Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 521
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Хихи, и аз го видях в ССЦ в неделя привечер.

# 62

Ники Сотиров в барчето на стадион "Академик"

леко неприятен ми се стори..............

# 63
Буги Барабата караше микробус с неговото име и снимка на групата отзад  Laughing

# 64
  • София
Николай Свинаров-днес, по обяд, в "Макдоналдс" на "Славейков".

# 65
  • София
Коко Тайсъна с жена и детенце - рижо ангелче. Grinning
За малко съм изтървала и Златка Райкова.

# 66
Днес на "Пиротска", в безистена срещу  "Малкия ЦУМ" за малко да се сблъскам с Дим Дуков.

В събота на магистралата около Пловдив видях тъмносиньо мазерати с номер 1616, караше го някаква мацка с черна коса, но не можах да огледам добре.Някаква идея кой го е карал? Николета Лозанова?

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 11:47 от pepa georgieva

# 67
  • София
Миналата седмица (ама съм забравила да пиша) майката на Явор и Марина от "Забранена любов" седеше в кафето на ъгъла на "Сан Стефано" и "Шипка". Беше с много руса коса и хич не й стоеше зле.

# 68
Миналата седмица (ама съм забравила да пиша) майката на Явор и Марина от "Забранена любов" седеше в кафето на ъгъла на "Сан Стефано" и "Шипка". Беше с много руса коса и хич не й стоеше зле.

Тя май редовно си пие кафенце там  Laughing .Виждала съм я 2 пъти на същото място (преди месеци ) .и тогава беше с руса коса и на мен ми направи впечатление,че й стои много добре  4470

# 69
Вчера видях Наталия от Бб4(или на нея ми заприлича).

# 70

Тя май редовно си пие кафенце там  Laughing .Виждала съм я 2 пъти на същото място (преди месеци ) .и тогава беше с руса коса и на мен ми направи впечатление,че й стои много добре  4470

Албена Ставрева е руса?

# 71
  • София

Албена Ставрева е руса?

Да, много руса. Освен ако не е някоя нейна абсолютна двойничка, включително и като глас . А русото наистина й стои доста по-добре от кестенявото Flutter

# 72
Цоп и аз тук, Тейке!  ppp

# 73
  • Манчестър
Запис.. Grinning

# 74
Днес видях Michel Brown от сапунките!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт