Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Май съм направила една тъпотия. Вчера направих една поръчка 99 снимки и я платих.  Днес исках да пусна още една поръчка, но не разбрах как да направя друг албум и се получи така , че добавих в същия албум още 99 снимки. Докато се пулех как да разделя и да поръчам само последни 99, компютъра ми се бавил , забивал и общо взето изтрих целия албум, включително със снимки които поръчах вчера. Та сега как ще ми направят снимки? Никакво писмо до сега не съм получила , че са ми пратени.   newsm78
 Малеее, дано разбрахте какво исках да кажа  ooooh!

# 481
  • В реалността
Не мисля, че това е проблем - че си изтрила снимките от папката. Аз имам доста албуми и пускам не всичко което е в албума, така че по тая логика би следвало да не се ръководят от това кето е записано в албумите, а от това което е пратено за поръчка - предполагам се записват в някакви други директории на сървара им избраните за поръчка /тези който са в кошницата един вид/ снимки. То и аз така го обясних, ама дано ме разбереш Mr. Green

# 482
  • София
Alyona,и аз мисля,че като ги сложиш в баскета и си ги поръчала вече,не е проблем.
Мисля,че нямаш повод за притеснение.Jane  също ти е отговорила логично.
Според мен,щом си получила потвърдителен мейл,че поръчката е приета,не би трябвало да имат работа в твоят акаунт/албум...
И все пак,ако се притесняваш,вместо да го мислиш,пиши та Том  Laughing или в чата да ги питаш.  Peace

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 16:45 от Evа

# 483
Alyona, няма да имаш проблем.
Когато им писах за неполучената си поръчка, вече си бях изтрила албума.
Не съм качвала или уточнявала нищо повторно (освен потвърждение за адреса, както писах по-горе). Явно си водят някакъв архив с поръчките ли и аз не знам точно, но няма значение дали са ти запазени албумите или не.

# 484
Благодаря ви момичета, успокоихте ме   bouquet

# 485
По принцип има опция да си видиш хистори-то и оттам даже да видиш отново снимките,коита са били поръчани.
На някой бавила ли се е поръчка повече от 2 седмици,дано някой съсед не си ги е "познал".
А аз днес разбрах,че нямаме пощ.кутия във входа,тъй като навремето на хазиайна не му се е плащало за пощ.кутия и такива цигании,после кои били граждани и кои селяни,личи си му от къде е  hahaha

# 486
Ради, пиши на Том (или който се падне) наистина са много любезни хората.
Сложи и нещо подобно на пощенска кутия или дебни кога ще мине пощаджията и го помоли да ти звъни на звънеца примерно  newsm78 не знам де, мене ми е лесно да давам акъл, ама ако сте в блок кой знае...Та пиши от Контакт ас чрез сайта и веднага отг в раб време хората и реагират.
Аз одеве писах и 1 просто благодарствено, че съм получила изгубените снимки, та и на него ми отг, че благодари за мейла, че се радва на новината и пак да питам, ако имам проблем...как да не иска да поръча пак човек, те зорлем ме карат да изкопавам снимки.  Laughing

# 487
.... Явно си водят някакъв архив с поръчките ли и аз не знам точно, но няма значение дали са ти запазени албумите или не.
Леле,после ще има да ни разнасят,добре,че не са ми голи снимките,пък и не сме кой-знае колко хубави и известни,да ни продават на жълтата преса  Mr. Green

# 488
  • В реалността
Може пък цялата тая зарибявка да е барем някой им прати и голи Laughing
.......и още нещо  moresmile

# 489
Момичета, чета ви с интерес и се ядосвам, че картата ми ще е готова в понеделник... чак тогава ще мога да поръчам - дано не изтърва промоцията.

# 490
Бях направила поръчка на 11,12,14,15 всички дойдоха освен тази от 14.
Но вчера ме изненадаха - дойде и тя,макар със доста голямо закъснение в сравнение с другите.Много съм доволна продължавам да ползвам техните услуги Peace
Благодаря на всички за напътствията и за търпението  HugHeart Eyes Hug

# 491
вчера получих снимките от поръчката ми в петък,направих ги гланцирани с бял кант отстрани,харесват ми много повече от матираните,този път изобщо не червенееха,харесват ми много,сега ще събирам кадри за още една поръчка  Peace

# 492
И аз вчера имам известие, но мъжо изобщо не схванал, че трябва да се ходи до пощата и нищо не взел.  Laughing
И аз моите съм ги пуснала гланцирани ц бял кант.Преди все мат пусках, но видях и глан и реших този път да пробвам с него.
А с бял кант винаги си ги пускам  Peace

# 493
  • Варна
Момичета, на кой мейл им пишете? Първо направих запитване чрез мейла, който е посочен в contact us, но получих отговор, че нищо не са разчели и ми пратиха мойто писмо, което беше на някакви квадратчета... После отговорих на получения мейл, като написах същото писмо и нямам отговор все още... незнам изобщо дали са получили нещо от писаниците ми... ooooh! Липсват ми снимки от 7ми октомври Sad помагайте, оффф незнам дали изобщо нещо се разбра от поста ми Rolling Eyes

# 494
Теди, от контакт ас им писах, ей от тази форма http://photobox-en.custhelp.com/app/ask и те ти отг чрез мейл, тове е мейлът:
PhotoBox Customer Support <info@photobox.co.uk>
 newsm78 Попълни долу във формата категориите, за да е всичко точно. 1. Фотобокс 2. Ордеринг принт енд гифс отдолу нагоре 4тото, нещо пак се смота клавиатурата и не ще да пише на латиница  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт