Възпитание на.... мъжовете ви?

• 12 025
  • 328
  •   1
Отговори
# 105
Дано не доживея подобно нещо някой да си въобрази, че може и най вече, че има правото да ме превъзпитава.

# 106
В този ред на мисли, ако методите на дипломация не са ти по сърце, нищо не пречи да се спреш на жена, с директни подходи в общуването и вероятно ще се чувстваш добре, както и тя.
Малка шега за въпросник преди сключване на брак - "подхождаме ли си":
- с какви възпитателни методи предпочитате да ви третира тя (или възнамерявате да го третирате)
- как са ви възпитавали родителите ви - за него това е подходът, който ще даде резултат; а от другата страна - този подход ще бъде използван от нея

# 107
когато въпросното хубаво и мило момиче, с което са се ангажирали до края на дните си, изведнъж се превърне в яхнала метлата истерична вещица, която още от вратата вместо с целувка ги посреща с парцала, метлата и размахва камшика с цел превъзпитаване.

Това ми напомни темата за работещата мама и майката-домакиня...едната ходи всеки ден на работа облечена като за бал,а другата -всеки ден с ролките на главата ,с лекьосания пеньоар, и с парцала и тенджерите в ръце...
Като че ли няма средно положение,т.е. хубава и поддържана жена,която обаче не виси в офис по цял ден...

Та и тук:или една жена е слугиня и си остава мило момиче,угаждайки на господаря,или е вещица, яхнала метлата и даваща заповеди от вратата.

А защо не приемете ,че има жени,които вадят душата на мъжа с памук?И пак са милото и хубаво момиче,за което мъжът се е оженил, и едновременно с това я носят на ръце?

# 108
  • София
Дано не доживея подобно нещо някой да си въобрази, че може и най вече, че има правото да ме превъзпитава.
А, мога да ти споделя личен опит. Много амбициозен беше този мъж, много.

winter_wolf, разсмя ме. Simple Smile
Аз не разбрах всъщност личните ти препочитания в контекста на темата.
Ти да размахваш камшика, на теб да ти размахват камшика или да слушаш тихото мяукане и мъркане на домашния си тъгър, докато с любов и нежност ти вадят сърцето с острите си нокти?
Или няма за какво да се съобразяваме с никой, най-добре си е при мама Simple Smile
Или принципа на свободния самотен степен вълк, който сам си е самодостатъчен.
Май изчерпах вариантите.

краси.мира, напротив, напротив, съвсем приемам, не само приемам, но и твърдо заставам на позицията за златната среда.
Крайностите не са ми по мой вкус и в повечето случаи водят до неприятности.
И всъщност, понеже ме цитираш, мога да споделя, че именно процеса на търсене на златната среда е най-труден и изисква доста качества.
Всъщност, да попитам, целият ти коментар към мен ли е насочен, за да знам дали да отговарям, или просто илюстративно ме цитираш?

# 109
Все пак, ще остане поне от мен неразбрано онова мъничко, злорадо удовлетворенийце, което жени, упражнили такъв "контрол" изпитват...

Pronobis, наистина приличаш на човек, който е прекалено комплексиран за да осъзнае, че понякога е добре за него да му помогнат да се промени.
Аз пък познавам мъже, които след известно превъзпитание от жените си се чувстват много по-щастливи и по-пълноценни.
Защото превъзпитанието не винаги се извършва с крясъци и заповеди, а има и други, нежни подходи, дето въобще не разбираш от къде ти идва.  Peace
Само да добавя, че и обратното е валидно (т.е. мъже да възпитават жените си), просто следваме формулировката на темата.
Да, права си. Аз съм един комплексиран тип... идея нямаш какъв съм изрод, как изобщо ме търпи жена ми...  Mr. Green
И тъй като си read only, нямам шанс да те убедя в каквото и да е... т.е. нямам шанс за save...  Peace

# 110
Знам отговора, но ми е интересно какво ще кажете. Какво предпочитате в процеса на превъзпитание, окупацията на Франция или битката за Сталинград?

# 111
А защо не приемете ,че има жени,които вадят душата на мъжа с памук?И пак са милото и хубаво момиче,за което мъжът се е оженил, и едновременно с това я носят на ръце?

Мъж мечта а !! Еми нормално !!

http://www.vbox7.com/play:9c9263a0&start=9

Wink Съжалявам - зает е  Mr. Green

Превъзпитание на неподходящ мъж !!

Майтап майтап ама ...  Mr. Green

http://www.vbox7.com/play:80803e15

# 112
Възпитанието е от самото запознаване на двойката!Двамата се превъзпитахме!Аз съм мила, добра, грижовна и поддържана, най-вече, знаеща как да извади на мъжа си душата с памук.Неговия подход е същия към мен.
Уцелили сме златната среда, май!

# 113
Май не е възпитание, а помощ от страна на едната половинка - другата "сама" да се "осъзнае"  Joy

# 114
Възпитанието е от самото запознаване на двойката!Двамата се превъзпитахме!Аз съм мила, добра, грижовна и поддържана, най-вече, знаеща как да извади на мъжа си душата с памук.Неговия подход е същия към мен.
Уцелили сме златната среда, май!

А после да не мрънкате: Моя е бездушен  newsm78   Бре !! Къде отиде таз душа  ooooh!

# 115
Май не е възпитание, а помощ от страна на едната половинка - другата "сама" да се "осъзнае"  Joy
Вилико е една от малкото в темата, която мисли в правилната посока...
Но вместо да има диалог, разбирателство и най-вече любов /тази толкова заветна за жените думичка/, е по-лесно да "превъзпитаваме" - каквото и да влагате в тази дума.
А когато и малкото разумни аргументи свършат, идва реда на обидите...
Жалко...

# 116
  • Варна
pronobis Леко си обърнал реда. Обидите идват (не идват при всички, обаче), когато диалога се изчерпи и отиде на кино мира и разбирателството. Не вярвам да има жена, на която да и доставя удоволствие да моделира мъжа си. Но понякога, когато хомота на врата и стане прекалено тежък, се налага и това упражнение. От чувство за самосъхранение, не от друго.

# 117
  • София
Pronobis, наистина приличаш на човек, който е прекалено комплексиран за да осъзнае, че понякога ..........
........ има и други, нежни подходи, дето въобще не разбираш от къде ти идва.  Peace
Това, чак сега го видях.

read only, според представителна извадка на изказването ти, ти ми приличаш на човек, който е запознат само на теория с нежните подходи и дипломатичните методи за каквото и да било- общуване, възпитание или превъзпитание.

# 118
Аз не разбрах всъщност личните ти препочитания в контекста на темата.
Ти да размахваш камшика, на теб да ти размахват камшика или да слушаш тихото мяукане и мъркане на домашния си тъгър, докато с любов и нежност ти вадят сърцето с острите си нокти?
Или няма за какво да се съобразяваме с никой, най-добре си е при мама Simple Smile
Или принципа на свободния самотен степен вълк, който сам си е самодостатъчен.
Май изчерпах вариантите.
Аз казах по-горе: дотогава, докато не се комбинира с номера. Очевидно, широко ми е около врата и мога още дресировки да понеса... но незнам докога, а и не смея да тествам моето търпение... ако друг иска, да си поеме риска. По-точно от това, не мога да категоризирам себе си.
След това допълних и ако не е ясно, ето пак с две думи: от много номера, съвсем няма да (ви/я) разбера - няма да разбера нея - кога, какво иска и т.н.

А за това: "с любов и нежност ти вадят сърцето" - допускам сериозен проблем ако по грешка изляза от упойката... Един пример може да бъде това: някъде посредата на сърдечната операция, чаровна колежка ми смигне няколко пъти... връщам се у дома гледам по-различно... преоценявам, преосмислям... но тя мисли, че съм упоен все още, заета е да довърши операцията. Само мога да гадая какво би било продължението.

# 119
Северина, Azzy преди мен е цитирала това, което всъщност визирах като обида...  Wink
Azzy, не мога да не споделя съгласието си с теб. Ако жена ми успява да ме моделира чрез любов, диалог и разбирателство, което всъщност сигурно си е точно така, както респективно и аз нея вероятно, тогава това е нормално съвместно съжителство...
Останалите изредени сценарии в темата наистина вече не виждам нужда да коментирам...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт