
Работех.Не ме е мързяло изобщо.Там не е за мързеливи хора.Ти явно не можеш да направиш разлика м/у мързел и някои други неща, които се коментират.

# 609
  • София
Цитат
Да вметна едно въпросче - като ти е толкова гадно и те мързи да си вършиш работата, защо работиш там
Работех.Не ме е мързяло изобщо.Там не е за мързеливи хора.Ти явно не можеш да направиш разлика м/у мързел и някои други неща, които се коментират.

Не ми отговори изцяло на въпроса - като ти е толкова гадно от разни повръщащи идиоти американци, защо работиш там?

Искаш ли и ти да си лепнеш една усмивка, да си увиеш положителния атитюд около кръста па да ми врътнеш една, току виж си успяла и ти в живота?  Хай файв

А кво ще кажеш ти да си лепнеш една усмивка, да сЕ увиеш с положителен атитюд около кръста, па да ми врътнеш една, току виж си спрял да мрънкаш? Лоу файв

# 610
Айде пак скандал за глупости . Много се работи по корабите , който твърди обратното , значи не е от лично мнение . От преумора и никакъв личен живот , ко ще и Брат Пит да ти дойде и пак ще ти е неприятен /това в кръга на нещата разбира се/ . И аз съм се дразнила на идиоти и не всички са такива разбира се, дразня им се и в България , нито смятам че съм длъжна да им се лензя и хиля като не ми идва отвътре , парите не са чак толкова много  Wink

# 611
  • Fort Worth, TX
Цитат

Не ми отговори изцяло на въпроса - като ти е толкова гадно от разни повръщащи идиоти американци, защо работиш там?

Искаш ли и ти да си лепнеш една усмивка, да си увиеш положителния атитюд около кръста па да ми врътнеш една, току виж си успяла и ти в живота?  Хай файв

А кво ще кажеш ти да си лепнеш една усмивка, да сЕ увиеш с положителен атитюд около кръста, па да ми врътнеш една, току виж си спрял да мрънкаш? Лоу файв
не четеш/Темата е за работещи на круиз, а не за пасажери.Така че аре бб.

# 612
  • София
И аз съм се дразнила на идиоти и не всички са такива разбира се, дразня им се и в България , нито смятам че съм длъжна да им се лензя и хиля като не ми идва отвътре , парите не са чак толкова много  Wink

Ами като не си длъжна да се "лензиш и хилиш", защо смяташ, че някой е длъжен да ти остави бакшиш? Особено ми е неприятно да очакват да оставям бакшиш при положение, че обслужващите ме са некви киселици, дето им е изписано на челото, че никак даже не им е приятно да ме обслужват и предпочитат да са някъде другаде. Аз обаче какво съм им виновна, та да им гледам киселите физиономии?

# 613
И аз съм се дразнила на идиоти и не всички са такива разбира се, дразня им се и в България , нито смятам че съм длъжна да им се лензя и хиля като не ми идва отвътре , парите не са чак толкова много  Wink

Ами като не си длъжна да се "лензиш и хилиш", защо смяташ, че някой е длъжен да ти остави бакшиш? Особено ми е неприятно да очакват да оставям бакшиш при положение, че обслужващите ме са некви киселици, дето им е изписано на челото, че никак даже не им е приятно да ме обслужват и предпочитат да са някъде другаде. Аз обаче какво съм им виновна, та да им гледам киселите физиономии?

Ти като клиентка май говориш и ни вземаш за балъците тука. Ми да не ми оставя бакшиш , ти ако си работила , и си мислиш ,че като се лензиш ,че бакшиш оставят си в грешка . Я се дръж малко като хората. Който е мил се държа мило , който е тъпанар , просто професионално . С идиотите аз трябва да съм идиот ако съм мила . Я си прибери змийския език и си го показвай на домашните не във форума  Laughing Wink

Разбирай го , на злоби като тебе няма кой да ти се лензи за 5 лв.  Laughing

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 08:35 от adelinda

# 614
  • София
Разбирай го , на злоби като тебе няма кой да ти се лензи за 5 лв.  Laughing

Аз съм човек, който си отстоява правата. И 5-те лв. никак даже не са 5 лв., а са процент от цената на круиза, който съм ДЛЪЖНА да оставя!? Явно този дребен факт не ти е известен, защото работиш там, а не ваканцуваш. Но на мен, като на човек, който ползва тези услуги, не ми е приятно да ме наричат повръщащ идиот, визирам по-горните изказвания. Та съм му намерила цаката - с намръщените обслужващи ме зная как да се справям. Wink Тези обаче, които си обичат работата, оценявам подобаващо.

Общи условия

Активация на акаунт