Да украсим храната с храна 2

• 131 982
  • 527
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз да се включа макра че с вас нямам шанс да се меря де,а и напоследък н еми остава и време да се завъртя в кухнята,но скоро много скоро пак..
От мен една солена картофена торта  http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17073795  и едни яйца.Скромно,но не съм се сещала досега да снимам много,а иначе обичам да се занимавам.
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17532575

# 466
didolinaa,можеш направо тук да слагаш снимките.Копираш адреса и натискаш картинката над това поле.  Wink Stuck Out Tongue

Красиви са и са много добре за начало.Ще напреднеш,щом имаш желание! Party

# 467
didolinaa добре дошла   bouquet
ооооо, Medora заповядайте, чакам Ви с нетърпение, покрай Ники и твоите уникални "шарени филийки" дано и моята Вики хапне нещичко  Hug Heart Eyes Днес за закуска приготвих този сандвич, вдъхновен пак от твоите прекрасни кокиченца, при нас "Минзухари"

Embarassed извинявам се за лошата снимка, но е с телефон, че фотоапарата ни се повреди и сега е на ремонт  #Cussing out

# 468
Търсех нещо в нета и случайно намерих това Малко но от сърце

# 469
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!!
Ето една салатка от мен по този повод:

# 470
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!!
Ето една салатка от мен по този повод:

vesi_nn, вярна на себе си не си изтраяла и поредната красота е налице!  bouquet
Честита Баба Марта на тебе и любимите ти хора, да сте живи и здрави! Hug

# 471
Веси,уникална си.Преди малко си мислех за теб  и за това отворих мамата да видя какво си сътворила за днес!Жива и здрава да си и всички твои близки!

# 472
  • София
А ето ви една красота от нейната книга, която ще излезе скоро

салата "футболно поле"

Детето е на 12 години(направи ги на 23.02), писа книга 1,5 години и от 9 месеца все търсиме
спонсори, ама май ще издадем сами...

# 473
  • София
Мартеничките са страхотни.
Още не успях да разгледам всичко.

# 474
  • София

сандвич калинка - не си спомням от каде я имам тази снимка може и от тука да е

Тази калинка е правена от детето ми и е от друг форум. Също я има в книгата. Малко грозно изглежда салфетката, но нали книгата от детето за деца.

Ще бъде много разочарована Миленка като види тук катеричка, калинки, пингвини, остров, мечето, змия, сандвич-телефон...
Време да я издадем по-бързо.... newsm78

# 475
Веси, свалям ти щапка.Уникална си за пореден път!  bouquet

Luss, нещо не те разбирам.Детето ти ще издаде книга  с рецепти, които е правила като е гледала от интернет newsm78 #Crazy

Е за какво авторство говорим, та и за книга...Не е честно още от малки да учите децата си да плагиатстват, не мислиш ли Luss??????

Веси е човекът за книга и която бих подкрепила и с двете си ръце.

# 476
Здравейте, момичета!
Честита Баба Марта! Да сте здрави и винаги усмихнати!

Веси, за пореден път ще кажа, че си гений! От една седмица мисля как да докарам някоя салатка, за да прилича на мартеница и днес като видях тия страхотни Пижо и Пенда и до там бях  Laughing  Прекрасни неща правиш, просто си невероятна!

За да не спамя ще си сложа едни подобия на розички и едни "лалета" от домат:

Luss, аз също много се учудих на поста ти! И аз си мислех, че моята приятелка е измислила пингвините от маслини, но като поразгледах в интернет видях, че почти всяка от нас ги има в албумите си. А за калинките специално, да не кажеш, че и в руските сайтове са ви откраднали идеята, защото и там ги гледах  Stop

На всички лека нощ!

# 477
Лельо Ог,розите са много красиви!

# 478
Естел, благодаря! Получиха се случайно  Laughing

# 479
Честно казано розите ми харесват много,но лалетата не ми приличат на лалета /а и мразя лаУета/

Общи условия

Активация на акаунт