подсъзнанието може всичко 17

• 229 796
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мили момичета! Simple Smile Страхотни сте и ви благодаря че зареждате положително и всички, които само ви четат    bouquet
А сега мога ли да помоля някой да обобщи ритуалите за новолунието. Аз съм се подготвила, ама ще е изключително полезно да видя дали не пропускам нещо.
 - енергийното изчистване на дома - кога да поръся със сол и захар и кога да ги събера, моля ви, кажете часове примерни, при положение че новолуние е в 8.30 в неделя
- 25-те желания - кога се пишат, къде се слага листа, докога стои, какво се прави с него.

Ако е коментирано това в предни теми, се извинявам за въпроса!   Embarassed

# 151
serafita , всичко е обощено на първа страница. Виж раздел Практически техники
Едва ли има смисъл непрекъснато да повтаряме едни и същи неща - това не е само към теб, а към всички, които задават N-пъти коментирани въпроси.
Целта ни е да вървим напред, а не да тъпчем на едно място.
   bouquet

# 152
Благодаря, mijjjka. Извинявам се още веднъж!
Първа страница съм я чела, дори са разпечатани повечето неща. Идеята ми беше да споделите вие кога ги правите, като конкретизирате часове.
Но нека не задълбаваме. Simple Smile
Хубав ден!   bouquet

# 153
  • Tам през Атлантическия океан

А сега мога ли да помоля някой да обобщи ритуалите за новолунието. Аз съм се подготвила, ама ще е изключително полезно да видя дали не пропускам нещо.
 - енергийното изчистване на дома - кога да поръся със сол и захар и кога да ги събера, моля ви, кажете часове примерни, при положение че новолуние е в 8.30 в неделя
- 25-те желания - кога се пишат, къде се слага листа, докога стои, какво се прави с него.

Май всеки тук ги прави по различен начин  Wink
Лично аз не спазвам конкретиката  Grinning
Пиша не повече от 10 желания , старая се да са написани   в първите 8 ч на новолунието ако ли не поне на следващия ден от него  Wink Прилежно си сгъвам листа слагам  датата на написването на желанията и го прибирам и аз незнам къде  Laughing (т.е. не се старая да запомня къде го прибирам/скривам)

*взаимствала съм ритуала от книгата на Жан Спилър "Астрология на новата луна"

# 154
# 155
  • Добрич
Здравейте момичета!
Виждам, че обсъждате вещите втора употреба. Тази седмица дадох на мои познати 4 торби с дрехи и една с обувки от дъщеря ми. Първо ги попитах биха ли приели и после ги дадох с най - добри чувства. Съпругът ми ги занесе и каза, че близките ми били доста учудени от количеството. Останаха ми още две торби - една с дрехи и една с обувки, които не са толкова запазени. Тях мисля да сваля днес до контейнера за боклук. Малките дрехи на детето винаги гледам да раздавам. Аз също приемам дрешки от близки. Ако не ми харесат ги предавам нататък по веригата, но ако ми допаднат влизат в употреба. Нагласата ми, е че носят положителна енергия.

От известно време в главата ми е влязла една мисъл: "Всичко, което намеря, в момента в който се докосна до него се зарежда положително. От него струи само положителна енергия".

Относно суеверията - също като eldivine, смятам, че зависят от нашата настройка в момента. Не помня дали съм споделяла, че на мен ми върви, когато се върна. Майка ми знаеше това и мислеше , че нарочно се връщам понякога /все едно съм забравила нещо/. А съпругът ми не е очарован от идеята да се върнем за каквото и да било. Той е привърженик на традиционната версия в този случай.

# 156
Ура! И аз се снабдих най-сетне с "Астрология на новата луна"   Grinning
Имам само два дни, за да вляза в час и сигурно ще имам нужда от помощта на знаещите  Praynig
Новата Луна сега, на 18 октомври навлиза във Везни, нали? Това го мернах докато разлиствах книгата в книжарницата  Blush

# 157
Здравейте,
 mijjjka относно книгата, в момента и аз я чета. Луната влиза във везни. Аз не разбрах, само желанията свързани с везни ли мога да написвам или всякакви, но най - добре се влияят тези подвласни на везни. Продължавам да чета!

# 158
  • София
момичета, моля за вашата енергийна подкрепа за приятел, със силни пристъпи на мигрена след поредица от злополуки. Praynig Hug

# 159
Здравейте,
 mijjjka относно книгата, в момента и аз я чета. Луната влиза във везни. Аз не разбрах, само желанията свързани с везни ли мога да написвам или всякакви, но най - добре се влияят тези подвласни на везни. Продължавам да чета!

zoh, добре си го разбрала. Всеки знак от зодияка активира определена енергия в атвосферата.  желанията, които са в хармония с активираната енерия са особено силни! Peace Жан Спилър прероръчва да се включват поне едно илидве такива желания. Просто разглеждаш кои са жаланията съответстващи на новолунието и избираш с кои от тях ще работиш.  И авторката съветва пак да се ползва интуицията, кои желания чувствате, че са най-силни, а не кое е най-правилно да пожелаеш , тъй като настоящото новолуние носи тяхната енергия. например- имаш желание за пари, а новолунието е във Везни- това не означава, че непременно трябва желанията да са свързани с брак и отношения. След като на теб въпросът за парите ти  е належащ, поставяш си това желания. Hug

# 160
  • в света на неограничените измерения
Луната е във Везни от 16.10.

Новолунието започва от 08.33 часа на 18.10.
 Но от 08.33 до 17.22 часа луната е без курс
През този период не е желателно да се взимат важни решения, намерения и желания.
Тъй, че така се губят първите 8 часа след настъпването на новолунието, ако трябва да се съобразим с написаното от Жан Спилър.

От 17.22 часа на 18.10. Луната вече навлиза в Скорпион.  Вижте какво пише за луна в Скорпион.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 00:49 от vanvel

# 161
  • Tам през Атлантическия океан

Но от 08.33 до 17.22 часа луната е без курс
През този период не е желателно да се взимат важни решения, намерения и желания.

Къде го пише това  newsm78
за решения които предполагат непосредствени действия (т.е. в този промеждутък време  и следващи дни )съм съгласна но за желания ......  Thinking не виждам нищо обезпокоително  Wink
От желание до решение има доста разлика  Sunglasses

За луна без курс пише и това : "Човек като че ли за кратко време някак си се изключва – потъва в мислите си, предава се на мечти и престава да усеща това, което става около него."

....на мен даже ми се вижда благоприятно именно за желанията ни  Hug

Тук повече инфо : http://www.astrohoroscope.info/kurs.htm

Все пак луната през тези 8 ч е най-силна  Rolling Eyes

Лично аз най-вероятно ще седна да си ги напиша когато съм сама със себе си ( без домочадието около мен ) Grinning

п.п. днес мЪжа ми има РД и понеже като види че си зареждам портмонето  Mr. Green обикновенно след това той ми го зарежда  Whistling
Днес му направих най-удачния подарък - ново , скъпо портмоне  Hug с няколко символа за благосъстояние/благополучие  Wink
Някъде бях чела  че най-добре е да ти подарят портмоне  Wink та се възползвах от хубавия случий  Grinning

Хубав есенен ден Hug

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 08:18 от Desss

# 162
Браво, Деси, чудесен подарък си избрала!  Grinning
Наистина е най-добре да ти подарят портфейл, особено благоприятно било ако богат човек ти го подари, тъй като се счита, че неговата енергия ще зареди и подарения портфейл   Hug
Да ти е жив и здрав рожденника!  Grinning

Добре, че се уточниха нещата за тази Луна без курс , която като термин продължава да ми звучи малко зловещо  Laughing
И аз видях, че от началото на сегашното Новолуние, Луната е без курс и се чудех как ли би се отразило евентуално това, но явно никак  Grinning

# 163
  • Бургас

От 17.22 часа на 18.10. Луната вече навлиза в Скорпион.  Вижте какво пише за луна в Скорпион.

Би ли довършила ,моля  Praynig,че аз нямам книгата  Simple Smile

Или някой друг ако има желание да нахвърли на кратко какъв тип желания са благоприятни при новолуние във Везни и Скорпион.

За Луната без курс не мога и аз да кажа нищо повече ,от това ,че не трябва да се започва нищо ново и да се взема важно решение .Според мен не само първите дни ,но и целия период на нарастваща Луна е силен  Peace Desss може би е права , в същност това може да е благоприятен период  за поглед към себе си и оформяне на желанията ,а самия ритуал да се извърши след този период Peace

# 164
  • на брега на морето
Не помня дали съм споделяла, че на мен ми върви, когато се върна.

JoyНа мен също, а освен това, когато черна котка ми пресече пътя /понякога дори подмамвам уличните черни котаци да го правят/ или пръски вряла вода попаднат върху дланите или краката ми, числото 13 никак не ме смущава, напротив.

Общи условия

Активация на акаунт