Да украсим храната с храна 2

• 132 010
  • 527
  •   1
Отговори
# 450
Веси, и слънчогледите, и палмите и Франклин са страхотни. За пореден път ни очароваш!

# 451
отново красота smile3501
Ето и аз имам нещо днеска

# 452

ditka_sl ,  Моля те намали си размерите на снимките (не се вместват в допустимите за тук)! newsm47

Към всички публикували красотите си тук :  Поздравления за прекрасните творения [/b] newsm10  smile3501

# 453
  • Варна
Комплименти на Vesi_nn за показаните красоти.
Vesi_nn  какво е съдържанието на  салатките  "Пъстрата кокошка" и "Катеричката" ?

# 454
  • гр.Златица
Веси, Франклин е повече от великолепен...поздравления!!!

# 455
отново благодарности за думите ви, трогвате ме  Hug
Малката отново е болна и следобедите докато спи се забавлявам с разни нещица, много ме разтоварват, ето поредната салатка от днес: Тигърчо

LeoVita основата на почти всичките ми салати е тип руска, но редена на пластове с млечно-майонезен сос, използвам каквото имам в хладилника /сварени картофи, моркови, кисели краставички, сирене, яйца, колбас, настъргвам на пластове и всеки мажа със сос от майонеза с малко кис.мляко или заквасена сметана/ Heart Eyes

# 456
  • Варна
Vesi_nn благодаря .
Така като ти гледм творенията , голямо е забавлението ти.

Между другото, свери си датата на фотото, че е една година назад.

# 457
Здравейте, момичета!

Радвам се, че са ви харесали кокичетата ми! Благодаря!    Hug

labrex, не съм разбрала, че не си го правила ти, много съм разсеяна и не съм видяла надписите  Embarassed Ама то човечето е толкова хубаво, че се загледах в него!
bliznacite2004, много ми харесва пеперудката!
Medora , много красив пролетен сандвич! Като истински са кокиченцата!
vesi_nn , не знам какво да кажа! Не знам кое първо да похваля! Прекрасни са всичките ти произведения- красиви, оригинални, цветни...! Франклин с тая гъбена раница ми обра точките!!! Поздравления!   bouquet

Аз нямам нищо интересно, но да не е без хич, ще си пусна картофено гъбената запеканка с пчеличките:

Приятен ден на всички!

П.С. labrex, нали знаеш, че е по твоя рецепта и всички вкъщи ти благодарим за рецептата   bouquet  Hug

# 458

П.С. labrex, нали знаеш, че е по твоя рецепта и всички вкъщи ти благодарим за рецептата   bouquet  Hug

Леля Ог, толкова красива си я направила, че ако не беше написала, абсурд да си я позная! Grinning Но ще ти крадна идеята!  bouquet

# 459
благодаря момичета  Heart Eyes Hug,
 Леля Ог пчеличките са много оригинални   bouquet
Днес порция от любимото на дъщеря ми пиле фрикасе добре, че поне него яде, че в чудо съм се видяла  Thinking
и една гъсеничка
 Wink

# 460
vesi_nn   уникални неща правиш от какво  направена гъсеничката

# 461
petq* благодаря, гъсеничката е от руска салата, като топките съм ги оваляла в жълтък, белтък оцветен със сок от червено зеле, кашкавал и морков  Wink
Ето и една мътешка кокошка от вечеря

# 462
vesi_nn,браво! smile3501

Гъсеничката ми напомня на една игра-Tumblebugs

# 463
Естел   hahaha ама тя вярно същата  Hug
ето и една пеперудка

# 464
  • гр.Златица
Веси,идваме със Никси у вас - докато ти украясваш салати ,аз ще правя сандвичи,а малките злояди зверчета ще играяТ до насита.Излишно е да казвам,че си представила творения - гъсеницата е сладурска,пеперудката очарователна,а кокошката е....просто невероятна....ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
...и за да не е спам поста ми  - един сандвич,който често правим,но с различни материали... (хахаха..от каталога ни!)

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:47 от Medora

Общи условия

Активация на акаунт