Отговори
# 75
   Честита да ни е новата темичка newsm68 Сигурна съм,че в нея ща има много пухкави бебоци newsm32
  Omana аз също като теб пишкам почти непрекъснато,а нощем ставам през час #Crazy ужас ти казвам....ама си мисля,че е нормално и е от бременността newsm78 Не знам да звъня ли на доки зарад това-сега се замислих...А за СУЕ знам,че при бременни е нормално да е малко по-всоко,но ти си питай лекаря,за да не се чудиш и притесняваш.
 kalpaznka добре дошла в клуба на бракуваните Joy Снимките са страхотни!!! Hug

# 76
Антония, педиатрите ги обсъждахме преди ден. Върни се малко назад. И да - време е вече  Hug

# 77
  • София
Здравейте мамчета...
Аз най накрая се прибрах. Ходих до университета да запиша от там по други задачи и така....
Да се похваля...купих най-накрая чаршафчетата за бебечо. Два коплекта чаршафета, олекотена завивка, възглавничка и обиколници. Най- хубавото е , че обиколниците са с цип и се маха ватата, та се пере само горната част. А материята е толкова мекичка, че ми иде да си ги постеля на мен. Сега съм пуснала една бебешка пералня и после още една и така....
аннтония аз лично съ си избрала и вече даже я тормозя с въпроси.
kalpazanka много сте сладки...

# 78
Ей, момичета, която не си е записала в телефона номерата на вестителките, веднага да го направи!
Много мамчета взеха да се губят напоследък и се притесняваме тук за тях!
Ето особено тези с термини в началото на ноември... ами те вече са си много съмнителни!

# 79
Ей, момичета, която не си е записала в телефона номерата на вестителките, веднага да го направи!
Много мамчета взеха да се губят напоследък и се притесняваме тук за тях!
Ето особено тези с термини в началото на ноември... ами те вече са си много съмнителни!

Ще дойдат с готови вести  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 80
Мили,мамчета някой работи не са ми ясни Embarassedще помоля някой да ми обясни как да си публикувам и аз лентичка, Praynigопитвам,но не мога.Мерси за поздравите за добре дошла на всички мами и искам да попитам Търновските мами къде ще раждат,не е честно,че в нашия край няма частно родилно  #Cussing out

# 81
Само запис

# 82
Относно дрешките,запасете се с колкото може по-дебелички,че нали сме зимни бебчета Naughty,но в никакъв случай не купувайте за новородено,само за родилното стават после веднага умаляват,поне смоя Алекс така беше.А някой да ми каже използвал ли е контейнерчета за замразяване на кърма с първото нямах кърма и не съм използвала такива работи,но сега ако имам искам да си купя,за да може гледачката да му дава,когато не съм вкъщи изобщо дайте ми всякъква информация за кърменето от помпата за кърма до всичко,че не съм наясно.

# 83
Здравейте и  от мене!
Мале какви сте писателки-за един ден цели 6 странички!
Аз днес свърших със задачките-утре пак.
Адвокатката ще пробва да отложи делото щот моя го няма,но не е сигурна дали ще стане.А и аз от една страна не искам,щото искам да минава и заминава-да не се занимавам  повече,а да се съсредоточа върху бебето.То цялата ми бременност мина в проблеми и неприянтости покрай тая жена писна ми вече!То и с първата ми бременност беше същата работа!Откакто е научила че съм бременна не е спряла да ме тормози,аз за какво крих до последно от нея,тя беше последния човек на когото казах,и то нямаше очи да дойде да ме пита ми разпитва хората-а уж не се интересувала от нас....
Днес ходих и при ушната,по нейна препоръка ми препоръча раждането да е секцио,заради опасноста при по-трудно раждане с много напъни да си увредя още повече слуха.
Утре съм при мойта доки-сигурно официално ще ме пише "секцио",че до термин не остана,най-много още веднъж да ида при нея освен утрешното ходене.
А при тази дето ще раждам тя пък ми каза,че ако е секцио ще е към края на месеца-29-30.10.
леле не остана!

Калпазанка на  снимките сте много сладки-честито бракуване!
За педиатър не е рано никак-аз се уговорих още преди 2 седмици.
Айде утре след като се върна от преглед повече инфо ще дам!

# 84
Калпазанка, честито  bouquet ,много сте хубави и много щастие и любов ви желая Hug

# 85
Значи моята педя е доста голяма 21 см а след нея остават още поне 5 см (поне най-малкия чифт ританки) Искам да ви питам дали пречи на бебето ако са много дълги ританките и колко горе долу дрешки да си взема за самото начало. В смисъл, че бебо ще ги носи 2-3 седмици най-много но трябва да имам достатъчно за да сменям и пера. Колко е горе долу това достатъчно?

# 86
  • София, жк. Борово
Здравейтее, започвам с честитките!  Grinning

Честита темичка, дано ни донесе нови пухкави и здрави бебчовци! Hug

Яничка, честита ти детска глъч и от мен!   1stroller 1stroller  party006

Калпазанка, много сте сладки, честито бракуване и дълги години щастлив семеен живот!  bouquet

Като говорим за ританки и размери, вие какви ескимоси/космонавти взехте? За новородено или по-големи, с крачоли или тип торба? Дайте някакви препоръки за марка, че трябва да финализираме покупките вече. Simple Smile

# 87
Ох ,Синческа,голямо тормозене беше през бременноста ти.Дано занапред имаш все по-малко тревоги и да се насладиш на прекрасни мигове с бебчето си.
Момичета,губи ми се Елист ,Деситалии newsm78Дано са добре.
Калпазанка,добре дошла в нашия обор!Щастливо и безоблачно бъдеше ви пожелавам!
Има и друга булка таз седмица Mr. Green Да не се спотайва.Чакаме снимки!!!!!
За дрешките,нека всеки сам си преценява.Нали затова има голямо разнообразие на пазара.Аз съм си взела и от най-малките и от по-уголеменете размер 0-3.
Мийка,няма ли да се влкючиш?Айди крадни нет деееее Wink Hug
А и Кики не съм виждала  Wink
Хриси как се изследванията?
Надутка аз имам космонавт ,който е като торба отдолу,по-скоро става за кола.Но са пуснали едни хавлиени,коино не ми харесват,а на шушлековите не ми допадат цветовете,тук при нас де,това което предлагат.Иначе предпочитам шушляков , размер 3-6,за да има по-вече място вътре,нали ще е облечено детето.Остава да и да си намеря такъв Wink

# 88
Калпазанка,честито,много сте сладки  Grinning Дълъг,щастлив и безоблачен семеен живот.Много да се обичате и да се уважавате Simple Smile
А срещата беше много хубава Grinning Другият път пак така,живот и здраве Simple Smile

# 89
Момичета,тъкмо си взех резултатите от изследванията-пак злееееееее!
Левкоцити-13,6 (от 3,5-10,5)
Еритроцити-3,85 (от 4,2-5,4)
Хемоглобин-111
Хематокрит-0,348 (0,37-0,44)
СУЕ-48 ,при норм. до 12
микробиология-E.coli,Enterococcus,Candida albicans-първите две са стомашни бактерии,последното-гъбички,само преди месец бях на антибиотик за гъби.Няма отърване Cry
Ще откача до утре,докато се обадя на док.да ми предпише някакво лечение

Общи условия

Активация на акаунт