Да украсим храната с храна 2

• 132 130
  • 527
  •   1
Отговори
# 120
Чудесно се е получило,браво    bouquet

# 121
Shilan & Shiar delicate  люляците са от настърган белтък оцветен от сока на червено цвекло  Wink, поне аз така ги направих, оригиналните от руския сайт не знам дали са същите  Grinning

vesi_nn , и в руския сайт са от същото - настърган белтък, като авторката пише, че го слага в малко лъжичка, уплътнява и обръща върху салатата. Оцветяването също е със сок от цвекло. Ето още една снимка от руски сайт, на която личи оформянето с лъжичка:

# 122
labrex за лъжица не се бях сетила, така с повече цветове е още по - ефектно  Hug  love001 следващия път ще опитам така  smile3508

# 123
Ето нещо и от Китай:

и ето това:
http://pic.nipic.com/2007-12-13/20071213233841302_2.jpg

Hug

# 124
  • В сърцето на живота!
Лелеее,какви красоти Grinning

# 125
Веси, страхотна си!   bouquet
Люляците ме грабнаха. Simple Smile

# 126
Тук има уникални неща   bouquet smile3501 Поздравления за труда ти да ги събираш.
Искам да питам авторката на темата, възможно ли е да слага всички по-интересни линкове на първа страница, да не ги търсим после по темата.    bouquet

# 127
не е възможно, редактиране на поста може само 24 часа след написването му

# 128
  • На брега на реката
не е възможно, редактиране на поста може само 24 часа след написването му

Не е проблем периодично да се изпращат на модератор, който ги добавя  Peace

В много други теми се процедира така.

# 129
ми горките модератори, щом и това требва да правят. обикновенно това го прави някой потребител и като пуска нова тема си слага цялото инфо там и продължава да събира инфото, което ще се сложи на следващата тема

# 130
ОФФ!
Това е първия ми пост тази седмица и макар че в инбокс-а ми има поне 10 писма първо ще го напиша.

Искам да благодаря за подкрепата и за съветите. Всичко мина почти ОК. Домочадието беше на детски кът, а аз успях за около 2 часа и половина да спретна едно рататуи и един крем. Не се плескайте по челото - за сефте ми е. Макар че накрая малко го позагорих и се наложи да сменя тенджерата, а в желанието си да не го пресоля беше малко безсолно - струваше си само заради учудването в очите на жена ми. Все пак живеем 12 години заедно и първия сериозен опит на мъжът - за която та не знаеше - е ястие което никога не сме яли и което забележете става за ядене Wink . Приличаше на лятна манджа но вкуса беше много по-различен. Избрах този вариант защото другия не ми беше по силите - и по-добре.
Сигурно ви е смешно че се хваля с подобно нещо но все пак съм на 42 години и най-сложните манжи до сега са били яйца на очи и спагети.  Mr. Green

Много благодаря на delicate  и на Shilan & Shiar за рецептите и съветите. Не се възползувах от съвета на s_sunny  защото ... щеше да стане много интересно в кухнята с трима пишман готвачи Wink но за по-нататък ще пробвам още повече че на всички им хареса  Grinning

Успешна седмца !  Peace

П.п. Извинете ме още веднъж за ОФФ-а но тук попитах и трябваше тук да споделя резултата Simple Smile

# 131
Ти си СУПЕР НЕМО  Mr. Green  браво, радвам се, че си успял. Ама гледай да не им стане навик на жените да ги глезиш  Crazy

# 132
Find_NEMO,комплименти  Hug
Продължавай да радваш все така половинката си.

# 133
Ти си СУПЕР НЕМО  Mr. Green  браво, радвам се, че си успял. Ама гледай да не им стане навик на жените да ги глезиш  Crazy

А бе така е ... ама ако сготвиш и почистиш и пуснеш една пералня на кое отгоре ще ти каже че е изморена или я боли глава  Mr. Green а ?!  Mr. Green

# 134
Пак от онзи сайт  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт