подсъзнанието може всичко 17

• 229 878
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Не съм прочела какво обсъждате но да споделя, че Джон Кехоу ще идва в България. Получих покана за семинара по мейла. Покана силна дума  Wink /170 лева ще ми струва/ ако се интересувате ще копна текста тук. Peace

# 181
humanis, аз се интересувам.   bouquet

# 182
  • на брега на морето
Ани, това, за което питаш, не е суеверие. Искам да кажа, че от такива неща, от които на други не им върви, при мен работят положително. Пръските вряла вода са мой "патент", забелязала съм, че след това винаги ми се получава нещо много готино.

Дессс, моите комплименти. Много ми харесваш. Може и да не смаляваш шрифта, изкьоравих се. Peace

# 183
Desss, и аз много те харесвам Hug и май само в този случай мненията ни малко се разминават;-)
Хайде да не ставеме като в някои теми където някои "по-нови" не смеят да попитат или ако го направят и все ги връщат назад  Rolling Eyes или ги порицават че не са чели.
Има достатъчно място за всички  Hug

Разбира се, че има място за всички, още по-малко пък да се делим на "стари" и "нови". Затова е толкова уютно при нас - всеки може да пита за всичко и да сподели всичко, но когато се зададе въпрос, който нищим поне веднъж във всяка тема, е добре според мен, питащия поне да прочете първоначалното изчерпателно инфо, което е систематизирано на първа страница, после ако нещо конкретно не му е ясно или има колебания - да пита. На никого не сме поставяли условие да прочете всички теми до тук, за да участва в текущата с въпроси или отговори... поне аз не си спомням. Но нека е взаимно, и труда на отдавна пишещите в темата заслужава уважение  Hug Heart Eyes  bouquet

# 184
Дессс, моите комплименти. Много ми харесваш. Може и да не смаляваш шрифта, изкьоравих се. Peace
Присъединявам се, в случая за поста с дребен шрифт. Peace

humanis и аз бих искала да знам! Не ми се вижда много скъп. Къде и кога ще бъде?

Мисля, че е ПО-ДОБРЕ да отговаряме на въпросите  на новите ,  които не са успели да се ориентират в темата, а бързат да направят кой карта на желанията, кой почистване или други неща преди новолунието, ОТКОЛКОТО да отговаряме на въпроси кой колко е прозрачен. Но това е само мое мнение - искам да кажа да не забравяме,че  това е форум и е нормално да има неща в темата, които не са ни чак дотам интересни.Преди време-/почти година/ се изпадна в подобна дискусия, че темата не върви напред и "по-напредналите" се отделиха в друга тема, защото тук се губело ценно време. След този случай докато съживи темата Десс положи много усилия, за което лично й благодаря още веднъж.  bouquet Дано сега не изпаднем пак в същата ситуация.  bouquetИскам да кажа- новата тема, която тогава се създаде е хубава  и има нужда от нея, но начинът по който беше създадена не ми допадна.Извинете ме, че се врщам към това- Дано не се получи нещо такова сега!За статистиката- не чета вестници от години.Поне 10. списания - рядко. Телевизия не гледам с изключение на комиците с едното око, новините докато приготвям вечерята, ако се сетя да пусна телевизора и по един филм на месец най-много. Но не ми липсват тези неща, а ако ми липсваха щях да ги гледам и чета независимо, че повечето тук не го правят. Grinning

# 185
Присъединявам се към мнението на mimina и вече започвам да разбирам защо хората в другите теми реагират по такъв начин и се дразнят от задавани по милион пъти въпроси.
Считам, че преди всичко би трябвало да уважаваме времето и труда си и "новите" / условно наречени, макар че и аз не харесвам това деление/ е нормално първо да попрочетат това-онова и да навлязат в темата, а не да питат неща обяснени точно два поста преди тяхното мнение и разисквани надълго и нашироко N-пъти, защото имаше и такива случаи! В такъв случай се губи изцяло смисълът да се систематизира информация, нито да се гради нещо... Просто защото винаги ще се започва от кота нула. Така мисля аз. Докато всички искаме да вървим напред.
Наистина Вела и Деси поддържаха темата през един дълъг период, когато имаше някакъв застой и аз също им благодаря   bouquet

А въпросникът ми допадна - поне беше нещо ново и свежо   Grinning

# 186
За семинара копнах част от писмото, че е много дълго и да не спамя темата Peace
Семинарът ще се проведе на 24 и 25 Април 2010 година, зала Максима, УАСГ - УНИВЕРСИТЕТ ЗА АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ, с адрес: гр. София, бул. Хр. Смирненски 1 (до площад Журналист)
Семинарът e с продължителност два дни, в часовете 9.00 ч. - 18.00 ч., с 2-4 кафе паузи и един час почивка за обяд. Техниката и превода са осигурени от фирма Конгрестехник България ООД (симултанен превод с лични IR слушалки - само срещу лична карта). Раздаването на приемници и слушалки е до 8.45 ч.

Цена на поканата: 170 лв. (Това е най-ниската цена, която е имало за семинар на Джон Кехоу. Нормалната цена за всички негови семинари до сега е била 400$)

Налични са отстъпки за пенсионери и учащи, както и възможност за разсрочено плащане.
Не пропускайте уникалната възможност да участвате в едно неповторимо събитие!

За телевизията и аз не гледам, а за вестниците пиша  Simple Smile

За Евгени Минчев да си кажа мнението. Има една жена с девет деца на която много момичета от форума помагахме. Той обаче извика Господари на ефира, да покаже че ще и плати тока ooooh! На една съфорумка съпругът даде огромни кашони с храна но не извика телевизията Mr. Green...... ей затова не гледам телевизия, повечето от предванията са нещо такова за съжаление

Всеки има право да гледа и да не гледа, идва един момент в които натрупваш знания и информация и нямаш нужда от тази дето ще ти предложат по ТВ Peace

# 187
humanis, само координати за връзка със организаторите на семинара не си дала! Grinning :

# 188
darena  ,  при опита си да съкратя писмото съм пропуснала най-важното.   Simple Smile       тел.      0899 179 577, 0897 818 712

# 189
# 190
  • la Città Eterna
Здравейте, мили момичета! Simple Smile Страхотни сте и ви благодаря че зареждате положително и всички, които само ви четат    bouquet
А сега мога ли да помоля някой да обобщи ритуалите за новолунието. Аз съм се подготвила, ама ще е изключително полезно да видя дали не пропускам нещо.
 - енергийното изчистване на дома - кога да поръся със сол и захар и кога да ги събера, моля ви, кажете часове примерни, при положение че новолуние е в 8.30 в неделя
- 25-те желания - кога се пишат, къде се слага листа, докога стои, какво се прави с него.

Ако е коментирано това в предни теми, се извинявам за въпроса!   Embarassed

Момичета, без да се сърдите. И аз съм нова в тази тема, че и във форума пиша отскоро, въпреки че си правих регистрация преди време. Не знам дали на накой от вас се е случвало, но на мен последните години паметта много ми изневерява. Ако не си записвам, не се сещам дори за важните ангажименти. А за прочетени книги, колкото и да ме развълнуват, за броени дни всичко се изпарява от съзнанието ми. Например, лятото прочетох две книги с полезни съвети, с чиято помощ преодолях един депресивен период. Сложих си бележка на таблото - да си извадя цитати от тях и да ги забода на видно място, с цел - да не изпадам пак в такива състояния. Ами - минаха доста месеци, но все не стигам до тази работа, а ценните съвети вече съм ги забравила. Ако го бях направила, сега доста по-рядко щях да се депресирам, но уви. Наскоро разлистих книжките и преписах малко за една приятелка, която се беше вкиснала. После й препратих линк към книжките - да си ги свали и да си ги чете. Но ако бях направила за себе си файл с цитати, щеше да е по-приятелски да й метна файлчето, нали....

Та в този смисъл, ако някой си има направен списък - на кой ден от месеца/лунния цикъл какви ритуали извършва, би било полезно за всички, да го поства, когато наближи съответния момент. Попадала съм на такива публикации, но не помня в коя от предишните теми. Пишеше какво правите на определена фаза от лунния цикъл. Мисля си, че както публикувате точната дата и часове за движението на луната, не пречи да добавите към съответния постинг и разработените с общи усилия полезни техники. Така ако някой се интересува, ще се възползва, без да се налага да търси по старите теми. Мисля, че биха му се радвали и "стари кучета", не само новобранците, които неизбежно се появяват във всеки следващ месец. Така отпада и проблема с взаимното дразнене между двете групи.

Извинявам се, ако съм написала нещо неприятно за някого. Намерението ми е само да помогна. Поздрави от мен - поредния верен фен на темичката!

# 191
  • нейде там, където ....
Точно покрай предстоящото Новолуние, доста неща ми минаха като на филм пред очите през последните три дни. Ако не бяхте вие, почти сигурно е, че щях да съм с масивен инсулт или инфаркт. Толкова много и толкова неочаквани неща, в толкова неочаквана и  стряскаща за околните комбинация ... а аз отговарям с искрена усмивка на плахи въпроси "как си?". Защото вече знам как да търся възможностите на всяка ситуация и каквото и да става си повтарям "Кой знае ..."  Hug Научих се да се зареждам с енергия и увереност в трудни моменти, вместо да изпадам в депресии. Научих се и да чувам гласа на интуицията си и да търся нужната ми информация във всеки един момент.
Научих се да мечтая и да следвам мечтите си!
Благодаря  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Това не стана от веднъж. И аз почнах покрай списъка с желания, картата на съкровищата и прочие. После вече дойдоха книги, сайтове и статии. Недоволство от това, което става покрай мен и търсене на начини да го променя. Стъпка по стъпка, в желаната посока.

По-напред бяхте писали как питате Библията ... е, аз по подобен начин "питам" първия пост на темата.

С най-голямо удоволствие бих дошла на този семинар, но е твърде далеч, за да кажа дали ще мога да отида. А когато мога, може и да няма вече места.

# 192
  • Добрич
Момичета, шефката ми ми прати много хубава презентация за приятелството. Първо я припознах с едно клипче, което вече сме гледали, но после разбрах, че е друга. Озвучих я и я качих в тук. Линкът ще е активен една седмица. Който иска може да я свали. Надявам се  музиката да се чува, че понякога не се получава след свалянето.

За протокола - от около година почти не гледам телевизия. Само времето и то ако се сетя. Вестници си купувам всяка седмица и чета това, което ми харесва, но последния месец само ги купувам и не стигам до четенето. Много обичам да попълвам кръстословици, но и до тях не мога да стигна от години. Оползотворявам си времето с други занимания. Имам започнати няколко книги, които ми харесват, но чакат реда си, за да бъдат завършени. Определено новините не ми липсват и дори не зная имената на министрите от новото правителство. Embarassed Въпреки това си мисля, че имам добър социален живот и активна позиция в общуването с близки, познати и колеги.

Желая ви спокойна нощ!

Картинката е от презентацията.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 00:27 от Вела

# 193
Благодаря ви много,на всички отзовали се  Hug
-не беше замислено като анкета,но все пак ,и така да е -даде резултат-поне за мен Peace
Наистина зависи от сферата на действие-ако се изявяваш професионално в политически кръгове-малко трудно ще е да не се интересуваш от политика!
Виж,ако си човек на изкуството-ясно е ,че няма да ти липсва кое знае колко...

замисляла съм  се ,колко сме различни ,дори и тук-такава малка група хора с малко общи интереси...
 но доколко всъщност сме толерантни ,дори към съмишлениците си ?

# 194
Не мога да не споделя с вас-само вие ще разберете Wink Hug
Гледате ли Евгени Минчев при Диана Любенова?
Няма такъв смях,няма такава гавра!
Дияна Любенова си мислеше,че задава въпроси, а Евгени беше въплъщението на оптимизма и я смачка!
Тя си мислеше,че го боде,а той й показваше какво е благодарност!
Досега не ми се е случвало - видях въплъщение на човек ,повярвал,че подсъзнанието може всичко!
И то- Евгени Минчев!Съвсем по друг начин го виждам , а водещата ме отврати тотално  Naughty

Това все едно аз съм го писала:)
Гледах предаването.За пореден път го засякох случайно и за първи път го изгледах до края и с невероятно удоволствие.
Евгени ми се издигна в очите безкрайно много.

Общи условия

Активация на акаунт