Не си правете тестове поне до седмица след закъснението

• 2 112
  • 15
  •   1
Отговори
Момичета,

Пиша тук само защото просто от вчера не мога да спра да рева... Уникално ми е гадно - Вчера, 1 ден закъснение на цикъла ми,  си направих тест, тоест няколко теста - видях двете черти - тестовата бледа, разбира се, полудях от радост, споделих с приятелка, която реагира доста.... равнодушно - прибрах се вечерта и ми дойде.  И то с такава сила ми дойде, че отведнъж ми събори и надеждите , че може да е просто "зацапване" и др.!!! Ебаси драмата - просто не е истина!!!
Такова разочарование просто не може да се опише с думи! Чувствам се като парцал, но искам да дам и моя съвет - никакви тестове -поне 1 седмица да закъснее стабилно и чак тогава!!!
Не мога да си обясня защо така ми се случи на мен, но стискам палци никой да не го изживява това!!!!

# 1
За съжаление горчивите изводи ги правим чак когато ни се случва на нас самите.Пожелавам ти скоро отново да видиш двете чертички и всичко да е наред до края Hug

# 2
  • в сърцето на моето Слънце
Не се случва само на теб, миличка. Много голям процент от опложданията завършват по този начин, без да се превръщат в истинска бременност. Това не е проблем, за който трябва да търсиш причините или да страдаш безутешно. Жалко е наистина, но това е действителността. Иначе напълно разбирам надеждата, която си имала и разочарованието което изживяваш.
Пожелавам ти скоро да имаш късмет да видиш двете чертички и да имаш една лека и безпроблемна бременност!  Peace

# 3
На нас ни се случи същото.... 10 дни след овулацията /т.е. 4 дни преди да ми дойде/ си направих тест. Беше в деня на рождения ми ден. Тестът беше ..... с бледа втора чертичка. Следващите няколко дно продължих с тестовете, защото колкото и да бяхме щастливи, не можех да се нарадвам. А и исках да видя по-ярка втората черта. Но 3 дни след като вече нямах М бях убедена, че съм бременна и точно тогава се появи зацапването.. Гинеколкога ме гледа 30 мин. по всевъзможни начини и видеозони и накрая колебливо заключи, че съм имаЛА самотерминирана бременност. На другия ден получих страшен кръвоизлив и сега съм с цикъл...
Това разби сърцето ми!

Аз обаче имам един друг проблем. От 12ц годишна съм с пиелонефрит. Вече е хроничен. Страх ме е дали ще мога да задържа бременността, която много искаме. Дали ще бъде наред всичко..

Има ли мами с подобен проблем? Много искам да зная, че и с хроничен пиелонефрит може да има бебе...

# 4
  • Бургас
Пожелавам ти скоро да видиш двете чертички!на мен също ми се случи нещо подобно.След 10дневно закъснение ми дойде,имах два положителни уринарни теста и положителен кръвен.

# 5
Благодаря ти Иринка Simple Smile
Този месец пак ще опитаме. Времето на цикъла ще го използвам за всички необходими прегледи, зъболекари....
Надявам се скоро да се похвалим с две хубави чертички Simple Smile)
Желая на всички очакващи това щастие момичета да се усмихнат скоро на + теста Simple Smile

# 6
  • Севлиево
Напълно със съгласна с това да не си правя тест толкова рано.До сега ми е закъснявало 2 пъти.Единия път може би беше миналото лято.Закъсня ми с 4 дена.Направих си тест,който естествено беше отрицателен и след няколко часа ми дойде.Втория път когато ми е закъснявало беше преди 1 месец и половина.Отново ми закъсня с 4 дена.Мислех да изчакам с теста,но все си въобразявах че този път наистина е станало и си направих тест.Мисълта че най-после и аз ще видя две чертички беше толкова силна,че когато видях само една,разочарованието  беше наистина неописуемо.А толкова се надявах...На другия ден ми дойде!

# 7
За съжаление дори и месец след закъснението няма 100% гаранция, че бременноста ще е успешна  Sad Дори тогава е още по-болезнено.
Според мен колкото по-рано се установи бременност /оплождане/, толкова по-добре - може да се избегне рискова дейност, прием на лекарство или нещо друго с опасни последици.
За авторката  Hug - мила, не тъжи, така е трябвало да стане. Следващия път всичко ще е наред  Peace

# 8
При мен се получи нещо подобно.След двудневно закъснение положителен тест!Последваха още три положителни теста в три последователни дни и на 5-я ден от закъснението МЦ дойде!

# 9
И на мен ми се случи това и то неведнъж.Съжалявам, че и други момичета го преживяват, но така е с тези тестове.Преди като не са били широко разпространени, хората не са и разбирали за бременност.Моля се да няма разочаровани момичета!

# 10
Съжалявам миличка ,че си се разочаровала.Да можеше по лесно да ставаха  децата Crossing ArmsИ аз миналият месец мислих,че съм забременяла,а ми доиде "като из ведро".А за теста и аз мисля поне седмица след закъснението Peace

# 11
Работата е там ,че има жени който малко грубо е ама....:и през гащите хващат

Така ,че момичета без паника  и само спокойствие аз плаках,ядосвах се,страхувах се 2 години и като спрях да мисля по въпроса се случи(не говорим за здравословен проблем-там трябва да се търси причина)

bouquet прегръщам ви

# 12
  • София
Миличка, знам колко е ужасно. Аз и след седмица закъснение продължавах да имам положителни тестове, докато една сутрин просто ми дойде. Беше най-ужасното нещо в живота ми, но така е било по-добре. Организмът преценя, че нещо не е наред и изхвърля сам оплодената яйцеклетка. По-добре е от болно дете или аборт на по-късен етап, когато ще се налага абразио.

Желая ти много скоро да забремееш и си родиш прекрасно дете!

Знам, че каквото и да кажем, ще продължава да ти е тъжно, несправедливо, отчаяно.. поне още известно време.. Бъди силна!  Hug

# 13
Бани не се притеснчвай съвсем скоро ще стане Simple Smile Аз септеври се радвах,че съм бременна защото ми закъсняваше с 5дена и имах положителен тест беше голяма радост в къщи.Обаче на 5-ти ми дойде с гръм и трчсък точно за свадбата на една приятека.Не само,че разочарованието беше огромно ама и ми се развали настроението  Confused Септември го писах "дъждовен" защото пропуснахме датата на ову-то,правехме ремонт в нас и в майкини, междувременно работех и като цяло бях преуморена и изнервена“най -малко очаквах,че ще е станало нещо.Дойде ми и с 3дена по рано ама едно такова странно.В понеделник отидох при доки за преглед да не би нещо да не е наред, а се оказа ,че все пак чакаме бебче.Така,че не се притеснявай всичко ще е наред  Hug  Heart Eyes

# 14
Преди да родя Рени при мен се получи същата ситуация,имах  EFP беше голяма радост и след 3 дни с такава сила ми дойде.Чувствах се толкова излъгана от тези загубени тестове ,че повече такива не съм правила.Точно след два месеца беше станала магията и след закъснението направо на гинеколог си отидох.Истината е ,че от страх да не се повтори вече когато бях бременна  не смеех да се зарадвам много дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт