подсъзнанието може всичко 17

• 229 870
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
или пръски вряла вода попаднат върху дланите или краката ми

А това суеверие не съм го чувала! Какво се твърди, че се случва,ако пръски вряла вода попаднат върху дланите или краката ми?

# 166
Не мога да не споделя с вас-само вие ще разберете Wink Hug
Гледате ли Евгени Минчев при Диана Любенова?
Няма такъв смях,няма такава гавра!
Дияна Любенова си мислеше,че задава въпроси, а Евгени беше въплъщението на оптимизма и я смачка!
Тя си мислеше,че го боде,а той й показваше какво е благодарност!
Досега не ми се е случвало - видях въплъщение на човек ,повярвал,че подсъзнанието може всичко!
И то- Евгени Минчев!Съвсем по друг начин го виждам , а водещата ме отврати тотално  Naughty

# 167
  • София
не гледам телевизия, освен ако не съм на гости и домакините са толкова нелюбезни, та да не попитат имам ли нещо против.

# 168
не гледам телевизия, освен ако не съм на гости и домакините са толкова нелюбезни, та да не попитат имам ли нещо против.

щом се чувстваш добре в твоята крайност,би трябвало да разбираш и другите- техният избор е също толкова правилен,както и твоят Peace

# 169

привет   bouquet

извинявам се, че се връщам на нещо, което обсъждахте преди няколко страници.........

случвало ли ви се е да си пожелаете нещо, с детайлите и подробностите,
и то  да се случи на човек около вас........

ама точно, точно същото, като другият човек дори не го иска толкова

# 170
 Laughing За момент реших, че съм попаднала в Клюкарника  Joy
Моето мнение за Евгени Минчев е, че той е един изключително злобен човек и изключително злостен в думите си към другите хора, стремейки се да бъде "скандален". Рядко съм толкова крайна и категорична в мнението си за някого, но да обижда хората за техни физически недостатъци и несъвършенства /както неведнъж го е правил/ е много отвратително.
Чудно ми е, как е възможно да е станал толкова позитивен???

А иначе ТВ и аз рядко гледам Grinning

# 171
Herzen , привет, мила   bouquet

В "Поръчки към Вселената" - споменавали сме я  тази малка книжка - авторката беше описала такъв случай с нея  Laughing Тя си беше "поръчала" конкретна работа и конкретен шеф, а нейна приятелка беше получила "поръчката".  Wink
В крайна сметка, се оказа, че поръчката все пак стигна до нея. Просто Вселената била избрала малко по-обиколен път  Grinning

# 172
 Hug здравейте, скъпи

С риск да подразня някого искам да споделя впечетлението си, че от 4-5 теми насам "подсъзнанието.." се е превърнала в "лунна тема" Peace Simple SmileСтрува ми се, че на всяко пълно/ новолуние прекалено се преекспонира темата за часа, му, начина на писане на желания и тн. Мижка е сложила достатъчно пълна и подробна информация на първа страница, така че моля всеки, който се интересува просто да погледне.освен това вече над 100 пъти е обсъждано как се пишат списъците със желания, това Миж също го е сложила в началото.
Моля да пишем по същество, нека да споделяме мнения, опит, впечетления, не е нужно да се улавяме за списъците с желания единствено, животът е толкова рзнообразен, а посъзнанието необятна тема.
 Hug

# 173
съжалявам,ако си мислите ,че нещата от живота са извън темата   Peace
за мен всичко е такова ,каквото е - Евгени и аз го смятах за злобен!Не случайно казах ...
*И то- Евгени Минчев! *
Но ,според вас няма ли начин човек да е различен от това,което показва пред публиката?
Или да се промени в някой момент?
Всички ли сме 100% прозрачни?
И какво значи - тв не гледам?
А вестници четете ли?
В нета новини няма ли?
И как точно участвате пълноценно в обществения живот, затворени само в своя си свят?
Защото ние сме социални същества и всеки миг сме свързани по някакъв начин с друго човешко същество до себе си.
Не се ли чувствате изолирани,щом не допускате информация до себе си,само защото я смятате за зловредна?
И защо толкова ви е непоносима телевизията и масовите средства за информация?Само заради пошлостта ли?Ами,пошлост има навсякъде?Как я избягвате?

И ,за да не си помислите ,че се впускам в спорове-което не е целта ми-напротив- искам градивен диалог !  Peace ...
Ще ви кажа,че аз вече минах през подобен период на себеотделяне от масовката,но реших ,че имам сили да се справя с  опитите да ме залива негативизъм ,и някакси, не винаги,де!, успявам да отсея само чистата информация ,а черните статистики са си там,без да ме достигат...

# 174
  • Tам през Атлантическия океан
Хайде да не ставеме като в някои теми където някои "по-нови" не смеят да попитат или ако го направят и все ги връщат назад  Rolling Eyes или ги порицават че не са чели.
Има достатъчно място за всички  Hug

# 175
# 176
Само да ви споделя нещо хубаво, което ми се случи - получих подарък - изненада с послание "Помни хубавите моменти".
Получих магическа чаша, която като е празна е черна на цвят, а когато е пълна с топла течност се появяват снимки, и посланието Simple Smile - получих я без да я очаквам, без да очакват нещо в замяна, без да има причина и повод, и именно това ме разтърси. Колко рядко правим изненадващи мили жестове само, за да видим нечия усмивка и да зарадваме някого. И тогава си обещах - ще правя и аз така, когато мога, но ще го правя. Хубаво нещо е да видиш нечия усмивка и да знаеш, че тя е искрена и неподправена и че ти си я предизвикал.

Света е хубав, и ние го правим такъв!

# 177
Mamagemelar, задаваш интересни въпроси  Grinning
Конкретното предаване не съм гледала, тъй като по това време съм на работа и допринасям за увеличаването на брутния национален продукт, така че не мога да го коментирам  Hug

По другите поставени от теб въпроси:

Но ,според вас няма ли начин човек да е различен от това,което показва пред публиката? - Да, има. Всеки показва някакво лице пред публиката.
Или да се промени в някой момент? - Може, разбира се, но само и единствено ако е вътрешно мотивиран.
Всички ли сме 100% прозрачни? - Не, разбира се.
И какво значи - тв не гледам? - Гледам рядко и само това, което ми е интересно и/или приятно. Имам различни периоди, наскоро следях сериала "1001 нощи" например  Simple Smile
А вестници четете ли? - Чета само сп. "Ева"  Embarassed
В нета новини няма ли? - Има, чета само заглавията  Grinning
И как точно участвате пълноценно в обществения живот, затворени само в своя си свят? - Какво означава да се "участва пълноценно в обществения живот"?  Thinking Имам своя обществена позиция, гласувам и си плащам данъците. Считам това за напълно достатъчно.
Защото ние сме социални същества и всеки миг сме свързани по някакъв начин с друго човешко същество до себе си. - Не е въпрос.
Не се ли чувствате изолирани,щом не допускате информация до себе си,само защото я смятате за зловредна? - Ами не, не се чувствам изолирана. А трябва ли?  newsm78
И защо толкова ви е непоносима телевизията и масовите средства за информация?Само заради пошлостта ли?Ами,пошлост има навсякъде?Как я избягвате? - Не е възможно да я избегна, отминавам я най-често без коментар.

Надявам се да съм задоволила интереса ти  Hug
Дано и други да се включат  Grinning

# 178
съжалявам,ако си мислите ,че нещата от живота са извън темата   Peace
за мен всичко е такова ,каквото е - Евгени и аз го смятах за злобен!Не случайно казах ...
*И то- Евгени Минчев! *
и аз да се включа в анкетата  Grinning
Но ,според вас няма ли начин човек да е различен от това,което показва пред публиката?- има, смятам, че всеки е различен пред публика Mr. Green
Или да се промени в някой момент?- всеки може да се промени по всяко време, стига да иска
Всички ли сме 100% прозрачни?- Не, но някои прозират от километри...Simple Smile
И какво значи - тв не гледам? -Ооооооо, без тв и нет не мога  Grinning
А вестници четете ли?- само жълти  Laughing
В нета новини няма ли?- Новини не изпускам , гледам централните емисии на Нова и канал 1 Peace
И как точно участвате пълноценно в обществения живот, затворени само в своя си свят?- като ходих да пазаря като прошляк при кмета на община Студентска да построи детска площадка, като чета, научавам и изучавам нови неща, които може да са полезни на хората около мен и на мен, разбира се, от време на време ходя на лекции Mr. Green, гласувам Simple Smile

# 179
  • София
Ох, съжалявам, че не пообясних и предизвиках толкова коментари с малко негативен привкус. Извинявайте, телевизията ми е "слабото място"  Simple Smile Ами накратко по въпросите - чета Дневник и Капитал, и то нещата, които са ми интересни или ме засягат професионално, обичам женски списания, Ева, както и Нея, издание на Дневник, с голямо удоволствие. Не страдам, че не знам броя на  корумпираните, жертвите и подробни разкази за гибелта им, но гледам с мноого голямо удоволствие " Пиано бар Нощни птици".. Гледам понякога Панорама, но то е, защото се кефя на уменията на водещия... Така...не се смятам за аполитична, нито за асоциална, гласувам редовно, живея в квартал на София, който всъщност е едно голямо село, много по-приятно ми е да си общувам със съседите за всякакви въпроси от техния и моя бит, от растенията, които отглеждаме, до политически въпроси, но телевизията, особено  във вида на бг телевизия ме ужасява...
Всъщност смятам, че в някаква степен намерих вътрешен баланс, именно откакто почти спрях да гледам телевизия.
Не съм искала никого да засегна, всеки има своя избор...

Общи условия

Активация на акаунт