Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви дрехи трябва да донеса за бебето при раждането?
Какво трябва да опаковам в чантата си за болницата за раждането?
Как да избера подходящи дрехи за моето бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви дрехи трябва да донеса за бебето при раждането?
Когато избирате дрехи за новородено бебе, вземете предвид размера на бебето, разликите в размерите между различните марки, вида на материала и дали ще сушите дрехите в сушилня. Дрехите с две части са по-лесни за коригиране на размера. Изберете по-големи размери, за да може бебето да ги носи по-дълго време.
-
Какво трябва да опаковам в чантата си за болницата за раждането?
Вземете малка и голяма хавлиена кърпа, тоалетни принадлежности, еднократни гащи, пакет превръзки за родилки, сутиен за кърмачки, подплънки за кърмачки, помпа за кърма, крем за зърна , нощница или пижама за кърмене и чехли. За бебето опаковайте ръкавици и шапка на новороден (болниците обикновено предоставят памперси, мокри кърпички и биберони).
-
Как да избера подходящи дрехи за моето бебе?
Когато избирате дрехи за вашето бебе, вземете предвид размера на бебето, разликите в размерите между различните марки, вида на материала и дали ще сушите дрехите в сушилня. Дрехите от две части са по-подходящи за компенсиране на разликата в размерите. Предпочитайте по-големи размери, за да може бебето да ги носи по-дълго време.
-
Къде се правят прегледи на бременността?
-
Какви са правата на майката по отношение на обезщетенията за майчинство и какво трябва да очаква от НОИ?
Сигурна съм,че в нея ща има много пухкави бебоци 
ужас ти казвам....ама си мисля,че е нормално и е от бременността
Не знам да звъня ли на доки зарад това-сега се замислих...А за СУЕ знам,че при бременни е нормално да е малко по-всоко,но ти си питай лекаря,за да не се чудиш и притесняваш.
Снимките са страхотни!!!
опитвам,но не мога.Мерси за поздравите за добре дошла на всички мами и искам да попитам Търновските мами къде ще раждат,не е честно,че в нашия край няма частно родилно
,но в никакъв случай не купувайте за новородено,само за родилното стават после веднага умаляват,поне смоя Алекс така беше.А някой да ми каже използвал ли е контейнерчета за замразяване на кърма с първото нямах кърма и не съм използвала такива работи,но сега ако имам искам да си купя,за да може гледачката да му дава,когато не съм вкъщи изобщо дайте ми всякъква информация за кърменето от помпата за кърма до всичко,че не съм наясно.
,много сте хубави и много щастие и любов ви желая